Joanna Pacuła

7,2
2 140 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Pacuła

Nie lubie jej, jest obrzydliwa jak patrze na nia to mysle...blee !
jak mozecie ze ona jest piekna ! te jej oczka wyglada jakby miala downa !
a jeszcze jedno do BLACK ANGEL ! jakby paculka byla jak mowisz to by juz miala z 10 oscarow wszyscy by ja rozpoznawali a w polsce malo kto ja zna !

-------
przepraszam za bledy :)

Lady_Brown

Zgadzam się ma świetną figure ale obrzydliwą twarz i małe świnskie oczka ;P

Zyleta_17

Zgadzam sie jest obrzydliwa. Jak w tv idzie z nia jakis film to od razu przełączam a po za tym wcale nie zrobiła tak wielkiej kariery w USA jest mało znaną aktorka podobnie jak i u nas w Polsce zróbcie sonde na najpopularniejszego aktora to Pacuła będzie na szarym końcu

Fanka_Meny

Odświeżam, fajny wątek

Agnieszka2341

Fajny wątek, no, z poziomem magla, ale jednak:)

Vena_Poetica

Sorry, ale jeśli tak dużo osób pisze że Pacuła jest obrzydliwa to widocznie ogólna opinia

Agnieszka2341

Tak bardzo ciekawe. Umieszczenie Joanny przez ogólnoświatowy magazyn People na liście 50 najpiękniejszych ludzi świata. To można nazwać ogólną opinią. Jej twarz zdobiła dwukrotnie okładkę Vogue'a, Cosmopolitan i Harper Bazaar. Jest po prostu piękna.
To co tu piszecie to czyste złośliwości i nic więcej.

ferdek_5

Nie napisałam, że obrzydliwa. Tylko jej filmy są wulgarne

Agnieszka2341

to, że opinia jest ogólna, nie oznacza jeszcze, że właściwa ;p. osobiście uważam, że Pacuła jest piękną kobietą. ma bardzo ciekawy typ urody. szkoda tylko, że nie zagrała w zbyt wielu dobrych filmach.

Fanka_Meny

To nie będzie złośliwość tylko fakt, ale już po raz któryś z rzędu czytam lub słyszę "jak widzę Pacułę to od razu przełączam kanał w TV" (sic!). Zaiste fascynuje mnie z czego to wynika. Bo masa ludzi NAPRAWDĘ reaguje na jej widok i aktorstwo alergicznie! Sama Joanna wydaje się być sympatyczną kobietą więc to chyba wina jej przerysowanego aktorstwa. Fascynująca aktorstwa i temat do oceanu dyskusji