Przerażają mnie powyższe wpisy. Mogą zniszczyć człowieka, a wszystko przez to, że Polacy mają paskudną cechę - zawiść, o...i jeszcze agresję, jaka by ona nie była, w słowach, czynach. Dla Polaków wszystko co polskie jest złe, władza- zła, nauczyciele- źli, lekarze -źli, policja zła itd., "orły" to za mało. Amerykanie mają wszystko super, dosłownie super! Inwestują i lansują wszystko co ich, nawet : aktorów-miernoty, narkomanów, a takich co to skaczą z kwiatka na kwiatek nazywają męskimi, ja nazwałabym łajdakami lub łajdusami, , a oni ich szanują , bo to amerykańskie. A Wy Polacy, straszne pojechaliście po Koroniewskiej jak by była największym złem. Za dużo facetów miała serialowa Gosia ( świetnie, bo taki był scenariusz, choć numer ze starym to porażka). Tomek oszukiwał ją, zdradzał i jakoś mu uszło na sucho, oj baby baby, obrzydliwe jesteście. Żałuję, że Koroniewskiej nie widać w innych serialach; bardzo pogodna kobietka, świetna, urocza była w "Kocham cię Polsko". St. Mikulski nie dostawał ról, był źle oceniany, a dzisiaj Klosa oglądają miliony obecnie jest inaczej. Krytykować kogoś za jedną rolę to wstyd. Czekam na inne, bo wiem, że to bardzo dobra aktorka.