Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

zastanawiam się tylko czy jak przestaną grać 30 second to mars to ktoś będzie o nich pamiętał bo wiecie takie zespoły jak Queen Nirvana the Beatles i inne trwają w ich prawdziwych fanach i chodź sam mam 16 lat uwielbiam te zespoły

sinekmen

Nie bardzo uzasadniłeś to, o co chcesz zapytać. Chodzi Ci o to, że jeżeli 30STM przestaliby grać, to czy inni będą pamiętać o nich, ich muzyce, czy zakładasz, że ludzie zapomną? Otóż uświadamiam Ci, że nie zapomną. Zbyt dużo mają fanów, ich muzyka dotyka i wbija się w serca, nie tylko tekstem ale także wykonaniem. Zbyt dużo poświęcili dla ludzi aby oni, po jakimś czasie zapomnieli. Kto wie, może niektórzy zapomną, ale będzie to świadczyło tylko o tym, że nie czuli tej muzyki, nie podziwiali prawdziwie. Takiej muzyki, jak i całego zespołu nie zapomina się. Czemu mieliby zapomnieć? Poza tym wątpię , że Marsi przestaną grać, bynajmniej w najbliższym czasie. Za bardzo kochają to co robią, kochają fanów, swoją "muzyczną rodzinę". Mam na myśli również zespoły takie jak Queen, Nirvana, The Beatles, widzisz, ludzie nie zapomnieli, nie zapomną, takich zespołów się nie zapomina.

blackdreams

A tak nawiasem mówiąc, to czemu w. wymienione zespoły przestały grać?
Queen- AIDS
Nirvana- samobójstwo
The Beatles- morderstwo
aaa... tak, bo frontmani nie żyją
a chyba jak na razie nie zanosi się na rychłą śmierć któregoś z członków zespołu

HollywoodDirector

wiesz o zwykłym biseksualiście i ćpunach by się nie pamiętało. występ queen na Wembley został nazwany najlepszym koncertem na tym stadionie. Nirvana tworzyli muzykę inną niż wszyscy a 30 second to mars są jak dla mnie przeciętni

sinekmen

źle się zrozumieliśmy/łyśmy
ja kocham Queen i Nirvanę
Tylko że w obu tych zespołach zdarzyły się nieszczęścia
no a w 30STM jak na razie wszystko gra
i w żaden sposób oni nie są przeciętni!!!!!!!!!!

sinekmen

ja będę

HollywoodDirector

Cieszę się, mimo to jestem pewna, że wielu będzie pamiętało.

blackdreams

No ja mam nadzieję, a jakby co to nieliczna grupka fanów forever przywróci ich z zaświatów :)

HollywoodDirector

Raczej liczna. Z zaświatów ? Nie no, chyba nie umierają jeszcze, 40 lat to jeszcze nie tak stary wiek :)

blackdreams

dobra, no to z przedwczesnej emerytury
a jak będzie trzeba to będziemy walczyć! :)

HollywoodDirector

No pewnie, musimy :D !
+ Mam nadzieję, że przedwczesnej emerytury to oni nie będą mieć, chociaż po skończeniu trasy koncertowej promującej "This is War" mają sobie zrobić 'przerwę' , to wiem.

blackdreams

to módlcie się żeby skończyli tak jak iron maden

sinekmen

Iron Maiden jeszcze nie skończyli grać i oby nie zamierzali, chociaż w tym roku będą obchodzić 37 rocznicę istnienia. Zespołowi 30 seconds to mars trochę lat brakuje jeszcze, ale życzę im, żeby istnieli jeszcze dłużej :D

użytkownik usunięty
blackdreams

Iron Maiden na prawdę się trzymają i mają sporo kawałków, dobrych kawałków.
No 30 STM są już 14 lat, i też się nieźle trzymają, niektóre zespoły rozpadały się już po 5 latach,
chodzi o to by być w uznaniu z fani, ze samym sobą, i być zgranym w zespole ;)

Czyżby kolega podzielał mój gust muzyczny? ;)

użytkownik usunięty
blackdreams

Owszem, i to jak :)
Bardzo !

jakich wykonawców słuchasz ?

ok, już Ci wypisuję.

