Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Po południu Edawrd... w Polsacie, właśnie trwają Piraci na TVP1, a jutro TVN serwuje nam Charliego i fabrykę czekolady... I każdy ma swojego Johnnego ;)

hann_

No dokładnie. :) Bardzo się cieszę. :) Już obejrzałam Edwarda i Piratów, jutro jeszcze obejrzę Charliego. :))

Cecily

Ja tak samo : ) Znam te filmy na pamięć ale mogę oglądać je w nieskonczoność :)

edekL

tez sie ciesze..kochamjohnnego i moge go ogladac zawsze i wszedzie..;P

użytkownik usunięty
hann_

a ja obejrzałam tylko pół edwarba... bunt przeciwko Deppowi zaczynam

Jak śmiesz buntować się przeciw Johnnemu??? ;p Oby Ci głowa odpadła, za kare, że takie grzeszne myśli w niej się roją! Jack jest pżecierz taaaaaaaaaaaaaki koffanótki i kól i słit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nom, to pżesyłam wam buziaczki ;******************************************************************************* *******************************
Tżymta siem i wogule

Czekajcie- ja napisałam Jack czy Johnny? Bo mi się już mylają, zresztom to i tak jedna i ta sma $witttttt o$ubka!!!! mła!!!! mój ssssskarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;******************************************************************************* ****************

Lady_From_Burton_World

zapomniałaś dodać, że jest najprzystojniejszym, najlepszym, najkoffajszym i najcudowniejszym aktorem na świecie...

ulterior_dreamer

Głupiaś? Tego nie trzeba dodawać ;p

użytkownik usunięty
hann_

hann WOW cO ty nie powiesz??????????? na serio?????? nie wiedzialam ! WoO co Za iNtEligEncja <lol> chyBa kAzdy Fan DepA wiE o tyM ze leca pIraTy z KaraiBów itp. <lol15> XD

a co do LadY fRom ChrIStmAs worLd to Je$teS zaMulonA! ZAMULASZ!!!!! BO WIADOMO ZE KROOLOWA JEST TYLKO JEDNA!- pussycat!

zal.pl

użytkownik usunięty

bes sęsu :/

Wiesz co? Zeby nie było, nie bronię ani Hann, ani Lady from Christmas world, ale twoja wypowiedź jest taka pozbawiona sensu i jakiegokolwiek składu, że aż oczy bolą, jak się czyta coś takiego. I nie oceniaj inteligencji innych, bo jak widzę, ty sama nie masz się czym pochwalić. I nie pisz PoKeMoNeM, bo to naprawdę przeszkadza... I rozbroiło mnie ostatnie zdanie, a mianowicie "bo królowa jest tylko jedna". I tu jest pytanie: królowa czego? I każdy niech sobie sam na to pytanie odpowie.

Pozdrawiam ;)

Bells93

Królowa czego?
Najgłupszej prowokacji...
Bo takich było już setki, nudne są i mogę się założyć, ze pussy-pacan niedługo się znudzi, zaloguje na swoim normalnym koncie i będzie użytkownikiem takim jak wielu tu jest. Tylko teraz jej/jemu odbija...

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

a nie sądzicie, że najwyższy czas złożyć pokłon, przed jej majestatem? ;>

Lady_From_Burton_World

OFFTOP

Ja też mam taka nadzieję ;) Mam już po dziurki w nosie takich osób, które do rozmowy na forum absolutnie nic nie wnoszą...
I jeszcze raz przepraszam za offtopa ;)

użytkownik usunięty
Bells93

bella, tu są same offtopy ;) dzień bez offtopa na forum depp'a jest dniem straconym ;]

