Joanna Pacuła

7,2
2 121 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Pacuła

Jak tak sobie czytam ciekawostki o tej pani to aż nie mogę uwierzyć, że mogła odrzucić tyle
świetnych okazji, a zwłaszcza rolę Vicki w Batmanie. Nie była to może zbyt charakterna
postać, ale mogła jej przynieść międzynarodową sławę. a tak jest jedną z miliona, które po
prostu grają w jakiś mało znanych filmach...

moooras

Te niektóre ciekawostki są wyjęte z rękawa i nie potwierdzają ich żadne źródła z USA, anglojęzyczne.

Vena_Poetica

Zwykla jak ja daję jakąś ciekawostkę, to i tak ją odrzucają, nawet jeśli jest prawdziwa.

moooras

Ja już przestałam dodawać, bo zgłupiałam, co się dodaje,co nie, nie mogę nigdzie znaleźć wytycznych.
A co do Pacuły, to była na Zachodzie naprawdę znaną i wziętą modelką.

moooras

Z wywiadów które czytałem moge wyciągnąć wniosek, że Joanna sama potwierdziła informację o odrzuceniu przez nią ról: w Pogromcach duchów, Brazil i 9 1/2 tygodnia. Wszystkie inne są najprawdopodobniej wyssane z palca i nie mają nic wspólnego z prawdą. Pod warunkiem że wierzymy Joannie że i te 3 propozycje odrzuciła.

ferdek_5

Wiesz, przestałam wierzyć samej Joannie.

W wywiadzie z TS, jak sam wiesz, mówi Stalińskiej, że była związana z człowiekiem spoza branży i że urodziła się 31 XII.

Ostatnio wyłapałam mnóstwo jej fotek z panem, który tu figuruje, jako jej mąż, ale sama nie wiem, czy nim był... W każdym razie na fotkach z Oscarów i innych premier, wyglądają na bardzo zakochanych.

Vena_Poetica

Joanna podobno dołączyła do obsady nowego filmu. Tym razem znowu powraca do science-fiction. http://www.imdb.com/title/tt2281744/

ferdek_5

Cieszę się i mam nadzieję, że nie będzie to film klasy D.

Życzę jej zawsze jak najlepiej i nadal trzymam za nią kciuki!

moooras

Ona chyba nigdy nie dbała o sławę. Przecież ma pewne osiągnięcia a mimo to prawie NIC o niej nie wiadomo. Nigdzie nie znajdziesz z nią żadnych wywiadów, nie pojawia się na branżowych imprezach. Rzadko spotyka się mimo wszystko znanego aktora o którego życiu prywatnym praktycznie nic nie wiadomo