Jim Carrey

James Eugene Carrey

8,6
70 991 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jim Carrey

Jim grał świetnie w "Trumanshow" i "Zakochany bez pamięci",kto nie oglądał polecam!

dziarskusia

To prawda, ale nie zapominaj o "Czlowieku z księżyca" - geniusz!!!!!!

Biojogurt

Na siłe probujecie zgrywać damy zachwycajace sie jedynie filmami, o których nie wypada powiedziec, że są złe ? NAPRAWDE szczerze powiem, ze to jest zenujace jak ludzie probuja robic z siebie na sile statyczne woskowe posagi ... no ludzie kto by lepiej zagrał od niego takiego głupiego Ace Venture, albo prawnika z Kłamcy Kłamcy .. NIKT !!!
PS. Tak na marginesie uważam, że Jimm nie wyróżnia się zbytnio z grona dobrych aktorów dramatycznych, a w komediach jest niezaprzeczalnie najbardziej oryginalny
PSPS Sroki ze wyszlo tak troche niegrzecznie, ale nie mam juz sil pisac inaczej ...

dziarskusia

Jim potrafi zagrać każdą rolę, a zwłaszcza w komediach jest świetny. Może nie wszystkie jego filmy są ambitne, ale on jako komik jest rewelacyjny w większości.

PaulaPaula

mi sie nie podobalo zakochany bez pamieci. a jego lubie w tych najglupszych filmach :)

dziarskusia

A ja go właśnie lubię nie za dramaty tylko za komedie tak jak "Ace Ventura", "Glupi i Głupszy" czy "Kłamca Kłamca". To były dobre filmy. Dobre komedie :D