Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,1
8 514 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles
Pseudoautochton

Ładna to może być dziewczyna chłopak jest raczej przystojny a nie ładny. A aktor z niego żaden bo co??? Niech zgadne bo ty tak uważasz?

Sophia91

Przeczytaj to co napisałaś i walnij się w łep jak w końcu zrozumiesz jaka to bzdura. Chłopak nie może być ładny? a człowiek może być ładny? może. Człowiek to rodzaj męski podobnie jak chłopak, tak więc określenie ładny pasuje do mężczyzny, tak jak ładna do kobiety. Poniała tę prostą zależność?

Pseudoautochton

"Przystojność jest więc cechą nieograniczoną do jednej płci, podczas gdy ładność dotyczy właściwie tylko płci pięknej i dzieci". O ile mi wiadomo Jensen nie jest kobietą ani już od parunastu dobrych lat dzieckiem.

Sophia91

Chłopak tez moze byc ladny, tak jak dziewczyna czy dziecko. Natomist okreslenie "przystojny" jest zarezerwowane tylko dla chlopakow/mezczyzn tak jak "zgrabna" dla kobiet/dziewczat. :P

Pseudoautochton

Sądzisz, że jest "żadnym" aktorem, ponieważ..? ;) Obejrzyj sobie Supernatural. Jego gra aktorska w niektórych odcinkach jest wręcz Oscarowa.

Bellona

Popieram! Zgadzam się z opiniami, że czasem coś wychodzi sztucznie ale za całokształt go podziwiam! W Supernatural jest naprawdę rewelacyjny - gra naturalnie i ma coś co brak wg mnie Padaleckiemu - taki totalny luuuz.

Filmów z nim nie oceniam, ale za SNT 9/10.

Valvena

Padaleckiemu brak bo ma grać właśnie tego mniej zabawnego brata, ale uważam, że Sammy w SPRN też jest niezły. Co do Jensena a własciewie jego wygladu - jest po prostu niesamowicie przystojny. Ostatnio taką fazę miałam 10 lat temu na Keanu Reeves'a :) Jesli chodzi o gre aktorską też uważam go za niezłego aktora, mam nadzieje zobaczyć go jeszcze w paru filmach ;)

Valvena

ja też uważam że w Supernatural jego gra jest kapitalna. On przede wszystkim rozumie postać którą gra oraz jego umiejętności aktorskie są nieprzeciętne. Mało kto mógłby zagrać Deana Winchestera mianowicie jest to postać która wnosi najwięcej humoru do tego serialu jego teksty są świetne lecz bardzo maskująca się i ukrywająca głęboko w sobie swoje "cierpienie" lub coś innego lecz ciężko to rozszyfrować gdyż te uczucia są również doskonale maskowane przed widzami. Jensen doskonale wie o co chodzi i za to go szanuję. Można grać w serialu i być wielkim aktorem. Udowodnił już to Hugh Laurie i Michale C. Hall no i oczywiście Jensen Ackles.

Bellona

otóż to. jak najbardziej się zgadzam z Tobą.

Bellona

Oglądam Supernaturals. Obydwoje grają świetnie. Potrafią zagrać i śmieszne odcinki jak i dramatyczne :D dobry serial, dobra gra aktorów. Przy okazji mam pytanie: Ile jest planowanych sezonów??

Pseudoautochton

Przepraszam, że pytam ale oglądałaś/eś z nim cokolwiek? Film pożarci był dnem to fakt, więc nie ma czego porównywać... Ale Supernatural? Ten inch hero? albo chociaż tajemnice smallville? Wszędzie kreuje inną postać, nie ma schematu, gra na poziomie. Niestety nie ma okazji wykazać się w jakimś poważniejszym filmie, a szkoda...

anka_8315

Krwawe walentynki i to wystarczy, dla kolesie górna półka to seriale, w filmach pełnometrażowych ponosi klęskę na całego.

Pseudoautochton

O ile mi wiadomo Jensen miał całą masę propozycji ról w w całkiem dobrych filmach które musiał ze względu na grę w serialu odrzucić. A poza tym większość aktorów dostaje późno dobre propozycje więc wszystko przed nim.

sylvia6

jasne... jesteś jego menedżerką?

sylvia6

kiedys sie wypowiadał ze woli pracowac przy serialach niż w filmach pełnometrażowych i jak to okreslił zawsze sie coś dzieje lubi napięcei przy serialu spowodowane wyzanczonymi terminami emisji kolejnych odcinków czego przy `Zwykłych filamch` niema

Pseudoautochton

http://www.youtube.com/watch?v=jd9A3auCWyQ
:)

Pseudoautochton

Supernatural oglądam drugi raz od początku i muszę powiedzieć, że Jared gra o niebo lepiej. Jensen jest... po prostu niezły. I gra fajną postać xd

hell_yeah_05

Widocznie nie widziałeś/aś wszystkich odcinków Supernatural, a także ani jednego odcinka Dark Angel, zwłaszcza tego pierwszego w którym wystąpił.

Luku

Najlepszy dowód http://www.youtube.com/watch?v=eWv9A8Z05jg [spoiler]

Jeżeli on jest "żaden aktor" to ja jestem David Copperfield.

Luku

ta scena to fragment "Mody na sukces"? podobny poziom...

Pseudoautochton

Ojj tak rzeczywiście, nie sposób nie skojarzyć tej sceny z modą na sukces, brawo ;00

doroti

Gdybyś choć ODROBINĘ znał serial i język angielski to zrozumiałbyś dlaczego tak przeżywa to co się wydarzyło w niedalekiej przeszłości. Skoro nie lubisz go to owszem masz do tego prawo, jak każdy, ale żeby twierdzić, że jest on żadnym aktorem to przegięcie. A kto według Ciebie jest dobrym aktorem?

Luku

myślę, że nie ma sensu dyskutować z kimś kto nie umie dać normalnych argumentów tylko porównuje scenę do mody na sukces ;] olać ;p

doroti

Może od razu do M jak Miłość :). Dokładnie.

Luku

Czyś ty oglądał modę na sukces? Chociaż jeden odc? nie wydaje ci się, że z deczka przegiąłeś?

Pseudoautochton

Jensen jest bardzo dobrym aktorem, gra bardzo naturalnie niejako ma wrodzony talent aktorski, niektorzy tylko wyuczony, Wiec nie wiem o co ci chodzi. Jak masz kompleksy to je lecz gdzie indziej nie tu.

Pseudoautochton

Na początku serialu może grał troszkę sztywno ale z odcinka na odcinek stawał się lepszym aktorem i już w drugim sezonie był bardzo dobry ale to moje zdanie, nie wszyscy muszą doceniać jego grę aktorską :)

berta85

berta85 poczatki zawszesa trudne ale on se poradził ztremą itd. z sezonu na sezon jest coraz lepszy teraz możemy obserwować Jensena w roli reżysera :D<333