Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Cześć wczystkim!
Wreszcie po wielu próbach nie odesłali mi tradycyjnej formułki, ale normalnie odpisali:

"Witam,

Niestety dystrybutor nie dysponuje wystarczającą liczbą kopii. Staramy się, by ten film do nas dotarł, lecz wszystko zalerzy od dystrybutora.
Po plakat zapraszam do kina.

Pozdrawiam/Regards,"

Tak dokładnie to szło. Niczego nie zmieniłam, bo kopiowałam z e-maila.
Teraz drukuję to i pędzę do Plazy, żeby mi się tłumaczyła baba z jakiego powodu powiedziała mi, że "plakatów nie posiadamy".
A jak nie będzie filmu w kinie za dłużej niż tydzień to wyślę im e-maila bardziej pikantnego niż dotychczas.

Możliwe, że ktoś już cos takiego dostał, ale mnie odpsywali cały czas w inny sposób.
Teraz pozostaje tylko czekac i siedzieć jak na szpilkach.

tronelcia

Trzymam kciuki razem z Tobą.Ech w tym Lublinie pięknie piszą
,,zalerzy''hehehehh

Bodysnatchers

Ja chociażbym miała tak pisac to będę sie ze szkoły zrywać i napadać na Plazę żeby mi chociaż plakat dali.
Poza tym ja jeszcze mieszkam na zadupiu nazwanym Niedrzwica Duża wię jeszcze dochodzi mi kasa na bilet do lublina i z powrotem.
Dodatkowo pół mojej szkoły o Johnnym ni nie wiedziało i dopiero ode mnie się dowiedziało.

Sorka jeśli narobiłam błędów.

tronelcia

powinni mniec od razu! z tego co ja sie orientuje to w żadnym lubelskim kinie nie było todda. Ja też mam kawałek do Lublina chyba z 45 kilometrów ale czego sie nie robi nie? ;)

tronelcia

kurde ale by było ekstra jak by wreszcie dostali ta kopię.......

NonaT

Trzeba pisać tyle e-maili żeby się postarali.
A jak sie nie postarają to piszemy do Johnnego, że jesteśmy jego ogromnymi fankami, a nie chcą nam pokazać filmu.
A później chwytamy na brzytwy i ZEMSTA

tronelcia

ZGADZAM sie i przejdziemy do historii jako "Sweeneyki" ;) które napadły na Plaze i pozabijały wszystkich ludzi wewnątrz....... :D

NonaT

Chyba założę forum żeby nas z tąd nie gonili z takimi tematami i postów nie kasowali. Jak tylko będę miała czas.
W razie czego dam adres

użytkownik usunięty
tronelcia

Osz ty... A byłam dzisiaj w plazie i się o plakaty nie zapytałam... :( No ale zawsze jest allegro :D

tronelcia

Oto adres forum gdzie nie będą się nas czepiać, że to frum nie tylko dla fanów:
http://johnnyniegrzeczny.xad.pl/

Serdecznie zapraszam

tronelcia

Współczuję!
U mnie (Włocławek) też jak na razie nie będzie Todda. Z resztą zagmatwana sytuacja: wysłałam e-maila do Multikina i odpisali że niestety tego filmu nie będą grać. Zadzwoniłam do nich i babka powiedziała że za jakieś 2 tyg będą grać (właściwie to już za tydz) a tu wcale w repertuarze nie pisze o filmie. Teraz w końcu nie wiem :(

użytkownik usunięty
TODDka_2

To tak samo jak i w lublinie w plazie. To samo. Za dwa tygodnie, albo... wcale.

U mnie w częstochowie w ogóle Todda nie będzie!!

Masakra.Dobrze,że już wcześniej oglądałam na dvd cztery razy...no ale jednak brak tego wrażenia jakie pozostawia po sobie kino...;)

taCoryje

Pisałam wczoraj do CC w Częstochowie z pytaniem, dlaczego w jednych kinach CC film ten jest,o tym też że wcześniej w częstochowskim kinie był plakat promujący film itd.W każdym bądź razie otrzymałam następującą odpowiedź:
,,Szanowna Pani,
Dziękujemy za zapytanie.
Niestety każde kino otrzymuje większość materiałów promocyjnych do
prawie
każdego filmu wchodzącego na ekrany polskich kin, zanim jeszcze zostaną
podjęte decyzje, który film w których kinach będzie wyświetlany.
Niestety film ten na chwile obecną nie jest przewidziany do wyświetlania
w
Częstochowie, niemniej może się on jednak w Częstochowie pojawić, z
tym, że
trudno jest mnie określić, kiedy miałoby to nastąpić.
Zapraszamy na inne propozycje repertuarowe."

Niech się w nos całują...mogę jechać gdzie indziej do kina, ,,inne propozycje repertuarowe" nie interesują mnie.