Ten aktor jest great hehe nic dodać i nic ująć dobrze mówiąc :-)
Jest dobry w tym co robi jako aktor ^^ , pewnie zgodzą się komentujący i fani xD
Ale chciałabym poznać waszym zadaniem the best filmy z Johnnym :-)
Niech każdy przedstawi propozycie :-)
Ja powiem tak : Piraci z Karaibów , Sweeney Todd itp
A wy ?
Ci co piszom lovciam itp to chyba sami się ośmieszają widzą jedne piraty jeden dżekuś i juuuuuuuuuuuż są zakochaniii nie powiem źle tego nie zrobił ale juuuuuuż wystarcxzy tego od 2003 roku.
jednak uwazam ze jak ktos ma ochote napisac ze kocha deppa niech to robi. przeciez nikogo w tym nie uraża.
Owszem ale poco zakładać nowych milion takich samych tematów. Jeden temat też by wystarczył.Tak naprawdę to taki temat nie jest ani twórczy ani odkrywczy i nic tu nie wnosi, po za kolejnym wyznaniem pod adresem Depp'a , którego on nawet nie przeczyta.
Temat pod tytułem ulubione filmy tez nic nie wnosi po za wyliczeniem ilości i tytułów filmów które ktoś lubi. Zakładając nowy temat ,powinno się pomyśleć o czym chce się napisać a potem sprawdzić czy nie ma takiego samego tematu wcześniej.To by na pewno ułatwiło sprawę osobie która zakłada temat.
bo powiedziałam że nie lubisz Deppa ?
Skąd miałam wiedzieć. po prostu takie na poczatku odniosłam wrażenie.
jak będziesz polegała więcej na złudnych "wrażeniach" to na pewno się nie zgubisz :PPP
nie mam różowego, mam za to czerwony i fioletowy, a najbardziej pragnę drinka z palemką i oczyszczenia FW
Ja tylko chcę usłyszeć "bohemian rhapsody"
Już.
Dziękuję kochanie ;p
Gadam do siebie....to normalne?
aż się łezka w oku zakręciła...
Kurt, Freddie, Lennon.... wszyscy nieosiągalni z racji bycia w stanie niebycia ;(((((((((((
(tylko co wsród nich robi Depp????????!!!))))
jeżeli masz znajomości u Tego Na Górze <patrzy błagalnym wzrokiem w niebo>, to ja jeszcze poproszę Heatha Ledgera...
O tak, ten tez bu się przydał ;)
Ale ja byłam pierwsza, więc... pierwszy tu do nas na dół wędruje Freddie ;)
pierwszy przybyłby ........ hmmm zaraz musze się skonsultować z bossem czy da się cos zrobić...
zaczęłam się interesować śnieniem i wychodzeniem z ciała,,,,
od dziś trenuję ostro, więc moze kiedyś Wam ich sprowadzę..;PP
słyszałam o tym kiedyś... to się OOBE nazywa, zdaje się?
podobno dostaje się od tego lekkiego bzika ;D
mhm... to o to chodzi OOBE ;)
mnie na serio nudzi ten świat i pragnę szukać 5 strefy ... bzik..trudno... chyba za pozno..
Może wrócą i inni to by było ciekawe doświadczenie tak se porozmawiać z nimi wszystkimi.:))))) Jak by co to ja mogę z Jimem i Fredim też mogę.
ja się nie poświęcam ja jestem tym niekłamanie zafascynowana..
a efekty uboczne, te powroty to gratis tylko dodatek ....
Mi się bardzo bodobał film "Na żywo" Świetny pomysł, aby akcja filmu działa sie w czasie rzeczywistym (Czy jak to tam nazwać)
Mi się w tym filmie podobał jego wygląd, a właściwie nie wygląd jako taki a to na ile lat wyglądał. Miał gdzieś 30 -32 lata a wyglądał na jakiegoś małolata. He,He,He.:)))))