Jim Carrey

James Eugene Carrey

8,6
70 997 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jim Carrey

Jako aktor komediowy jest fantastyczny! Uważam jednak że każda próba zagrania innej roli mimo wszystko będzie kojarzona z jego wygłupami i wariacjami w komediach. Nie wykluczam jednak możliwości iż w innej roli będzie równie genialny. Życzę mu tego z całego serducha!

Monia_59

Jeśli ktoś ma ograniczony umysł, to się z Tobą zgodzę, każda próba zagrania innej roli będzie kojarzona z jego wygłupami, ale... jest też inna opcja. Ludzie, którzy są otwarci i dadzą mu szansę chętnie zobaczą owe próby ;) Myślę, że już zostały podjęte i aż miło się ogląda. ;)

Monia_59

z niekomediowych roli widziałam go w "Liczbie 23" i moim zdaniem wypadł całkiem dobrze:]

Solidad

Też oglądałam ten film i podzielam Twoje zdanie ale osobiście co jakiś czas miałam przebłyski jego śmiesznych min czy tekstów.... Ale miło było zobaczyć go w i-n-n-e-j roli :)

Monia_59

Ja się nie zgodzę. Jim jest świetnym, wrzechstronnym aktorem! Nie jest zaszufladkowany, bynajmniej nie kojarzy mi się tylko jako aktor komediowy, mimo, że tych właśnie śmiesznych ról miał o wiele więcej niż innych. Wystarczy obejrzeć wspomniany już "Number 23", "Zakochanego bez pamięci", czy chociażby niesamowity "Truman show", żeby stwierdzić, że Jim jest bardzo utalentowany i świetnie sprawdza się także w rolach "dramatycznych"!