Po południu Edawrd... w Polsacie, właśnie trwają Piraci na TVP1, a jutro TVN serwuje nam Charliego i fabrykę czekolady... I każdy ma swojego Johnnego ;)
No dokładnie. :) Bardzo się cieszę. :) Już obejrzałam Edwarda i Piratów, jutro jeszcze obejrzę Charliego. :))
Jak śmiesz buntować się przeciw Johnnemu??? ;p Oby Ci głowa odpadła, za kare, że takie grzeszne myśli w niej się roją! Jack jest pżecierz taaaaaaaaaaaaaki koffanótki i kól i słit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nom, to pżesyłam wam buziaczki ;******************************************************************************* *******************************
Tżymta siem i wogule
Czekajcie- ja napisałam Jack czy Johnny? Bo mi się już mylają, zresztom to i tak jedna i ta sma $witttttt o$ubka!!!! mła!!!! mój ssssskarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;******************************************************************************* ****************
zapomniałaś dodać, że jest najprzystojniejszym, najlepszym, najkoffajszym i najcudowniejszym aktorem na świecie...
hann WOW cO ty nie powiesz??????????? na serio?????? nie wiedzialam ! WoO co Za iNtEligEncja <lol> chyBa kAzdy Fan DepA wiE o tyM ze leca pIraTy z KaraiBów itp. <lol15> XD
a co do LadY fRom ChrIStmAs worLd to Je$teS zaMulonA! ZAMULASZ!!!!! BO WIADOMO ZE KROOLOWA JEST TYLKO JEDNA!- pussycat!
zal.pl
Wiesz co? Zeby nie było, nie bronię ani Hann, ani Lady from Christmas world, ale twoja wypowiedź jest taka pozbawiona sensu i jakiegokolwiek składu, że aż oczy bolą, jak się czyta coś takiego. I nie oceniaj inteligencji innych, bo jak widzę, ty sama nie masz się czym pochwalić. I nie pisz PoKeMoNeM, bo to naprawdę przeszkadza... I rozbroiło mnie ostatnie zdanie, a mianowicie "bo królowa jest tylko jedna". I tu jest pytanie: królowa czego? I każdy niech sobie sam na to pytanie odpowie.
Pozdrawiam ;)
Królowa czego?
Najgłupszej prowokacji...
Bo takich było już setki, nudne są i mogę się założyć, ze pussy-pacan niedługo się znudzi, zaloguje na swoim normalnym koncie i będzie użytkownikiem takim jak wielu tu jest. Tylko teraz jej/jemu odbija...
OFFTOP
Ja też mam taka nadzieję ;) Mam już po dziurki w nosie takich osób, które do rozmowy na forum absolutnie nic nie wnoszą...
I jeszcze raz przepraszam za offtopa ;)
bella, tu są same offtopy ;) dzień bez offtopa na forum depp'a jest dniem straconym ;]
No, żeby az tak to nie ;) Ale faktycznie, widzę, że sporo tu tematów typu "Kocham go!!!" albo "Super zagrał Sparrowa" itp. A przecież zamiest tworzyć nowe tematy, swoje zdanie możnaby było wyrazić w tym pierwszym, prawda :) A co do tego tematu, to nic do niego nie mam, ale i bez niego forum by chyba nie zginęło ;)
A powiedz mi, dlaczego po "Edwardzie..." buntujesz się przeciw Johnnemu? Przecież to nie jest taki zły film, a i sam Depp zagrał w nim, przynajmniej według mnie, świetnie ;)
OO...! jak u psychoterapeuty ^^ to ja się położę na kozetce i zacznę swą opowieść: No więc, to się zaczęło, kiedy byłam dzieckiem... :D
a tak na poważnie, to nie po Edku się buntuję, bo go poniekąd wcześniej widziałam, ale ogólnie. Taki ogólny, świadomy bunt przeciwko niczemu i wszystkiemu. Bo niby czemu nie? ;]
Postanowiłam ogólnie zaprotestować, wszcząć bunt i rebelię przeciwko jednogłośnemu obwołaniu go aktorem dobrym!
A co mi tam: ja mówię, że mierny ci on, oj mierny!
i co mi zrobicie? ;>
Pewnie nic..;P ja tylko chcialam powiedziec ze chyba tez zaczne jakis
bunt bo mam obsesje na punkcie johnnego..;) ale przeciez to nic
dziwnego..;P
Edwarda obejzałam, ale dłuuugo mi zeszło zanim się przełamałam, bo nienawidzę polsatu. Piratów nie oglądałam(!), bo wiele moge znieśc ale nie tego lektora. Charlie, z resztą tak jak w tamtym roku, zaliczony. o 3.30 oglądałam Las Vegas parano. I tylko ten ostatni film był jakimś wyłamaniem. Ciągle co roku to samo, w kolko. Komus sie to jeszcze znudziło? czy tylko ja jestem tym wybrykiem?
