Jim Carrey

James Eugene Carrey

8,6
70 991 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jim Carrey

Jim Carrey nagrał kiedyś króciutki filmik z dwoma jeszcze aktorami.Jeżdzą samochodem i wymachują głową, a w tle słychać muzyke "what is love".Potem są w klubie i podrywają jakieś laski - bezskutecznie.Czy wie może ktoś jaki ma tytuł ten filmik, bo chciałabym sobie go ściągnąć a na filmwebie chyba go nie ma.Lub może znacie stronkę, gdzie można go sobie obejrzeć?Byłabym wdzięczna za pomoc!!

ladygraza

Witam! Jest to skecz z "Saturday Night Live" a pobrać go możesz z:
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=11027 [www.funpic.hu/en.picvie ...] (na tej stronie jest też kilka innych śmiesznych filmików z J.C) Pozdrawiam!!!

Kwasny

Dziękuję ślicznie z całego mojego malutkiego serduszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!Tak myślałam, że to jakiś skecz.Jeszcze raz dzięki!!

ladygraza

Byłem na tej stronie i chciałem pobrać ten skecz.Czy żeby go pobrać trzeba się zarejestrować??

Ace_Ventura

Dzięki już nie potrzebuje pomocy sciągne go inaczej.pozdrawiam

ladygraza

jako fan Jim'a :D czuje sie zobowiazany do odzielenia tych informacji: otoz ten krotki flim jest pewnego rodzaju trailerem do "A Night at the Roxbury" - "Noc w Roxbury". Graja tam ci dwaj aktorzy, co prawda nie ma w tym filmie Jim'a ale (podobno) mial on swoj wklad w scenariusz. Film jest swietny (czego mozna sie domyslec po obejrzeniu trailera). Goraco polecam!

użytkownik usunięty
jkeen

Film słaby!!!!!!!! I głupi!!!!!!!!! Muzyka Haddewaya rządzi jednak!