:] Moja mama pochodzi z Tomaszowa Lubelskiego i chodzila z Pacułą do szkoly i jak byly male to sie kolegowały. Serio. Ale w 1972 moja mama wyjechało do Warszawy i juz sie nie spotkały.
pozazdrościć :) ... przy okazji - wszystkiego najlepszego dla Pani Pacuły, która dzisiaj obdchodzi urodziny. Jak cały rok czekam na film z Joanną w obsadzie to nie ma nigdzie ... a wczoraj? Puszczono aż trzy o mniej więcej tej samej porze :D, trudno było się zdecydować na konkretny.
Ja szczerze mówiąć nie oceniam ludzi miarą sukcesów. Coz tego ,że Pacuła jest aktorką? Może prywatnie nie jest miłą kobietą? Nie wiem nie znam jej, ale moge sie założyć, że Twoja Mama ma inne koleżanki z podstawówki które lubiła bądź dalej lubi tak samo lub bardziej niż Joannę. Pierw się jest człowiekiem a potem aktorem, poznanie kogoś znanego czy posiadanie czyjegoś autografu nigdy nie robiło na mnie wiekszego wrażenia
Racja. A czy ja powiedziałam coś takiego? Nie. Stwierdziłam fakt, że taka sytuacja miała miejsce. Przecież ona jak i każdy aktor to człowiek. Aludzie są różni. Sympatyczni i mili, lub wredni i nie do zniesienia.
Jedynie co mogę zapewnić, to to, że w mieście tym bez trudu można sie kolegowac z każdym....wiem z własnych dziecinno-wakacyjnych doświadczeń :]
Pozdrawiam
O proszę, moja ciocia (rodzona siostra mojej mamy) chodziła do podstawówki z Pacułą. Czyli moja ciocia i Twoja mama musiały się znać. Świat jest mały :-)
ZAzdroszczę Twojej mamie. Jestem sporo młodsza od Pacułki, ale kocham tę kobietę za talent i urodę. Pozdrów mamę!!!!@:))))))