"Okej powiem ci co masz zrobić, ten dzieciak ci dokucza, kładzie ręce swoje na tobie, weź do ręki pierwszy lepszy kamień albo cokolwiek co jest w zasięgu twej ręki i daj mu w pysk..no i potem tak zrobiłem, i poczułem się lepiej, To najlepsza rada jaką mogę dać po prostu iść dalej, mieć w d...co inni sobie myślą, idź dalej i rób dalej to co masz robić dobrego dla siebie..." - hymm dobra rada
http://www.youtube.com/watch?v=dxCaOzmV0LE
No dobra powiem szczerze nie obejrzalam do konca tego filmiku bo obok mi sie wyświetlił ten z "najlepsza rada Deppa" i bylam ciekawa
tak ten cytat wlasnie dotyczy tej rady , swoja droga jedna blondyna chyba probuje go uwięść tak bri unosi zalotnie xD
z plaskacza jak się daje można usłyszeć takie fajowe klapnięcie ;D poza tym uderzenie w twarz z otwartej dłoni jest bardziej "zawstydzające" dla osoby którą tak właśnie uderzasz
sama nie wiem, tak mi się napisało
zreszta chcesz przerysowac, ale tak po prostu czy do jakiegoś konkursu jako pracę , umiesz dobrze rysować ? masz jakieś swoje takie prace, może część byś tu udostępniła takie które masz z wyżej wymienianym panem ? hym
No to piszę : dodaj i teraz, trzeba się rozwijać, kiedyś sama lubiłam rysować a raczej przerysowywać.