Król komików i aktorów komediowych!
Dla mnie numer 1 :)
Daleeeko po nim Czarek Pazura na miejscu 2 :)
Carrey jest jednym z najgorszych aktorów jakim znam, podoba się jedynie osobom o niskim IQ. Najlepszym komikiem jest Robin Williams.
nie obrażaj innych łaskawie. Oceniasz a nie znasz, to jest za to przykład "wysokiego IQ"
Jim Carrey jest genialny! Jest naprawdę śmieszny, tak samo Cezary Pazura. Ale jest to oczywiście moje zdanie, każdy ma inne poczucie humoru. Robin Williams tez jest świetny. Z resztą znam wielu dobrych komików. Każdy z nich jest zabawny na swój sposób, który może irytować kogoś, a komuś się podobać. dlatego NIE OCENIAM i innym także radze spróbowac.
PS.
Coś czuję, że zaraz zostanę obrzucona błotem, wyzwana od małp (niski iloraz...) i dzieci neo.
cóż, tylko na to czekam
Elias - sam masz małe IQ pisząc takie głupoty...
nie tylko dla mnie, bo dla większości Carrey jest o niebo lepszy od Williamsa
Tyle.
"Carrey jest jednym z najgorszych aktorów jakim znam, podoba się jedynie osobom o niskim IQ. Najlepszym komikiem jest Robin Williams."
Haahaha skad sie tacy ludzie biora ?:D
To ze ty tak myslisz drogi inteligencie nie znaczy ze caly swiat ma tak uwazac. Uwazam go nie tylko jednego z najlepszych komikow na swiecie,ale i aktorow.
Carrey to naprawdę fenomenalny aktor. Widzę, że pan nie widział chyba żadnego filmu z jego udziałem, no cóż- tak to czasem bywa.
Zgadzam się. Jego udział w właściwie każdej komedii sprawia, że uśmiech na twarzy bardzo długo nie znika. Jest genialny, oceniam jego grę jak i poczucie humoru 10/10. Jedna z najwybitniejszych postaci komediowych na świecie.