"Podczas kręcenia "Public Enemies" samochód prowadzony przez kaskadera wpadł w poślizg i o mało co nie pozbawił zdrowia, lub nawet życia, sześciu statystów. Na szczęście trzeźwym umysłem i odwagą wykazał się Johnny Depp, który rzucił się w stronę statystów i zepchnął ich na bok, ratując im życie."
zepchnął wszystkich sześciu? na raz? no mistrz, widać Johnny ma nie tylko niezły rozmach ale i zamach..
Chyba trochę to przekoloryzowali. Samochód nie był pewnie rozpędzony, statystów nie było sześciu, a Johnny nie zepchnął ich wszystkich tylko ja wiem...może szarpnął ich za ramię, albo krzyknął, że ktoś jedzie 30/h ;)
nieprawda, tak naprawdę to nie był samochód ale kosiarka, statyści nie byli statystami ale ogrodnikiem, a Johnny uratował go rzucając rozkaz ochroniarzowi rzucić się na kosiarkę, wszystko skończyło się pozytywnie ponieważ kosiarka nie miała kół i była zepsuta, Johnny pozwolił ogrodnikowi zagrać małą rólkę w PotC 15 - klątwa zaklętego zaklęcia, jako beczka rumu, ochroniarz i ogrodnik są do tej pory bliskimi przyjaciółmi i razem reperują kosiarkę, happy end
Czekaj a czy to nie była ta sławna kosiarka z "kosiarza Umysłów".No i fajnie że ją razem reperują ,W końcu Johnny się realizuję jako mechanik Sama czytałam jak mówił że ma zamiar pracować na stacji benzynowej.