Joanna Koroniewska

Joanna Magdalena Koroniewska-Dowbor

6,0
1 372 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Koroniewska

Nie skomentuję poniższego postu, bo musiałabym użyć słów, które nie spodobałyby się mojej polonistce...
Uważam, że Joasia jest bardzo dobrą aktorką, rola Małgosi z "M jak miłość" jest przez nią tak fantastycznie wykreowana, że jej autentyczność i naturalność są nie do podważenia. Gratuluję serdecznie Joasiu, obyś dostawała więcej ról, w których będziesz mogła jeszcze nie raz się wykazać! Jesteś naprawdę świetną aktorką, jedną z moich ulubionych :)

A ci, którzy poniżej krytykowali Asię, najwidoczniej nie potrafią obiektywnie podejść do jej osoby, i krytykują ją nie za jej grę, ale za charakter postaci, którą gra. Przyznaję, że Małgosia Mostowiak jest nieco egoistyczna i towarzyska inaczej, ale na miłość Boską, to tylko serialowa postać, pobudka!!!

Na tym zakończę mój i tak już przydługawy post, mam nadzieję, że już wkrótce będzie można zobaczyć Joasię w jakiejś nowej produkcji, w nieco innej roli :)

Pozdrawiam wszystkich fanów, i w sumie anty fanów też...( nie wliczając tych używających wulgaryzmów).