Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 374 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

kto się nie zgadza niech obejrzy sobie teledysk do piosenki Hurricane - 30stm ;)

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

W sumie czemu nie, ale czy by na to poszedł....jego decyzja :)

użytkownik usunięty

Wątpię. Po pierwsze Jared teraz skupia się wyłącznie na zespole, a z aktorstwa zrezygnował.

użytkownik usunięty

Dlatego wspomniałem jego decyzja, zawsze może wrócić, ale jest pełen sobą dla zespołu, i niech tak zostanie :)

dla roli Greya mógłby się poświęcic ;)

btw. nie wiecie kiedy znów 30stm beda w Polsce?

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

Owszem, ale na razie nie miał by na to czasu
- 30 STM pełnym zaangażowaniem ;)

30 STM i wizyta w Polsce, raczej nie prędko, a więcej nie wiadomo :)

nie zrezygnował

Wypasiona_Foczka

Widziałam ten fanmade http://www.youtube.com/watch?v=swSA_GiB0g0&feature=related i się zastanawiałam w jakim to filmie Jared grał, bo sceny z nim jakby z "Fifty.." wzięte... Dzięki za uświadomienie, że to teledysk :)

użytkownik usunięty
fffiona

Erotyczny Hurricane :)

Wypasiona_Foczka

Z miłą chęcią obejrzała bym Leto w jakimś dobrym filmie. Niestety Greya wyobrazałam sobie inaczej ( a wyobraźnie działała ;) .
Po dłuższym zastanowieniu myślę że Jared dał by radę z ta jego tajemiczością :D.
Oby tylko nie sp***i tego filmu!

użytkownik usunięty
iskierka115

Niestety fakt jest taki że Grey jest bardzo słabym aktorem :)

Pisząc "dał by radę" miałam na myśli warunki fizyczne :D Tylko chyba wiekowo nie bardzo (gdyby tak cofnąć się z 10 lat gdy grał np. w Autostradzie...)

użytkownik usunięty
iskierka115

No to akurat wiem, ale stary trochę jest, i jednak nie każda rola musi być taka jak dla Jared' a, czy nawet jego, a mogli by się czasem pozamieniać ;)

nie rozmumiem...chyba coś sie nie dogadaliśmy, z kim pozamieniać (chyba jakaś głupia jestem ;)

użytkownik usunięty
iskierka115

Nie jesteś głupia, chodzi mi o to ze tak podobnie grają role, że mogli by grać role za siebie, to taka moja konwersja twórcza :)

Jared gra role faktycznie, ale żeby Christian Grey (bohater książki)?

użytkownik usunięty
iskierka115

No też mógłby się wcielić ;)
W końcu są filmy oparte na książkach i odwrotnie, a zwykli piórkowi bohaterowie odegrani są przez prawdziwych ludzi którzy muszą się wcielić w rolę ;)