Joanna Koroniewska

Joanna Magdalena Koroniewska-Dowbor

6,0
1 372 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Koroniewska

i jest naprwde bardzo bardzo sympatyczna. a dokladnie widzialam ja w teatrze KOMEDIA w spektaktu pol zartem pol sercem. fantastycznie grala. w ogole polecam ta sztuke. a pozniej po zakonczeniu rozmawialam z nia na tyle teatru jak wychodzila. KAZDEMu dala autograf byly zdjecia wprawdzie tylko dwa grupowe ale byly;) i grzecnzie nas przeprosila ze musi isc bo jutro ma zdjecia wczesnie. ogolem spoko osoba i ci ktorzy jej nie spotkali niech nie mowia. bo to ze gra w serialu MALGOSIE to nie znaczy ze ona jest taka sama w rzeczywistosci!

mon_ga

Przecież nikt jej nie ocenia po tym jaka jest w serialu. Zapewne większość osób które ją krytykują nie lubą jej jako osoby. Wystarczy sobie obejrzeć jakiś program z nią (Kuba Wojewódzki itp.) żeby się zorientować jaka ona jest. A to że ją spotkałaś po sztuce i zamieniłyście dwa słowa o niczym nie świadczy. Co możesz o niej wiedzieć po jednym zdaniu wymienionym? Twoje argumenty są bez sensu.

mon_ga

Zapewne. Od kilku lat jestem jej wierną fanką. Nie spotkałam jej jeszcze osobiście, ale od znajomych,którzy ją spotkali wiem, że jest przesympatyczną osobą. Mam kilka plików z jej sztuk. Gra przepięknie. Bardzo utalentowana aktorka.