Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Mam wiadomość do wszystkich fanów Jareda i 30STM;p Jared nie ma juz swojego wielkiego irokeza;( Ale nowa fryzurka też jest świetna;) Wszystkich fanów zachęcam do śledzenia świetnego bloga na którym codziennie pojawiają się newsy na temat zespołu;) Polecam http://jared-leto-30-seconds-to-mars.blog.onet.pl/

Priscilla22

jaka szkoda, fajna była ta jego fryzurka, miałam nadzieję, że zobaczę go takiego na koncercie w Warszawie (ale jeszcze nie jestem pewna czy pojadę na ten koncert)

natala576

szkoda że w Warszawie chciałam żeby w Poznaniu zagrali byłabym na 100%;(

Priscilla22

Skrzywdził tym moja psychike i uczuciaxD...miałam nadzieje ze w grudniu bede miała podjare jak wejdzie na scene z tym rozowym kogotem^^i co...a specjalnie dla niego sama zrobiłam sobie iroka xD moje nadzieje poległy xD

m...y

Obciął go tylko do góry. Z tyłu głowy zostawił :) Śmiesznie to wygląda, ale jemu we wszystkim ładnie. Może teraz będzie sobie stawiał włosy tylko z tyłu, albo pewnie znowu zmieni wszystko? Za to go lubię, ciągle się zmienia, nie boi się eksperymentować z fryzurą xD

Paulina124

do grudnia pewnie z 5 razy zmieni fryzurę i jej kolory ;D ale różowy irokez był cudny! a teraz te pióra mu odrastają i pozostałości blondu są śmieszne ;D

Priscilla22

Żegnaj okropny irokezie! Teraz czas pozbyć się blondu :evil:
Ok, dobra - Jared twarzą nadrobi każdą ohydną fryzurę. Ale jak by sobie nie czynił takiej krzywdy na głowie, wyglądałby jeszcze lepiej :P

Podpisała:
zwolenniczka naturalnych włosów pana Leto :P

red666panther

jestem za...ten irokez to porażka, lepiej mu w ciemnych i dłuższych, ale jak sie mówi na starość facetom odbija :D ciekawe co jeszcze wymyśli.. :p

seniorita19

Jak możesz na starość? :) 39 jeszcze nawet nie skończył xD Ja też go wolę w ciemniejszych, ale nie koniecznie dłuższych (pewnie chodzi ci o czasy "a beautiful lie"). Zresztą, jemu we wszystkim jest ładnie :)

Paulina124

mnie sie tam bardziej podobał w The Kill, wtedy pomyslałam: co za facet...:D ale nie ukrywajmy, zanim sie obejrzymy a mu czterdziecha stuknie, a szkoda :/

seniorita19

A ja was zaskoczę, więc........MI SIĘ PODOBA WE WSZYSTKICH FRYZURACH !!!!!!!!!!;***** Pozdrawiam;)

seniorita19

Chodziło mi o płytę całą, a nie tylko o ten jeden singiel, czyli wliczałam również fryzurę z the kill xD Oczywiście szkoda że zaraz 40 mu stuknie, bo gdyby miał chociaż 30 to można by się było za niego wziąć. 20 lat różnicy to trochę dużo, a 10 już lepiej brzmi :)

Paulina124

zgadzam się, ale wygladem nadrabia wiek, więc kto by się tam poznał xD

seniorita19

Dokładnie on wygląda dużo młodziej na pewno nie na przyszłą w grudniu 40stkę;) Mogę z nim być co tam nikt nie zauważy że ma tyle;)

Priscilla22

tak trzymać, wiek nie ma znaczenia :)

seniorita19

Fani muszą się wspierać, trzymać razem i bronić swoich ideałów, nie wiem czy dobrze to ujęłam:)

Priscilla22

Jared bedzie mial 40 na karku ale co tam... i tak jest o wiele leprzy od wszystkich 20 paro letnich aktoro i wokalisow razem wzietych :D

m...y

dużo lepszy jak się patrzy na tych młodzików robiących wszystko pod publike, byle by tylko kase na tym zrobić, to aż sie nie dobrze robi...xD

Priscilla22

bardzo dobrze :) gdyby sie fani nie trzymali razem, to co to by byli za fani :*

seniorita19

tak popieram;)

Priscilla22

A mi się podobał w irokezie- tak zadziornie było:p
Poza tym, ładnemu we wszystkim ładnie:)

Falca

Falca - masz rację:)

Priscilla22

Ojtam, ojtam! Metryka nie gra tu roli :P Jared i tak najwyraźniej wciąż czuje się niesfornym chłopcem ;)
Zresztą na tweeterze ma w BIO napisane "wampir", więc nie musimy się obawiać, że kiedykolwiek dopadnie go starość :P :P :P

red666panther

mnie osobiście jego różowy irokez powalil na kolana !! niestety w Krakowie miał blond irokeza z odrostami co według mnie wyglądało trochę niefajnie ;p jednak najbardziej podoba mi się jego fryzura w the Kill ! sama sobie taką zrobiłam ;p a na 39 lat absolutnie nie wygląda i chwała mu za to ;d pozdro ;))

madziolina

Dokładnie ;pp Czasami mam wrażenie, że ten facet nigdy się nie zestarzeje !

FallenGirl.

Ja też tak zauważyłam;)

Priscilla22

tak, ale miewa zdjęcia odzwierciedlające jego wiek...ale i ta go uwielbiam...pozdrowionka dla wszystkich :*

seniorita19

Pozdrawiam również;* ale mam kumpelek tutaj na forum jeśli tak Was mogę nazwać buziaki;) Fajnie się gada;)

Priscilla22

oczywiście, że możesz....to piękne gdy muzyka łączy ludzi...stajemy się jednością....naprawdę cudowna atmosfera :)

seniorita19

Dobrze powiedziane muzyka łączy ludzi to niesamowite że 30STM mają tak oddanych i łączących się fanów...;)

Priscilla22

to jest jest zaklęte w ich uroku, mają dar do łączenia ludzi, może zabrzmi to dziwnie, ale to jest magia...a niby mówią, że nie istnieje, a my mamy żywy dowód na to, że jest częścią nas ;)

seniorita19

Dokładnie tak samo myślałam;)

seniorita19

I właśnie takie rzeczy czynią życie lepszym, szczęśliwszym

FallenGirl.

i właśnie dlatego warto żyć :D

seniorita19

och jakie refleksje;)...