Jennifer GarnerI

Jennifer Anne Garner

7,2
20 373 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Garner

Wybitną aktorką,to i może ona nie jest,ale ja uwielbiam na nią patrzeć na ekranie.Ma taki typowy "amerykański" typ urody,przynajmniej mi się tak kojarzy.Uwielbiam jej rysy twarzy.Co do filmów w jakich ją widziałem,to 3 uważam za naprawdę dobre kino - "Witaj w klubie" i "Było sobie kłamstwo" i "Złap mnie jeśli potrafisz"

kleju30

Są gusta i guściska jak dla mnie elektra powinna być bardziej zniewalająca a ona nic takiego nie ma.

kleju30

fajnie jeszcze grała w serialu Alias

kleju30

Podobna do Hillary Swank

użytkownik usunięty
kleju30

Że co? Nie ma czegoś takiego jak amerykański typ urody, chyba że mówisz o rdzennych Amerykanach, których już prawie nie ma. Ameryka to zlepek tych co im się nie podobało w Europie, plus trochę genów czarnoli co ich w galerach niewolniczych na plantacje bawełny pozwozwili. Amerykański typ urody, lol.

użytkownik usunięty

*pozwozili Niemniej ubaw po pachy istny, amerykański typ urody. :D

Musze sie zgodzic ze to jest typowy Amerykanski wuglad czyli operacje plastyczne skad ta moda przyszla ze stanow ma zrobione usta twarz (kosci policzkowe) i kto wie co jeszcze!

Jest podkrecony typ urody operacjami plastycznymi!Dlatego tak sie jej kojarzy jako “amerykanski typ urody” czyli operacje plastycjne enchancement sztuczny usta policzki wokol oczu itd