i przepraszam, że akurat nie było offtopu^^...chyba
Mogliby puścić Truposza albo Sleepy Hollow. Tak. A ja mogłabym to obejrzeć, choćby o tej trzeciej w nocy. A lektor w Charliem i fabryce beznadziejny, okropny wręcz.
ja ze względu na lektora zrezygnowałam ze świątecznego maratonu... jak będę chciała obejrzeć, to wrzucę płytkę. Nie widzę powodów, dla których miałabym sobie nerwy szarpać i bluzgać na tego debila, który to przełożył, a właściwie napisał od początku nie wsłuchując się specjalnie w kontext tego, co było powiedziane. ups.. znowu się uniosłam gniewem... a wszystko przez komercję! teraz nie komuna, ale komercja będzie wszystkiemu winna. O!
Gehenn- Truposza i Sleepy Hollow mówisz... Chyba sobie je jutro włącze, obydwa mam na DVD- ha ha ha ha ha !!!!! (to był śmiech wyższości ;p ;))
Co do lektora, to myślałam, ze wykończę się wczoraj nerwowo. Obejrzałam... z ciekawości, co jeszcze tłumacze spieprzyli. Oj, dużo tego...
Kiedy już zwątpiłam zaczęli tłumaczyć rozmowę Jacka z tubylcami. A to był dopiero początek ;p...
Najśmieszniejsze było, że zamiast Tia Dalma tłumaczyli ciocia Dalma! Przecież to jej imię! I przede wszystkim Bill sznurówka! W pierwszej części tak samo przetłumaczyli.Do cholery przecież to Bill bucior a nie sznurówka :D
masz racje.. ciocia dalma..xD az sie ogladac nie chce, mysle ze to
dlatego ze po hiszpansku tia znaczy ciocia...ale mogliby chociaz
przeczytac tele tydzien tam bylo dobrze..xD
ja mam wszystkie 3 czesci piratow na dvd i w kazdej jest inaczej, bucior
sznurowka a nawet rzemyk..;D
lOl ale wy mn!E SMIESMIESZYCIE! pO prostu cauy czas gadacie ze to prowokacja ZE jeStem pustakiem!!!!!!!!ja potraf!e pisac normalnie a nie shiftem ale wole SzLaCzKi bO wTeDy To FaJnIeJ wyGlOdA. a jak wam cOs nie pasi to waszA sprawa xD
14...
(i niech mi przestanie pisać "za krótki"
hikasdidsjkasdasddasdjasdjkashjdhioahuahdohajidgbcasuydfewbjnfhnweohfiserhogosdf uisdufhhsdfoisdhosdfnsdfnfoisdfniosdfniosdniosfnosfihsfios)
...teraz może być?!!!?!?!
12...(no dobra, teraz to mnie "za krótki" naprawdę wkurzył...)
jasjsdjasdklasdfjisdfjhisdfiosdfjhsdfihsdfohsfoysdfjkasdioxcjmcdioacjiasndiodfin kvhvnsnsiohdvhsdhsuyasdjhnasdiofjsdfuiasdfyehbnfjhddhnsjyrhjnrkcfusngdnfjkdifjdn yfjedifjeshxgdjdkdiejdcnyhedxcmndcudkdmcurifkjxhfnfuvemndm,ffhdffhfhfhfyegdnsjdi dkdjsudfuhdjdfhudidjdjidfdjidfudsdsd;.sdlsdduiuahuafihfihuhadfhasdasdasdbjsdfghu sdffuhuhsfusghushksjfiys8sifhsuisyfhishfishfishfishsifssfolsf;lsdf,.cjiodcmklsdj ivmkjifmkjigfvjivmkfigjijidfnklhiosvnklsdvhiofcnklchisdfnkcuhasnkdnasidjaifhsdui hsduihcuhzuhfawef
16.
tak ma napisane na profilu na youtube...
wydaje mi sie ze przed zarejestrowaniem na fw powinno sie rozwiazywac
test na IQ i mogliby tu byc ludzie z jakims zadowalajacym wynikiem,
wtedy zaoszczedzilibysmy nerwy na takie PoKeMoNy jak "PuUsSyCaT coś
tam"...
A ja mówię, że to 4o paro letni łysawy pan z brzuchem w koszuli w kratę z puszką piwa i chipsami cebulowymi (a co tam ;p), który ma dość shitów puszczanych w TV na Święta, więc przyszedł sobie na Fw trochę namieszać.
Panie, idź pan, obejrzyj sobie Strażnika Teksasu bo leci na Polsacie, ale sio z forum! ;p
mada cs PodOba ci sie mOj profIlek na you tube????? kjedys caly Czas tam w wakacje flirtlowalam z chlopakamI! ale teras mi sie znudzilo XD
XD