Zapraszam do portalu JensenAckles.pl, gdzie poznacie drogie Panie (i Panowie ;p) kobiety z jakimi spotykał się w swym życiu Jensen. Pooglądacie ich zdjęcia oraz poczytacie biografie.
Zapraszam!
na to pytanie pewnie on sam nie zna odpowiedzi...
plastikowa lala z niej i tyle, na dodatek można ją oglądać nagą w katalogu wysyłkowym. żenada
Ależ oczywiściee, ja doskonale zdaję sobie z tego sprawę że mam doczynienia z forum ;] Hm , ale wydaje mi się , że raczej powinna nas interesować sama osoba Jensena , jego gra aktorska, świetne poczucie humoru (co trzeba przyznać,oglądając supernatural) , a nie biografia jego ex panienek, bo to jest jego prywatna sprawa , robi co chce jest wolny ;) Per favore ;))
oglądam SPN więc wiem, jakim Jens jest rewelacyjnym aktorem i wielokrotnie się na ten temat wypowiadałam. po prostu skomentowałyśmy krótko Joaśkę Krupę. tyle na ten temat. ;]]
Very good ;d no nervous hehe JA tam za Krupą nie przepadam, weedług mnie najbardziej naturalną i taką swoją aktorką z polskimi korzeniami, ktora zrobila kariere w hollywood jest Bachleda Curuś. Pozdrawiam.