Nie skomentuję poniższego postu, bo musiałabym użyć słów, które nie spodobałyby się mojej polonistce...
Uważam, że Joasia jest bardzo dobrą aktorką, rola Małgosi z "M jak miłość" jest przez nią tak fantastycznie wykreowana, że jej autentyczność i naturalność są nie do podważenia. Gratuluję serdecznie Joasiu, obyś dostawała więcej ról, w których będziesz mogła jeszcze nie raz się wykazać! Jesteś naprawdę świetną aktorką, jedną z moich ulubionych :)
A ci, którzy poniżej krytykowali Asię, najwidoczniej nie potrafią obiektywnie podejść do jej osoby, i krytykują ją nie za jej grę, ale za charakter postaci, którą gra. Przyznaję, że Małgosia Mostowiak jest nieco egoistyczna i towarzyska inaczej, ale na miłość Boską, to tylko serialowa postać, pobudka!!!
Na tym zakończę mój i tak już przydługawy post, mam nadzieję, że już wkrótce będzie można zobaczyć Joasię w jakiejś nowej produkcji, w nieco innej roli :)
Pozdrawiam wszystkich fanów, i w sumie anty fanów też...( nie wliczając tych używających wulgaryzmów).