Jim Carrey

James Eugene Carrey

8,6
70 991 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jim Carrey

obejrzałeś: 37 tytułów
średnia ocena: 7,4

McLlovin

Ja myślałem, że 16 to dużo, a średnia ta sama

zjeboklesny

średnią, każdy może sobie ustawić na 10, żaden problem, ale obejrzeć wszystkie dostępne po polsku filmy z Jimem to już nie lada wyczyn

McLlovin

A jaki sens ma wystawianie na FW wszystkich filmow danego aktora na 10?

stanlej83

Btw,ja mam 22 tytuly i 6,9 ;-)

stanlej83

13 i 7,8
Planuje obejrzeć z Jimem 3 filmy to średnia się zmieni :-)

McLlovin

18 tytułów i średnia 8,8 ;p

McLlovin

obejrzałeś: 8 tytułów
średnia ocena: 1,7

Zakochany bez pamięci znacznie podwyższył.

tearofmankind

współczuję

McLlovin

Dzięki, mój lekarz psychiatra mówił mi, że trzeba opowiadać o ciężkich przeżyciach.

Już 8 filmów z Carreyem to trauma, a co dopiero Głupi Głupszy! Normalnie oszalałem po zakończeniu emisji.

Pozdrawiam cieplutko.

tearofmankind

współczuję, także psychiatrze

McLlovin

To jednak mój psychiatra też oglądał filmy z Carreyem? Wiedziałem, że jakiś dzwiny krejzol z niego xD spryciula, że hej HE_HE.

Przekaże mu pozdrowienia.

McLlovin

Obejrzałeś: 11 tytułów
Średnia ocena- 2,5
Najbardziej znienawidzony przeze mnie "aktor". Jedyne dwa filmy w których mogę na niego patrzeć to "Numer 23" i "Batman forever". Za wyczyny w Głupim i Głupszym albo w Masce to powinien zostać usmażony na krześle elektrycznym.

Andrzejek324

współczuję

McLlovin

Nie masz czego, to raczej ja tobię współczuję, ze możesz patrzeć na takiego idiotę.

Andrzejek324

jest czego współczuć - ograniczonego poczucia humoru

McLlovin

Nie śmieszy mnie robienie z siebie debila.

Andrzejek324

Bo masz ograniczono poczucie humoru. Innymi słowy wyluzować się przed filmem nie potrafisz i zamiast się śmiać czujesz się pewnie zażenowany jak na debili patrzysz.

McLlovin

Podejrzewam, że bardzo wielu ludzi irytuje patrzenie na debili. A wyluzować się potrafię, jak chce się dobrze pośmiać to złapie sobie kilka buchów przed filmem i jestem wyluzowany. Niestety w przypadku patrzenia na debili nawet zioło nie pomaga. Jak widzę jak aktor robi z siebie debila to czuję tylko zażenowanie.

Andrzejek324

dlatego współczuję

McLlovin

Ja tobie również. Nie mam zamiaru cię obrażać bo cię nie znam, ale chyba tylko debili śmieszy patrzenie na innych debili.

Andrzejek324

nie tylko, a poza tym w przeciwieństwie do ciebie mam elastyczne poczucie humoru, śmieszą mnie takie filmy jak Forrest Gump czy Lepiej byc nie może, ale także seria American Pie czy Straszny Film, poza tym oprócz Jack Black smieszy mnie każdy aktor od Jima przez Sandlera, Murphiego, aż po De Funesa, Jackie Chan mnie śmieszy, mam wesołe życie

McLlovin

Powiedziałbym, że debilne raczej. Cięzko na poważnie brać kogoś kogo śmieszy Straszny film. Ile ty masz lat 17? Jak będziesz miał ponad 30 to może zrobisz się bardziej poważny.

Andrzejek324

mam 22 i jestem dumny z ogromnego poczucia humoru, bycie tobą mi nie grozi spokojnie

McLlovin

Mnie śmieszy praktycznie wszystko, ale nie to jak ktoś robi z siebie debila. Nie mogę patrzeć na kicz i żenadę.

Andrzejek324

wspólczuję

McLlovin

Ja tobie również. Śmiać się z debili to jedynie powód do wstydu. To dokładnie to samo gdybyś śmiał się z ludzi upośledzonych i chorych. Pewnie jak widzisz downa na ulicy to też się śmiejesz, bo to takie zabawne.

Andrzejek324

Śmieszy mnie Maciek z Klanu, kawały o żydach i murzynach. Jak coś mnie śmieszy to nie ukrywam się za poprawnością moralną tylko się z tego śmieję, bo jestem wolnym człowiekiem, nie wstydzę się tego i mam do tego prawo. A Tobie po raz kolejny współczuję, smutnego życia i hamowania naturalnych odruchów.

McLlovin

Takich jak ty to powinni zamykać w psychiatryku. Jesteś szkodliwy dla społeczeństwa. Życzę ci żeby twoje dziecko też się urodziło takie jak Maciek z Klanu. Śmianie się z osób chorych i upośledzonych to nie jest naturalny odruch, to jest brak uczuć i wyrazów współczucia, oraz jakiejkolwiek empatii.

Andrzejek324

Wolałbym nie, bo bym Klanu nie mógł oglądać. Oj chciałbym mieć sławne dziecko, skąd wiedziałeś? A tak na poważnie, oczywiście, że to nie jest naturalny odruch, ale jak się na siłę pcha je przed ekrany to same się o to proszą. Nie są już osobami prywatnymi lecz publicznymi jak każdy aktor, piosenkarz, celebryta i mogę się z nich naśmiewać ile zechcę. "brak uczuć i wyrazów współczucia, oraz jakiejkolwiek empatii" - znów miałeś rację, znajduje takie cechy w sobie

McLlovin

Takich jak ty należy jak najszybciej izolować od reszty społeczeństwa. Jesteś tyle wart co plankton, współczuję ci, że w ogóle żyjesz.

Andrzejek324

Sam się odizolowałem od tego durnego świata, też sobie współczuję, że żyję, ale cóż jak już jestem na tym świecie...

p.s. Po ile teraz chodzi plankton?

McLlovin

11 i 7,4