Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Mada_gringo

Pora, jak pora, w końcu są wakacje;D

Coco_Choco

Ty masz wakacje, ja jeszcze też mam wakacje, ale są ludzie którzy wakacji już nie mają.
a płacą abonament. i na co?

Mada_gringo

Dobre filmy z reguły są emitowane późno, szczególnie w telewizji publicznej.

krwawa_miazga

Wakacje czy nie wakacje, mój organizm przestaje funkcjonować po 24.

ulterior_dreamer

Tia...u mnie w domu, jeśli nie pójdziesz spać o 24, zawsze ktoś złoży Ci "miłą" wizytę w celu uświadomienia, że o tak nieludzkiej porze normalni ludzie śpią twardym snem, a tylko "menelstwo" siedzi do późna. I nieważne jest, że leci dobry film...skąd! Spać i koniec!
Na szczęście mam ten film na DVD i w dupie mam TVP1, razem z ich pomysłami, o!

Mada_gringo

NARESZCIE!!!!

Tak długo czekam na ten fim probowałam nawet sciagnać, ale nie moglam!!

Ehh... tylko zebym nie zapomniała, bo pamieć mam dobra, ale krotka ;/

aniutek_15

jest taka strona - seans24.pl. wystarczy się zarejestrować i można oglądać filmy za free. jest bardzo duży wybór, serio. ostatnio mnie na to wzięło i naprawdę polecam. niestety jest limit - 72 minuty dziennie ale jest kilka sposobów na 'pozbycie' się go :) jak ktoś chce to wystarczy w necie znaleźć albo nawet ja mogę służyć... :D

gosia2326

to służ mnie pomocą :)

BRILLANTE

będę miła i pomogę :) masz film. klikasz na ekran (pokazuje ci się w nowym okienku), włączasz play i od razu stopujesz. czekasz aż ci się zbufruje (naładuje) do końca. bierzesz 'plik' i na dole masz pracę w trybie offline. włączasz tę opcję i klikasz play. oglądasz. jak ci się pokaże limit to zapamiętaj w którym miejscu skończyłaś i wyłączasz tryb offline i to okienko. włączasz jeszcze raz film od tego miejsca na którym skończyłaś tylko już online i ogladasz do końca :)

Mada_gringo

Wakacje nie wakacje, ja i tak nie dotrwam. Plus film do 3 z minutami :P

Mada_gringo

ja sobie nagram i tyle ;P ale fajnie bo jeszcze tego nie oglądałamm ;P