Jesse McCartney

Jesse Abraham Arthur McCartney

7,9
903 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jesse McCartney

Przypomina Leo. Uważam, że Leo jest utalentowanym wspaniałym aktorem, fizycznie nie
jest za to powalający i ten mały jest do niego podobny. Oglądałam ten film(Keith) z nim i
nawet naśladuje go grą aktorską. Jesli ktos oglądal filmy z mlodym Leo to pewnie sie
zgodzi z moim spostrzezeniem

pikotiko

Nie widzę żadnego podobieństwa.

pikotiko

Wydaje mi się, że Jesse inspiruje się na DiCaprio. Również mi go przypomina. Natomiast scena pikniku w ''Keith'' mnie rozwaliła, myślałam, że to nie McCartney - zagrał prawie jak młody DiCaprio.

pikotiko

Zgadzam się!
Też w Keith mi przypomina DiCaprio. Znaczy, może nie koniecznie z samego wyglądu, ale głos, sposób mówienia - zupełnie jak młody DiCaprio :>

Martie

podobne ruchy wargami maja świetnie grają obaj są mega boscy

pikotiko

hahaha..! Jeżeli ten przychlast jest powalający.. to chyba nie żyjemy na tym samym świecie. xD
DiCaprio jest w miarę dobrym aktorem.. może nie powala swoim talentem, ale żeby aż porównywać go do takich lalusiowatych przykrasów to chyba lekka przesada.xD

nighthunter_

zgadzam się z powyższą wypowiedzią :p Jaki trzeba mieć zryty beret żeby jakiegoś tam pedałka porównywać do dość dobrego aktora poprostu żałosne pokolenie pokemonów i przychlastów :D ahhh szkoda słow...

zozol_3

no proszę, od razu wyjazd ze zrytym łbem. Nie porównuję ich talentu aktorskiego, tylko stwierdziłam fakt, ze Jessy próbuje naśladować Leo swoją grą i mimiką. A informacje, z jakiego jestem pokolenia to nie wiem skąd posiadasz. Zabawne są tego typu pojazdy, kto jak dojrzaly jest, albo z jakiego pokolenia jest.

pikotiko

no rzeczywiście obaj mają nos a po obu jego stronach oczy,...
uderzające podobieństwo ;P

aktorskie zwłaszcza!

pikotiko

Na tym zdjęciu bardziej przypomina Frankiego Muniza.

użytkownik usunięty
pikotiko

Dokładnie, Leo - pierwsze skojarzenie podczas seansu Czarnobyl - reaktor strachu. :))

Hahahaha też miałam tak samo xDD Od razu gdy go zobaczyłam w Czarnobyl to od razu : Ej! Ale on jest podobny do Leonarda DiCaprio z tego Titanicu no nie ? A kolega: A faktycznie... xDD

Laska2343

Ja oglądając z nim Czarnobyl byłem pewny ze to Di Caprio aż do teraz, trochę się zdziwiłem ze tak młodo wyglada w tym filmie;)ale teraz już wiem dlaczego.

pikotiko

Też widzę podobieństwo.

pikotiko

Nie rozumiem tych komentarzy w stylu " jak można porównywać tego marnego aktorzynę do DiCaprio". To, że widzi się podobieństwo, nie znaczy, że od razu stawia się osoby na tej samej półce. A ja też je widzę. Z Jesse'm oglądałam tylko Keith i powiem szczerze, że byłam w lekkim szoku - chłopak nie tylko mówił w podobny sposób i gestykulował, jak DiCaprio, ale robił to tak, że nawet głosy wydały mi się identyczne. I zgadzam się absolutnie z tajka6 - przy scenie z piknikiem chłopak grał niemalże w 100% jak młody Leo. Chociaż fizycznie też jest jakieś podobieństwo między nimi to jednak Jesse nie szczególnie wpisuje się w mój gust. Za to dwudziestoparoletni DiCaprio... mmmm, jak dla mnie naprawdę boski ;)

pikotiko

baaaardzo podobny do leo, który jak dla mnie był przystojny jakieś 10 lat temu

pikotiko

popieram ! :) młody Dicaprio

pikotiko

faktycznie tak jest, gdy obejrzałam zwiastun do filmu "Czarnobyl diaries", naszła mnie myśl że to młody DiCaprio, i oto wchodzę tu no i proszę gorąca dyskusja :)
Nawiasem mówiąc to Keith jest rewelacyjny, a tym krytykującym Jesse podaję do wiadomości, że od czegoś trzeba rozpocząć, Leo też nie od razu był uwielbiany przez masy, a może o krytyce po Titanicu już zapomnieliście?
Teraz Leo jest naprawdę świetny, mam nadzieję że podobnie będzie za 10 lat z Jesse.

pikotiko

Moim skromnym zdaniem
ma troche z Brada Pita
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9LKtzk7F0UeNneMgk-b9SrP-6 zkWHGloxSQt7UgFjE0Orcw3lLw

pikotiko

Mi przypomina z grania młodego DiCaprio