Jim Carrey

James Eugene Carrey

8,6
70 326 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jim Carrey

Bez urazy ale taka ma twarz

o.o

Pokaż swoją twarz cwaniaku

użytkownik usunięty
Vaylander

A ty swoja

chętnie zobaczyłabym twoją mordę ;)

nnedyah

Dla mnie to Jim ma nie tylko Downa ale i ADHD,albo owsiki.Kolo jest jebnięty jak dla mnie ; /

Ulisseska

H*mka!
Niby czemu, co? BO jest dobrym aktorem?? Bardzo dobrze gra swoje role, na dodatek przeróżne! Zagrał geja, potrafił zagrać uroczego faceta jak też w pewnych momentach niezbyt interesującego wyglądem gościa. Ja go bardzo lubię, a jak ty go nie znosisz to załóż sobie o nim bloga "Nie lubię Jima, a wy?"
powodzenia życzę! >: /

Ulisseska

ja do tego downa, ADHD i owsików dodałbym jeszcze np. rozdwojenie jaśni i nadczynność tarczycy ,ale tylko jeśli oceniałabym go na podstawie ról w które widocznie wcielił sie tak dobrze że trudno wam odróżnić Jima od bohaterów filmów w których grał xdd

a ja tam go lubię ... może i ma downa ale tacy ludzie tez są potrzebni żeby trochę rozbawić ;] pozdrawiam ;)

No pewnie: "Obrzucę ludzi błotem, bo oni tu przecież nie zaglądają, więc nic mi nie grozi" = TCHÓRZOSTWO.
Ciekawe, czy powiedziałbyś mu to w twarz?
(Że nie wspomnę, iż przez tę OSOBĘ inni aktorzy zostali również obrażeni. Och, jakie to urocze....)

o rany, co za problemy...
On jest dowodem że dobry aktor nie musi wyglądać jak grecki bóg. Właśnie za to go lubie

użytkownik usunięty
mina82

Ja takze. Wprost go uwielbiam. Znakomity aktor. Szczery,sympatyczny. Kazdy film z nim jest swietny.

zgadzam się z człowieczkiem prze de mną. ;D
ja wprost uwielbiam go za te swoje ADHD i zespół downa.
jest jedyny w swoim rodzaju ! nie ma drugiego takiego człowieka jak on nawet jakby ktoś się starał. ;D

vajoleeet

to bardzo dobry aktor ;DD :))

Ja też go uwielbiam i jak dla mnie jest bardzo przystojny, a przede wszystkim ma taki uroczy, śliczny słodki uśmiech. ;> ;D
A ty Paluszek ogarnij się i nie obrażaj go, bo w twarz byś mu tego nie powiedział = tchórz, wielki tchórz. A tak przy okazji. Jestem ciekawa jaką ty masz gębę fra*erze!

według mnie to mimika, a nie wrodzony wyraz twarzy.. ale najpierw trzeba umieć to odróżniać, a dopiero potem najeżdżać na gościa przez którego wychodzi sie na idiote ;)

miksi994

heheh miksi994 - święta racja :)

użytkownik usunięty

;)