Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Serio, czemu go tak nie lubicie? Czemu uważacie, że ma za wysoką ocenę?
Przyznaję się- ma u mnie 10 i serduszko. No ale jest powód !!!

obejrzałeś: 10 tytułów

chcesz obejrzeć: 17 tytułów

I wierzcie, w każdym filmie był dobry.

HollywoodDirector

to masz sie istotnie czym chwalic, powalajaca liczba tytulow

kin0fan

No nie sądzę

HollywoodDirector

Jak sam napisałeś -dobry, ale niestety nie jest wybitny i nigdy nie będzie. Lubię go, ale powinien być gdzieś koło 100-tki.

Corderosa

No nie popadajmy ze skrajności w skrajność

użytkownik usunięty
HollywoodDirector

Bo nie umie grać, won ZA setkę.

Umie grać, dobry jest, fajne filmy mu się trafiają, ma talent
I koniec.

HollywoodDirector

nie zagral przez cale swoje zycie w zadnym arcydziele i nie zagra hehe

kin0fan

Znowu- ze skrajności w skrajność
No i może nie"dziele, ale na pewno "świetnym filmie"

użytkownik usunięty
kin0fan

Co tam gdzie gra, ważne JAK, czasem to on nie gra.

kin0fan

Co wy z tymi arcydziełami.To akurat kwestia indywidualna.Dla mnie Nozycoręki jest arcydziełem,Piraci oczywiście też.Film ten znają ludzie od lat 5 do 65

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

I sekretne okno :D

O właśnie!Juz nie chciałam pisać.Każdy wie:P

miszcz;d

Deppomaniaczka

pojecie arcydziela nie jest subiektywne. moze niestety, ale tak jest.
10 na fw =/= definicji arcydziela. zeby nie byc goloslownym i nie wyjsc na balwochwalce czy nie robic z siebie 'znafcy', sam oceniam bardziej jak mi sie film podoba, oddzialuje na mnie, i tak : taj los angeles, harry angel, batman burtona-dalem im 10, ale to raczej nie arcydziela, co najwyzej wybitne/swietne filmy w swoim gatunku. indianna jones poszukiwacze...10(ode mnie ale i tez oceniany wysoko-jako film przygodowy, wybitny w swoim gatunku, ale ogolnie (dla kina, sztuki...itp) czy jest arcydzielem? watpie. nie jest madry, nie mowi o niczym waznym, nie przekazuje jakis wartosci. itd przykladow jest mase.
tak samo nie musi byc tak ze kazdy film jakiegos wybitnego rezysera-artysty czy kazdy film uznany za arcydzielo czy film wybitny musze oceniac na 10, ale tez nie rowna sie to temu ze jak nie dam 10 to nie znaje go za arcydzielo.

użytkownik usunięty
HollywoodDirector

<Tup nóżką>

Dobrze

użytkownik usunięty
HollywoodDirector

ja tam do niego nic nie mam,ale hejters gonna hejt i nic sie z tym nie poradzisz ( a szkoda)

HollywoodDirector

"I wierzcie, w każdym filmie był dobry." datego u mnie Depp ma ocene 7, fakt, dobrze gra ale obiektywnie patrzac wedlug mnie nie jest żadnym geniuszem, poprostu trafił na dobrych reżyserów, scenarzystów i charakteryzatorów którzy umieją go ubrac wstawic w ładne tło a on dobrze wykonuje robote jaką mu każa robic jego przełożeni.

użytkownik usunięty
HollywoodDirector

nawet najwięksi fani Deppa powinni obiektywnie stwierdzić, że jest za wysoko i nie jest żadnym wybitnym aktorem.

Zgadzam się, że nie należy do grona wybitnych aktorów...
Jest jednak bohaterem masowej wyobraźni i idealnym "tworem" popkultury naszych czasów, stąd ta wysoka pozycja w rankingu.