Cześć wczystkim!
Wreszcie po wielu próbach nie odesłali mi tradycyjnej formułki, ale normalnie odpisali:
"Witam,
Niestety dystrybutor nie dysponuje wystarczającą liczbą kopii. Staramy się, by ten film do nas dotarł, lecz wszystko zalerzy od dystrybutora.
Po plakat zapraszam do kina.
Pozdrawiam/Regards,"
Tak dokładnie to szło. Niczego nie zmieniłam, bo kopiowałam z e-maila.
Teraz drukuję to i pędzę do Plazy, żeby mi się tłumaczyła baba z jakiego powodu powiedziała mi, że "plakatów nie posiadamy".
A jak nie będzie filmu w kinie za dłużej niż tydzień to wyślę im e-maila bardziej pikantnego niż dotychczas.
Możliwe, że ktoś już cos takiego dostał, ale mnie odpsywali cały czas w inny sposób.
Teraz pozostaje tylko czekac i siedzieć jak na szpilkach.
Ja chociażbym miała tak pisac to będę sie ze szkoły zrywać i napadać na Plazę żeby mi chociaż plakat dali.
Poza tym ja jeszcze mieszkam na zadupiu nazwanym Niedrzwica Duża wię jeszcze dochodzi mi kasa na bilet do lublina i z powrotem.
Dodatkowo pół mojej szkoły o Johnnym ni nie wiedziało i dopiero ode mnie się dowiedziało.
Sorka jeśli narobiłam błędów.
powinni mniec od razu! z tego co ja sie orientuje to w żadnym lubelskim kinie nie było todda. Ja też mam kawałek do Lublina chyba z 45 kilometrów ale czego sie nie robi nie? ;)
Trzeba pisać tyle e-maili żeby się postarali.
A jak sie nie postarają to piszemy do Johnnego, że jesteśmy jego ogromnymi fankami, a nie chcą nam pokazać filmu.
A później chwytamy na brzytwy i ZEMSTA
ZGADZAM sie i przejdziemy do historii jako "Sweeneyki" ;) które napadły na Plaze i pozabijały wszystkich ludzi wewnątrz....... :D
Chyba założę forum żeby nas z tąd nie gonili z takimi tematami i postów nie kasowali. Jak tylko będę miała czas.
W razie czego dam adres
Osz ty... A byłam dzisiaj w plazie i się o plakaty nie zapytałam... :( No ale zawsze jest allegro :D
Oto adres forum gdzie nie będą się nas czepiać, że to frum nie tylko dla fanów:
http://johnnyniegrzeczny.xad.pl/
Serdecznie zapraszam
Współczuję!
U mnie (Włocławek) też jak na razie nie będzie Todda. Z resztą zagmatwana sytuacja: wysłałam e-maila do Multikina i odpisali że niestety tego filmu nie będą grać. Zadzwoniłam do nich i babka powiedziała że za jakieś 2 tyg będą grać (właściwie to już za tydz) a tu wcale w repertuarze nie pisze o filmie. Teraz w końcu nie wiem :(
U mnie w częstochowie w ogóle Todda nie będzie!!
Masakra.Dobrze,że już wcześniej oglądałam na dvd cztery razy...no ale jednak brak tego wrażenia jakie pozostawia po sobie kino...;)
Pisałam wczoraj do CC w Częstochowie z pytaniem, dlaczego w jednych kinach CC film ten jest,o tym też że wcześniej w częstochowskim kinie był plakat promujący film itd.W każdym bądź razie otrzymałam następującą odpowiedź:
,,Szanowna Pani,
Dziękujemy za zapytanie.
Niestety każde kino otrzymuje większość materiałów promocyjnych do
prawie
każdego filmu wchodzącego na ekrany polskich kin, zanim jeszcze zostaną
podjęte decyzje, który film w których kinach będzie wyświetlany.
Niestety film ten na chwile obecną nie jest przewidziany do wyświetlania
w
Częstochowie, niemniej może się on jednak w Częstochowie pojawić, z
tym, że
trudno jest mnie określić, kiedy miałoby to nastąpić.
Zapraszamy na inne propozycje repertuarowe."
Niech się w nos całują...mogę jechać gdzie indziej do kina, ,,inne propozycje repertuarowe" nie interesują mnie.