Mam wiadomość do wszystkich fanów Jareda i 30STM;p Jared nie ma juz swojego wielkiego irokeza;( Ale nowa fryzurka też jest świetna;) Wszystkich fanów zachęcam do śledzenia świetnego bloga na którym codziennie pojawiają się newsy na temat zespołu;) Polecam http://jared-leto-30-seconds-to-mars.blog.onet.pl/
jaka szkoda, fajna była ta jego fryzurka, miałam nadzieję, że zobaczę go takiego na koncercie w Warszawie (ale jeszcze nie jestem pewna czy pojadę na ten koncert)
Skrzywdził tym moja psychike i uczuciaxD...miałam nadzieje ze w grudniu bede miała podjare jak wejdzie na scene z tym rozowym kogotem^^i co...a specjalnie dla niego sama zrobiłam sobie iroka xD moje nadzieje poległy xD
Obciął go tylko do góry. Z tyłu głowy zostawił :) Śmiesznie to wygląda, ale jemu we wszystkim ładnie. Może teraz będzie sobie stawiał włosy tylko z tyłu, albo pewnie znowu zmieni wszystko? Za to go lubię, ciągle się zmienia, nie boi się eksperymentować z fryzurą xD
do grudnia pewnie z 5 razy zmieni fryzurę i jej kolory ;D ale różowy irokez był cudny! a teraz te pióra mu odrastają i pozostałości blondu są śmieszne ;D
Żegnaj okropny irokezie! Teraz czas pozbyć się blondu :evil:
Ok, dobra - Jared twarzą nadrobi każdą ohydną fryzurę. Ale jak by sobie nie czynił takiej krzywdy na głowie, wyglądałby jeszcze lepiej :P
Podpisała:
zwolenniczka naturalnych włosów pana Leto :P
jestem za...ten irokez to porażka, lepiej mu w ciemnych i dłuższych, ale jak sie mówi na starość facetom odbija :D ciekawe co jeszcze wymyśli.. :p
Jak możesz na starość? :) 39 jeszcze nawet nie skończył xD Ja też go wolę w ciemniejszych, ale nie koniecznie dłuższych (pewnie chodzi ci o czasy "a beautiful lie"). Zresztą, jemu we wszystkim jest ładnie :)
mnie sie tam bardziej podobał w The Kill, wtedy pomyslałam: co za facet...:D ale nie ukrywajmy, zanim sie obejrzymy a mu czterdziecha stuknie, a szkoda :/
Chodziło mi o płytę całą, a nie tylko o ten jeden singiel, czyli wliczałam również fryzurę z the kill xD Oczywiście szkoda że zaraz 40 mu stuknie, bo gdyby miał chociaż 30 to można by się było za niego wziąć. 20 lat różnicy to trochę dużo, a 10 już lepiej brzmi :)
Dokładnie on wygląda dużo młodziej na pewno nie na przyszłą w grudniu 40stkę;) Mogę z nim być co tam nikt nie zauważy że ma tyle;)
Jared bedzie mial 40 na karku ale co tam... i tak jest o wiele leprzy od wszystkich 20 paro letnich aktoro i wokalisow razem wzietych :D
dużo lepszy jak się patrzy na tych młodzików robiących wszystko pod publike, byle by tylko kase na tym zrobić, to aż sie nie dobrze robi...xD
Ojtam, ojtam! Metryka nie gra tu roli :P Jared i tak najwyraźniej wciąż czuje się niesfornym chłopcem ;)
Zresztą na tweeterze ma w BIO napisane "wampir", więc nie musimy się obawiać, że kiedykolwiek dopadnie go starość :P :P :P
mnie osobiście jego różowy irokez powalil na kolana !! niestety w Krakowie miał blond irokeza z odrostami co według mnie wyglądało trochę niefajnie ;p jednak najbardziej podoba mi się jego fryzura w the Kill ! sama sobie taką zrobiłam ;p a na 39 lat absolutnie nie wygląda i chwała mu za to ;d pozdro ;))
tak, ale miewa zdjęcia odzwierciedlające jego wiek...ale i ta go uwielbiam...pozdrowionka dla wszystkich :*
Pozdrawiam również;* ale mam kumpelek tutaj na forum jeśli tak Was mogę nazwać buziaki;) Fajnie się gada;)
oczywiście, że możesz....to piękne gdy muzyka łączy ludzi...stajemy się jednością....naprawdę cudowna atmosfera :)
Dobrze powiedziane muzyka łączy ludzi to niesamowite że 30STM mają tak oddanych i łączących się fanów...;)
to jest jest zaklęte w ich uroku, mają dar do łączenia ludzi, może zabrzmi to dziwnie, ale to jest magia...a niby mówią, że nie istnieje, a my mamy żywy dowód na to, że jest częścią nas ;)