Najlepszy komik jakeigo widzialem, idealy do komedii, ale takze swietny aktor. Geniusz w parodiowaniu roznych ludzi - ogladnijcie sobie filmiki na youtubie.
Takich osob powinno byc wiecej. W Stanach to jeszcze mozna wymienic kilka podobnych aktorow-komikow lecz w Polsce jest juz o wiele trudniej... Ten czlowiek ma wielki talent do rozsmieszania widzow, jego role sa specyficzne jak w filme "Maska" czy "Ace Ventura" i na dlugo zapadaja w pamiec.
zgadzam się, aktor jest genialny, jeden z najlepszych o ile nie najlepszy komik na świecie według mnie! kocham filmy z nim!!!
Bo to najlepszy komik na swiecie ;) Wiem jednych moga draznic te miny, a mnie akurat bawia, zreszta zawsze trzeba doceniac aktorow. 2 moje ulubione komedie : Bruce i Klamca klamca. Poza tym genialny Truman Show 10/10 szkoda ze jest juz taki stary (ale jary!).
I właśnie o to chodzi jego, albo kochasz, albo nie możesz na niego patrzeć. Budzi skrajne emocje. Dla mnie jest najlepszym komikiem, fenomenem. Genialny parodysta... Polecam film "Człowiek z Księżyca".
I bez przesady co do tej starości :P