H*mka!
Niby czemu, co? BO jest dobrym aktorem?? Bardzo dobrze gra swoje role, na dodatek przeróżne! Zagrał geja, potrafił zagrać uroczego faceta jak też w pewnych momentach niezbyt interesującego wyglądem gościa. Ja go bardzo lubię, a jak ty go nie znosisz to załóż sobie o nim bloga "Nie lubię Jima, a wy?"
powodzenia życzę! >: /
ja do tego downa, ADHD i owsików dodałbym jeszcze np. rozdwojenie jaśni i nadczynność tarczycy ,ale tylko jeśli oceniałabym go na podstawie ról w które widocznie wcielił sie tak dobrze że trudno wam odróżnić Jima od bohaterów filmów w których grał xdd
a ja tam go lubię ... może i ma downa ale tacy ludzie tez są potrzebni żeby trochę rozbawić ;] pozdrawiam ;)
No pewnie: "Obrzucę ludzi błotem, bo oni tu przecież nie zaglądają, więc nic mi nie grozi" = TCHÓRZOSTWO.
Ciekawe, czy powiedziałbyś mu to w twarz?
(Że nie wspomnę, iż przez tę OSOBĘ inni aktorzy zostali również obrażeni. Och, jakie to urocze....)
o rany, co za problemy...
On jest dowodem że dobry aktor nie musi wyglądać jak grecki bóg. Właśnie za to go lubie
Ja takze. Wprost go uwielbiam. Znakomity aktor. Szczery,sympatyczny. Kazdy film z nim jest swietny.
zgadzam się z człowieczkiem prze de mną. ;D
ja wprost uwielbiam go za te swoje ADHD i zespół downa.
jest jedyny w swoim rodzaju ! nie ma drugiego takiego człowieka jak on nawet jakby ktoś się starał. ;D
Ja też go uwielbiam i jak dla mnie jest bardzo przystojny, a przede wszystkim ma taki uroczy, śliczny słodki uśmiech. ;> ;D
A ty Paluszek ogarnij się i nie obrażaj go, bo w twarz byś mu tego nie powiedział = tchórz, wielki tchórz. A tak przy okazji. Jestem ciekawa jaką ty masz gębę fra*erze!
według mnie to mimika, a nie wrodzony wyraz twarzy.. ale najpierw trzeba umieć to odróżniać, a dopiero potem najeżdżać na gościa przez którego wychodzi sie na idiote ;)