Joanna Pacuła

7,2
2 121 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Pacuła

to piękna i subtelna kobieta, która była znaną modelką właśnie dzięki kościom policzkowym (takie kości są dla fotografów czymś szczególnym, można wtedy rewelacyjnie operować światłem.
WSZYSTKIE KOBIETY SĄ PIĘKNE, BEZ WZGLĘDU NA WIEK!!!
POZDRAWIAM! Joanna Black Angel

Vena_Poetica

Ja zdania nie zmienie a Fotografowie mnie nie obchodzą poprostu Pacuła jest według mnie Brzydka ale ma ponentną figure :) A co do filmów to też zdania nie zmienie same syfy z małymi wyjątkami

pozdro

Zyleta_17

"Brzydka ale ma ponentną figure" zdecyduj sie kobieto !
a pacula jest ochydna ze sie nie da ! juz wole isc do kina na film z Dolly Parton niz z pacula :-/ a izka zrobila wieksza kariere !
pozdr.
jeszcze jedno jak pacula jest taka swietna to pewnie ma mnostwo kasy to ja na jej miejscu juz dawano zrobilabym sobie operacje plastyczna !

Lady_Brown

Boże można mieć twarz jak Dzwonnik z Notre Dame ale mieć świetne ciało i chyba każdy to wie ;)

Zyleta_17

tez macie problemy

Zyleta_17

Wstrętna to mało powiedziane ;/ obleśna zarozumiała niesympatyczna baba gdzie ten wdzięk i uroda bo jakoś tego nie widze. Zgadzam się że ma niezłe ciało ale twarz paskudztwo i te oczka ;p bleeeeeeeee

Zyleta_17

Masz, droga Żyletko, święte prawo do swojego zdania. Mnie np. zupełnie nie podoba się Pamela Żyleta Anderson, choć...ma nieźle zrobioną, tą silikonową figurę i fajnie napompowane usta, także silikonem (oglądałam o niej program, gdzie pokazano jej zdjęcia sprzed tych wszystkich operacji, jakim się raczyła była poddać!).
Żaden gust nie podlega dyskusji, więc po co te spory? Po co te swary głupie? I tak zginiemy w odmętach netu...
Pozdrawiam serdecznie i cieplutko: wielka fanka Pacułki!

Vena_Poetica

Właśnie nie kłóćcie się :D mi też Joanna się nie bardzo podoba ale aż taka obleśna i downowata nie jest. Ale co do filmów to sie z wami zgodze. Marnuje się w tych wszystkich gniotach. Iza Scorupco ma to szczęście że przynajmniej dostaje role w superprodukcjach

Vena_Poetica

Filmy są koszmarne, kiepskie, beznadziejne, ale co tam: kogo to tak naprawdę obchodzi. Kobieta pracuje, zarabia na siebie i już. I to wszystko.
Pozdrowienia dla wszystkich antyfanów Pacuły. J-A

Vena_Poetica

REFLESYJKA Z DYGRESYJKĄ: cała ta sprawa wokól Pacuły pachnie mi jakąś dziwną prowokacją.
MAM NIEODPARTE WRAŻENIE, że kocha ją i nienawidzi jedna i ta sama osoba zalogowana dwa razy na FW.
Dla mnie to dziecinada, ale pozdrawiam i fanów i przeciwników tej pięknej (sic!) i utalentowanej kobiety!
Joanna Alexandra :)

Vena_Poetica

Vena już 5 lat temu miała manię Pacuły. Może to ty Joanno ?
Pacuła nie jest może obrzydliwa ale wygląda na mocno zapóźnioną w rozwoju, że tak się delikatnie wyraże

Agnieszka2341

Dlaczego jest zapóźniona w rozwoju? Chyba należysz do grupy osób które stworzyły Joannie ,,polskie piekło".

Agnieszka2341

Rozumiem, Agnieszko2341, że jesteś oligofrenopedagogiem i masz przesłanki ku temu, by wypowiadać się na temat opóźnień w rozwoju?

Vena_Poetica

Cały czas gra jedną miną i rozdziawia japę jakby była porażona.

Agnieszka2341

Nie zauważyłem tego