30 Seconds To Mars, T. Love , Nirvana , Three Days Grace , Muse , System of Down, The Hives , Coldplay , 10 Years, Areosmith , The Rolling Stones , The Beatles , Hinder , Avenged Sevenfold, Green Day, Breaking Benjamin, Kings of Leon, Guns n' Roses , Myslovitz, Red Hot Chili Peppers, My Chemical Romance, Metallica, AC/DC , happysad, Marilyn Manson, Iron Maiden , Gorillaz. Jest oczywiście wiele więcej, z tym, że napisałam kilka, które przychodzą mi teraz do głowy. No to tak mniej więcej ; )

użytkownik usunięty
blackdreams

30 Seconds To Mars, Good Charlotre, AFI, Foo Fighters, Neo Retros, Billy Tallent,
Kaiser Chefts, Guano Apes, The Prodigy......
to moje, aczkolwiek słucham więcej, ale to te z wyższej półki :)

dzięki za przypomnienie ; )
+ Good Charlotte , Billy Talent

użytkownik usunięty
blackdreams

A więc i te zespoły słuchasz, no to mamy taki sam gust muzyczny,
żadne z nas sienie pomyliło :)

sinekmen

Dobrze panie mówisz, nikt o nich nie będzie pamiętać. A póki Jared się wydurnia to i popyt jest. :D A 30STM są gorzej niż przeciętni, jak tu wogóle można porównać Queen do tego beztalencia.

Skyscrapiing

O gustach się nie dyskutuje dla kogoś ten zespół jest całym światem dla kogoś innego nie ma wielkiego wpływu na jego życie dlatego nie porównuje się zespołów. Uwielbiam jak ludzie którzy mają swoje wizje idealnych zespołów dyktują co jest lepsze. Myślisz, że jak ktoś słucha Marsów to można go wsadzić do worka denny gust, beznadziejny człowiek, pokopać i zmieszać z błotem. Dla niektórych mają oni wielkie znaczenie, bo zmienili ich podejście do życia. Ciekawe czy chciałbyś usłyszeć, że słuchasz pedała? Pedałem nazywają też Biebera. Wsadzić Freddiego do jednego worka z Bieberem co za obraza dla ciebie co? Dlatego się nie komentuje takich rzeczy.
P.S. Nie mam nic do Queen. To był tylko przykład.

Skyscrapiing

A no można. Queen to przereklamowany zespół, który udaje, że tworzy coś
dobrego. Bo, y, dla mnie muzyka to coś więcej niż tylko melodia i tępe teksty
typu "rozkołyszmy się". Ich teksty są po prostu banalne. Może Marsi (gdzie
faktycznie są słabi) nie są dobrym przykładem, ale takim Pink Floydom, czy Led
Zeppelin Queen może najwyżej buty czyścić. IMO, oczywiście.

GodWhore

jak takie masz zdanie o Queen i jego twórczości to chyba nie masz pojęcia o takim utworze jak np. Bohemian rhapsody...

sinekmen

tylko co to ma do filmów...

sinekmen

mam nadzieję że będą wieczni, jak moja triada (tatuaż).
są świetni. odgrywają dużą rolę w moim życiu

użytkownik usunięty
zuzza8

Też mam nadzieję że mimo upływu czasu, prawdziwi fani o nich nie zapomną ....zresztą , znów nas odwiedzą , tym razem w Rybniku....;P

http://www.nowiny.pl/kultura/95646-jared-leto-z-30-seconds-to-mars-zagra-w-rybni ku.html

dzięki wielkie za newsa!! =) Może w końcu się wybiorę

użytkownik usunięty
zuzza8

Też bym tam chciała być, kiedy będą grali koncert.... swoją drogą , dowiedziałam się o tym dziś i naprawdę pozytywnie mnie to zaskoczyło.... bo gdyby nie patrzeć to naprawdę często do Polski przyjeżdżają , co oczywiście fanów na pewno cieszy;p

tylko się cieszyć z tego powodu=)
ps dzisiaj odkryłam coś wspaniałego http://www.youtube.com/watch?v=IqPATbDhrb4
może już widziałaś...

użytkownik usunięty
zuzza8

Oczywiście.... jestem " za " .... niech nas odwiedzają jak najczęściej , mogą tu nawet zamieszkać....;P

Nie widziałam , ale nawet mi się to podoba! .....niecierpliwie też czekam na najnowszy film Jareda http://www.filmweb.pl/film/Dallas+Buyers+Club-2013-657859

A tu premiera w Polsce zapowiada się dopiero na marzec :|

też czekam na ten film. światową premierę już miał, ale my jak zwykle opóźnieni. szukałam w internecie ale nigdzie nie ma =(

użytkownik usunięty
zuzza8

Światowa była już we wrześniu , jednym słowem minął już kawał czasu.... :| ale faktem jest że większość premier idzie z takim długim opóznieniem... pozostaje czekać.... film się genialnie zapowiada.... Poświecił się Jared dla tej roli tak samo jak Matthew....