Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

"Podczas kręcenia "Public Enemies" samochód prowadzony przez kaskadera wpadł w poślizg i o mało co nie pozbawił zdrowia, lub nawet życia, sześciu statystów. Na szczęście trzeźwym umysłem i odwagą wykazał się Johnny Depp, który rzucił się w stronę statystów i zepchnął ich na bok, ratując im życie."

użytkownik usunięty
szyszek

zepchnął wszystkich sześciu? na raz? no mistrz, widać Johnny ma nie tylko niezły rozmach ale i zamach..

Hehehe dobre:)

paciek

ło matko...superhero...:P
Matko,radze nie wierzyc:D

Bodysnatchers

Czytałam o tym w gazecie, ale tam pisało dwóch, a nie sześciu

_LadyGirl_

Chyba trochę to przekoloryzowali. Samochód nie był pewnie rozpędzony, statystów nie było sześciu, a Johnny nie zepchnął ich wszystkich tylko ja wiem...może szarpnął ich za ramię, albo krzyknął, że ktoś jedzie 30/h ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

nieprawda, tak naprawdę to nie był samochód ale kosiarka, statyści nie byli statystami ale ogrodnikiem, a Johnny uratował go rzucając rozkaz ochroniarzowi rzucić się na kosiarkę, wszystko skończyło się pozytywnie ponieważ kosiarka nie miała kół i była zepsuta, Johnny pozwolił ogrodnikowi zagrać małą rólkę w PotC 15 - klątwa zaklętego zaklęcia, jako beczka rumu, ochroniarz i ogrodnik są do tej pory bliskimi przyjaciółmi i razem reperują kosiarkę, happy end

Czekaj a czy to nie była ta sławna kosiarka z "kosiarza Umysłów".No i fajnie że ją razem reperują ,W końcu Johnny się realizuję jako mechanik Sama czytałam jak mówił że ma zamiar pracować na stacji benzynowej.

MorganaBlackcat

Ale nie doczytałam szkoda że nie może zrealizować jednak marzeń pozdrawiam

MorganaBlackcat

Pewno ktoś tą historyjkę nieźle ubarwił :D Nie wierzę:)

_Tanya_

No ale chyba ziarnko prawdy w niej jest?.... :)

Majus_5

Też mi sie tak wydaje;}
Być może to jest nieco podkoloryzowane ale trochę prawdy napewno w tym jest.
Pozdrawiam