No, żeby az tak to nie ;) Ale faktycznie, widzę, że sporo tu tematów typu "Kocham go!!!" albo "Super zagrał Sparrowa" itp. A przecież zamiest tworzyć nowe tematy, swoje zdanie możnaby było wyrazić w tym pierwszym, prawda :) A co do tego tematu, to nic do niego nie mam, ale i bez niego forum by chyba nie zginęło ;)
A powiedz mi, dlaczego po "Edwardzie..." buntujesz się przeciw Johnnemu? Przecież to nie jest taki zły film, a i sam Depp zagrał w nim, przynajmniej według mnie, świetnie ;)

użytkownik usunięty
Bells93

OO...! jak u psychoterapeuty ^^ to ja się położę na kozetce i zacznę swą opowieść: No więc, to się zaczęło, kiedy byłam dzieckiem... :D

a tak na poważnie, to nie po Edku się buntuję, bo go poniekąd wcześniej widziałam, ale ogólnie. Taki ogólny, świadomy bunt przeciwko niczemu i wszystkiemu. Bo niby czemu nie? ;]
Postanowiłam ogólnie zaprotestować, wszcząć bunt i rebelię przeciwko jednogłośnemu obwołaniu go aktorem dobrym!

A co mi tam: ja mówię, że mierny ci on, oj mierny!

i co mi zrobicie? ;>

Pewnie nic..;P ja tylko chcialam powiedziec ze chyba tez zaczne jakis
bunt bo mam obsesje na punkcie johnnego..;) ale przeciez to nic
dziwnego..;P

hann_

Edwarda obejzałam, ale dłuuugo mi zeszło zanim się przełamałam, bo nienawidzę polsatu. Piratów nie oglądałam(!), bo wiele moge znieśc ale nie tego lektora. Charlie, z resztą tak jak w tamtym roku, zaliczony. o 3.30 oglądałam Las Vegas parano. I tylko ten ostatni film był jakimś wyłamaniem. Ciągle co roku to samo, w kolko. Komus sie to jeszcze znudziło? czy tylko ja jestem tym wybrykiem?

i przepraszam, że akurat nie było offtopu^^...chyba

donis

Mogliby puścić Truposza albo Sleepy Hollow. Tak. A ja mogłabym to obejrzeć, choćby o tej trzeciej w nocy. A lektor w Charliem i fabryce beznadziejny, okropny wręcz.

użytkownik usunięty
Gehenn

ja ze względu na lektora zrezygnowałam ze świątecznego maratonu... jak będę chciała obejrzeć, to wrzucę płytkę. Nie widzę powodów, dla których miałabym sobie nerwy szarpać i bluzgać na tego debila, który to przełożył, a właściwie napisał od początku nie wsłuchując się specjalnie w kontext tego, co było powiedziane. ups.. znowu się uniosłam gniewem... a wszystko przez komercję! teraz nie komuna, ale komercja będzie wszystkiemu winna. O!

hann_

takie święta z Johnnym mogą być co roku :D :D
obejrzałam wszystko , co było możliwe ;))

Anheles

Gehenn- Truposza i Sleepy Hollow mówisz... Chyba sobie je jutro włącze, obydwa mam na DVD- ha ha ha ha ha !!!!! (to był śmiech wyższości ;p ;))

Co do lektora, to myślałam, ze wykończę się wczoraj nerwowo. Obejrzałam... z ciekawości, co jeszcze tłumacze spieprzyli. Oj, dużo tego...
Kiedy już zwątpiłam zaczęli tłumaczyć rozmowę Jacka z tubylcami. A to był dopiero początek ;p...

Lady_From_Burton_World

Najśmieszniejsze było, że zamiast Tia Dalma tłumaczyli ciocia Dalma! Przecież to jej imię! I przede wszystkim Bill sznurówka! W pierwszej części tak samo przetłumaczyli.Do cholery przecież to Bill bucior a nie sznurówka :D

użytkownik usunięty
edekL

ciesz się, że nie bill kalosz, albo bill mokasyn...

