ogladalam go bardzo dawno - jedyne, co pamietam to to, ze zgubil swoja dziewczyne (miala rude wlosy) i bardzo pragnal ja odnalezc. a moze wrecz ktos ja uprowadzil, nie pamietam... niestety nie jestem w stanie przypomniec sobie czegokolwiek jeszcze, z wyjatkiem tego, ze film byl przejmujacy, a przynajmniej taki mi sie kiedys wydal. i nie jest to "zakochany bez pamieci" mimo i z wydaje mi sie, ze bylo tam tez cos z utrata pamieci przez kogos, choc nie dam glowy. Czy pasuje wam to do jakiegos filmu? Czy tez mi sie po prostu to snilo ;p
nie, niestety nie :( moze jednak byl to zakochany bez pamieci... ale jakby ktos mial inny pomysl to niech da znac ;) ojj musze chyba obejrzec kazdy film jima... i bedzie jasne ;)
Hmmm.... Skoro można szukać podobnych scen... Mnie nasuwa się jeszcze "Maska", bo tam w kilku scenach Jim był zapatrzony w rudowłosą dziennikarkę, a poza tym w "Bruce'ie Wszechmogącym" jego dziewczyna może wydawać się ruda (???), a do tego w "Truman Show" też "jego" blondynka za rudowłosą uchodzić może... :)