Dziewczyny, czy wy naprawdę tego nie widzicie? Jak można tak w kółko się zachwycac nad czyimś wyglądem i pisac na teamt każdego przystojengo faceta "Jaki on piekny, Boże, te oczy..."- i jeszcze innne, bezsensowne i nieistotne oceny WYGLĄDU aktora. Tak naprwdę liczy się wielki talent Jared'a- bo prawda jest, że jest wspaniałym aktorem, muzykiem (wokalista mojego ulubionego zespołu 30 Seconds To Mars) i malarzem, a zapewne kryje w sobie jeszcze więcej zdolności. Jest niezwykłą, wszechstronną osobą. Tak, tez uważam, że jest bardzo przystojny, ale ja widze w nim tez dużo, o wiele ważniejszych cech. A drugiego takiego Jareda nigdzie nie znajdziecie:). Zresztą, skad możecie wiedziec jak wygląda na żywo- charakteryzacja robi wszystko, ale ja w to wierzę, że jest naprawdę taki niesamowity).
a widzialyscie ostatnie zdjecia? nadal sie podoba?? :)
http://editorial.gettyimages.com/source/search/details_pop.aspx?iid=56607176&cdi =0 [editorial.gettyimages.c ...]
http://editorial.gettyimages.com/source/search/details_pop.aspx?iid=56607183&cdi =0 [editorial.gettyimages.c ...]
Jakiś ty odkrywczy:P. Zdjęcia z planu filmowego do filmu "Chapter 27", do którego Jared musiał specjalnie przytyć:P. Ja już mówiłam, że cienię go jako wszechstonnego człowieka:P. Poza tym, dobrze wiecie, że na pewno przejdzie kurację odchudzającą:P. Teraz zobaczymy, czy nadal będziecie go cenić jako aktora,bo ja na pewno:).
E tam, kilka kilo za dużo to żadnen problem. Schudnie.On jest w zasadzie idealny, jedyną jego wadą jest wiek. :]
Też tak uważam:P. Jak on może miec aż 34 lata? Ja nigdy bym mu tyle nie dała. Może przez to, że ma taką chłopięcą twarz:).
taa... niezły wokalista, świetny aktor. Zgadza się jest przystojny i na pewno rusza wyobraznię ale tak się zkłada, że on sam nie jest swoim fanem. Wiele z granych przez niego postaci jest 'wadliwe' pod względem fizycznej powierzchowności, poparzenia, twarz porąbana siekierą, amputowana ręka i to wychudzone ciało w 'Requiem...'. W jednym z wywiadów sam powiedział, że bycie 'najpiękniejszym' nie było jego życiowym celem, a ponieważ chcąc nie chcąc go osiągnoł, teraz poza twarza i 'zgrabnym tyłkiem'(jego własne słowa) nic co zrobi nie będzie w stanie wybić się poza tą twarz. Dlatego nigdy nie stara się wyglądać dobrze, ale na nic starania raz przypięta łata pozostaje z nami na długo. Pomimo że, jego wygląd sprawia nam tyle radości miejmy świadomość, że krzywdzimy go jako człowieka, poniekąd szufladkując go pod hasłem-wygląd.
gdzie widziałaś wywiad o fajnym tyłku? Też bym chciała go zobaczyć:D Ja nie szufladkuje Jareda pod hasłem- wygląd. Doceniam go za to co osiągnął w życiu, jest naprawde bardzo utalentowanym wokalistą i aktorem. A to że jest przystojny to bardzo miły dodatek:)
Mimi-Yosi wiesz jak takie zachwycanie sie nad boskim facetem poprawia humor, można sie rozpłynąć.... wiem ze to troche nudne ale i tak nie zaszkodzi bo po to tez są fanki? co nie? ;)
swietny aktor, jak dla mnie, nie tylko w "Requiem dla snu" ale rowniez w "Pan zycia i smierci" pokazal klase! Tak trzymac Jered!