Jim Carrey

James Eugene Carrey

8,6
70 991 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jim Carrey

Ja wraz z Kłamczuchem już niebawem oddamy do użytku stronę-/fanklub Jima. W odpowiedziach napiszcie kto z Was chce być członkiem klubu

Collos

Ja chciałbym być.Jestem Wielkim fanem Jima.Co trzeba by zrobić,żeby być członkiem klubu?Pozdrawiam

Ace_Ventura

Ja :) Uwielbiam tego aktora, więc "count me in" ;)

Ace_Ventura

jesli chcecie być członkami Carrey-Clubu, musicie odpowiedzieć na kilka pytań:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
1. W ilu sequelach zagrał Jim?
2. Kim był z zawodu Bruce Nolan w filmie "Bruce wszechmogący"?
3. Jakich zwierząt nienawidzi Ace Ventura?
4. Jak skończył kryminalną działalność Człowiek-Zagadka w "Batman Forever"?
5. Jak na początku "Głupiego i głupszego" dorabiał na sklep z robakami Lloyd Christmas?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Punktacja:
1 dobra odpowiedź - początkujący
2 dobre odpowiedzi - mniej niż przeciętny
3 dobre odpowiedzi - przeciętny
4 dobre odpowiedzi - dobry
5 dobrych odpowiedzi - bardzo dobry
···&middo t;···&mid dot;···&m iddot;··· ···&middo t;···&mid dot;···&m iddot;··· ···&middo t;···&mid dot;···&m iddot;··· ···&middo t;···&mid dot;···&m iddot;··· ···&middo t;···&mid dot;···&m iddot;··· ···&middo t;···&mid dot;···&m iddot;··· ···&middo t;···&mid dot;···&m iddot;··
odpowiedzi przesylajcie na adres michal.kolek6@op.pl

Collos

Jestem jak najbardziej zainteresowana..... Czekam na dalsze info... :*

Collos

Nie wiem jak Wy, ale podnoszę wszystkie kończyny ku górze.

Collos

Już niedługo ludzie.... Już niedługo.... Trwają prace na stroną. Wszelkie info i arty związane z Jimem mile widziane.
Moje gg 5784364. Pod maila też: stemplo@op.pl

Collos

Pytania zostały anulowane. Odtąd każdy chętny który się do mnie zgłosi zostanie przepytany przeze mnie. Zapraszam: 5784364

Mr__Pink

przeprasza! nastąpiła mała pomyłka. mój pomocnik kłamczuch znów nakłamał. pytania są wcdiąż ważne i odpowiedzi proszę przesyłać na michal.kolek6@op.pl! nie słuchać kłamczucha!!!!

Mr__Pink

przeprasza! nastąpiła mała pomyłka. mój pomocnik kłamczuch znów nakłamał. pytania są wcdiąż ważne i odpowiedzi proszę przesyłać na michal.kolek6@op.pl! nie słuchać kłamczucha!!!!

Mr__Pink

Collos

jako, ze Ace Ventura (użytkownik) odpowiedział na stronie filmwebu gdzie każdy mógł je przeczytac robimy tak-ze względu na dobre odpowiedzi Ace'a zostaje on członkiem Carrey-klubu na poziomie:dobry.Gratulacje, Ace! już niedługo dam nowe pytania, na które koniecznie macie przesyłać odpowiedzi na adres MICHAL.KOLEK6@OP.PL

Collos

Wygłupiłem się....sorry za pośpiech.Dzięki za gratulacje.Pozdrawiam