Taa, może od razu Bill Kopciuszek co zgubił pantofelek... ;p

edekL

masz racje.. ciocia dalma..xD az sie ogladac nie chce, mysle ze to
dlatego ze po hiszpansku tia znaczy ciocia...ale mogliby chociaz
przeczytac tele tydzien tam bylo dobrze..xD

ja mam wszystkie 3 czesci piratow na dvd i w kazdej jest inaczej, bucior
sznurowka a nawet rzemyk..;D

użytkownik usunięty
hann_

lOl ale wy mn!E SMIESMIESZYCIE! pO prostu cauy czas gadacie ze to prowokacja ZE jeStem pustakiem!!!!!!!!ja potraf!e pisac normalnie a nie shiftem ale wole SzLaCzKi bO wTeDy To FaJnIeJ wyGlOdA. a jak wam cOs nie pasi to waszA sprawa xD

Wystarczy zobaczyć zdjęcie i już wiadomo kto jest twoim idolem.Czyli masz zapewne z 16 lat ;D

użytkownik usunięty
edekL

15...

14...

(i niech mi przestanie pisać "za krótki"

hikasdidsjkasdasddasdjasdjkashjdhioahuahdohajidgbcasuydfewbjnfhnweohfiserhogosdf uisdufhhsdfoisdhosdfnsdfnfoisdfniosdfniosdniosfnosfihsfios)

...teraz może być?!!!?!?!

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

Kto da mniej!?
14 po raz pierwszy...
14 po raz drugi...
i...

13 :P

Wampiratka

12...(no dobra, teraz to mnie "za krótki" naprawdę wkurzył...)
jasjsdjasdklasdfjisdfjhisdfiosdfjhsdfihsdfohsfoysdfjkasdioxcjmcdioacjiasndiodfin kvhvnsnsiohdvhsdhsuyasdjhnasdiofjsdfuiasdfyehbnfjhddhnsjyrhjnrkcfusngdnfjkdifjdn yfjedifjeshxgdjdkdiejdcnyhedxcmndcudkdmcurifkjxhfnfuvemndm,ffhdffhfhfhfyegdnsjdi dkdjsudfuhdjdfhudidjdjidfdjidfudsdsd;.sdlsdduiuahuafihfihuhadfhasdasdasdbjsdfghu sdffuhuhsfusghushksjfiys8sifhsuisyfhishfishfishfishsifssfolsf;lsdf,.cjiodcmklsdj ivmkjifmkjigfvjivmkfigjijidfnklhiosvnklsdvhiofcnklchisdfnkcuhasnkdnasidjaifhsdui hsduihcuhzuhfawef

16.
tak ma napisane na profilu na youtube...

wydaje mi sie ze przed zarejestrowaniem na fw powinno sie rozwiazywac
test na IQ i mogliby tu byc ludzie z jakims zadowalajacym wynikiem,
wtedy zaoszczedzilibysmy nerwy na takie PoKeMoNy jak "PuUsSyCaT coś
tam"...

Mada_gringo

A ja mówię, że to 4o paro letni łysawy pan z brzuchem w koszuli w kratę z puszką piwa i chipsami cebulowymi (a co tam ;p), który ma dość shitów puszczanych w TV na Święta, więc przyszedł sobie na Fw trochę namieszać.
Panie, idź pan, obejrzyj sobie Strażnika Teksasu bo leci na Polsacie, ale sio z forum! ;p

Lady_From_Burton_World

jesli to prawda to mógłby zrobic nam ta przyjemnośc i udławic sie tymi
chipsami :)

Mada_gringo

mata: http://pl.youtube.com/user/SweeetPussycat

użytkownik usunięty
Mada_gringo

mada cs PodOba ci sie mOj profIlek na you tube????? kjedys caly Czas tam w wakacje flirtlowalam z chlopakamI! ale teras mi sie znudzilo XD
XD

uuu masz sie z czego cieszyc.

<za krótki>

Mada_gringo

Eh... na youtube są miliony takich idiotek i nikt nie zwracał na nią uwagi to się na filmwebie zalogowała.