Joanna Pacuła to objawienie mojego dzieciństwa.Idealna piękność, świetna aktorka, którą pokochałam po roli w "Zielonej miłości" i którą uwielbiam do dziś.Strasznie mnie drażnią komentarze na jej temat.Szczególnie te o jej znajomości ojczystego języka i jakości filmów, w których grywa.To tzw. polskie piekiełko.Pacuła dobrze robi, że w ogóle tego nie komentuje, jest ponad tym.Dla mnie liczy się to, że jest w USA pracującą i cenioną(sic!) aktorką i modelką, a przede wszystkim zjawiskowo piękną kobietą. Te jej niesamowite oczy i głos! Nic dziwnego,że Fronczewski stracił dla niej głowę, Koch zostawił żonę z trójką dzieci, a marzeniem Polaka lat 80-tych były "Cztery kółka i Pacułka!" Poza tym jeszcze, pragnę dodać, że nawet w fimach klasy B Pacuła pokazuje aktorstwo klasy A, bawi się tymi rolami i robi to z pasją. Świetna była w "Tombstone", Val Kilmer przy niej wysiadał, a w "Mężach i kochankach" (debilny scenariusz)kasowała wszystkich, zwłaszcza papirkowego Juliana Sandsa. MAŁO??!! W "Wirusie" Jamie Lee Curtis wyglądała przy niej jak wypłowiała lesba. PS Zmieńcie to zdjęcie!Mam mnóstwo fotek Joanny, ale nie wiem, jak je Wam wysłać.
Jamie Lee Curtis nie wyglądała tak źle jak Pani pisze. To, że zagrała bardzo słabo nie zezwala na takie komentowanie tej aktorki:P Nie długo na swoim blogu zamieszczę recenzję "Virusa". UWAGA!! JEst gorsza od tej z "Milczenia baranów".
PS. PACUŁA RZĄDZI!!
Pacuła może sie schować przy Jamie Lee Curtis. Nigdy nie osiągnęła takiego sukcesu jak ona i pewnie nie osiągnie ;/
Pacuła jest i moze dobra aktorka ale niedorasta Jamie Lee Carites do pięt :/ jakby pacula miala taki dar to ona by sie tak wybila i kto wie moze by byla 2 sharon stone, nicole kidman ale teraz gra w nedznych filmach z malo znaczacymi aktorami a jemi to inna sprawa ;)
Lubię prowokować. Cieszę się, że napisałaś/eś. MNie też nie podobają się filmy z Joanną, ale jeśli chodzi o urodę to-sorry-Jamie Lee przy Joannie wypada blado. Mam gdzieś kariery polskich aktorek w Hollywood. Grunt, ze ona zarabia, a jak zarabia, to może grać i w gniotach. Urody jej nie odebrali. Talentu zresztą też. A poza tym, myślisz,że w Polsce grałaby lepsze role? W badziewiech typu klan czy inna plebania? Pozdrawiam ciepło!
Ja tam nigdy nic nie miałem do Pacuły ale to jak napisałeś o Jamie Lee troche mnie wkurzyło :/ Lepsze filmy klasy B niż "Klan" to fakt
Thank you, but I'm woman! I mam na imię tak jak Pacułka.A J.L. bardzo lubię i naprawdę kiedyś była niesamowicie wręcz zgrabna. Podobała mi się w "Rybce.." i w "Mojej dziewczynie". Pozdrawiam.
Kilmer przy niej wysiadał ==? Pfff, nie rozbrajaj mnie... Nie mam nic do Pacuły, uważam że jest ładną kobietą i przyzwoitą aktorką, ale Kilmera ja poprostu ubóstwiam, wiec prosze nie gadać o nim takich rzeczy ;-). On nigdy nie wysiadzie xD.
well, wydaje mi się, że każdy ma prawo do wyrażenia swego zdania i opinii.
Fajnie, że uważasz, iż Pacuła jest ładna, cieszę się.
TEŻ LUBIĘ KILMERA, w "TOmbston" był świetny. Pozdrawiam, j.
Nie no, moja wypowiedz byla napisana "pol-zartem pol-serio" jest nie wyczulas ;-). Oczywiscie, ze kazdy moze wyrazic swoja opinie.
No, ale powiedzenie, ze Kilmer przy niej wysiadal, bylo troche przesadzone ;-). Bardziej by pasowalo "nie odstepowala Kilmera na krok", bo jednak on jest wiekszej klasy aktorem, nie ma sie co oszukiwac ;-). Jednakże, Joanna tez jest bardz dobra aktorka.
fajna lasko, zapraszam na mój blog, możesz się wypowiedzieć w temacie poświęconym naszej cudnej rodaczce.
Pozdrawiam serdecznie.
Tombstone to jeden z moich ulubionych filmów, j.