Joanna Pacuła

7,2
2 092 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Pacuła

pod koniec marca była premiera tego odcinka z nią. Czy ktoś wie, jakie w Polsce jest opóźnienie tego serialu? Bo nie oglądam go,ale nie chciałabym przegapić odcinka z Joanną.
Jego tytuł to The Turn in the Urn

Vena_Poetica

Odcinek z Joanną można znaleźć w internecie, podobnie jak jej ostatni film z Madsenem.

kaleenee

Znalazłam, ale nie otwiera mi się, jest napisane, iż dostępny jest tylko w USA, ale poszperam w ferie i może znajdę.

Vena_Poetica

Poszukaj na vk.com. Warto się tam zalogować bo jest tam trochę filmów z Joanną.
Ja z kolei od roku bezskutecznie szukam filmu "Anna" nawiązującego do losów Pacuły.
Wiesz może gdzie go znaleźć?

kaleenee

Ten film oglądałam dawno temu. Porizkova grała Annę/Joannę, wiem, że nie bardzo mi się podobał, ale zapewne dlatego, iż wówczas bardzo lubiłam Joannę. teraz mam do tego dystans i też chciałabym obejrzeć ten film ponownie. Popytam znajomych, bo w necie nie znalazłam.

O vk.com słyszałam i chyba się zaloguję, bo już kilka osób mi polecało.

Mam kilkanaście filmów z Joanną, ale nie mam, niestety, "Parku Gorkiego", a to był jeden z nielicznych, które mi się podobały, choć sam Michael Apted twierdzi, że jest to jego najgorszy film. ;-)

Vena_Poetica

Ja mam Gorky Park wydany oryginalnie na DVD. Nie wiem czy da się to jakoś skopiować? Mógłbym ci podesłać.