Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Widzieliście zdjęcie dzieci Johnnego?
Jacie, jak zobaczyłam.. Oczy po tacie, a to chyba dla nich najcenniejsze.. :D
A Lily-Rose.. po prostu ślicznaa.. :)

http://img179.imageshack.us/img179/7757/80211j1paradisvbgr01cbbmj3.jpg
Ma ktoś może jeszcze inne zdjęcia? :)

ALICJA_22

Ten mały jest bardzo podobny do Johnnego w dzieciństwie, miałam gdzieś takie zdjęcie i naprawdę widać podobieństwo.

Lady_From_Burton_World

Hej rzeczywiście mały Jack jest bardzo podobny do Deppa 40 lat wcześniej :DZa to Lily Rose jest tak śliczna,ma piękny kolor włosów.

taCoryje

kolor włosów Lily to chyba zasługa mamy :)
i z tego wychodzi, że Jack za 40 lat będzie równie ładny jak i Johnny :P

ALICJA_22

http://bi.gazeta.pl/im/0/5038/z5038210O.jpg - Johnny Depp.
Rzeczywiście są podobni.
Co do Lili-Rose. Jak była młodsza chyba nieco bardziej przypominała Vanessę. Cóż, ładna jest.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

kurczę faktycznie, na tym pierwszym zdjęciu drugi Jack^^
chociaż to też zasługa identycznie ściętych włosów..

ALICJA_22

Coś mi się wydaje, że za kilkanaście lat Jack niejednej dziewczynie namiesza w głowie i...sercu ;). Będzie kontynuował dzieło tatusia ;))

Lady_From_Burton_World

heh pewnie tak.. :)
Kim mały Jack będzie w przyszłości..? :D

Dla zainteresowanych trochę więcej zdjęć z wycieczki do Disneylandu:)
http://justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2008&mon=02&evt=depp-disneyla nd&pic=johnny-depp-kids-disneyland-11.jpg

ALICJA_22

O matko, moim zdaniem vanessa strasznie wyszla na tych zdjęciach z disneylandu :O
potwór ..
wizualnie zupełnie do siebie nie pasuja ( johnny i van )

paulinakochabartka123

hmm.. no cóż, prawda, wyszła fatalnie..
I przyznam Ci rację, że do siebie nie pasują wizualnie, ale na szczęście to nie o to chodzi:)

ALICJA_22

Według mnie wyszła zupełnie zwyczajnie, tak jak każdy/każda z nas wychodzi, gdy nie ma makijażu, nie jest wystrojona i takie inne pierdółki. Poza tym moim zdaniem Johnny i Van pasują do siebie wizualnie, bo i ona i on nie są zbyt wysocy, szczupli i w ogóle tworzą ładną parę jak na moje oko ;).
Strasznie dużo osób krytykuje Vanessę za jej wygląd- a to brzydka, a to potwór, poczwara...ja już mam dość tych komentarzy. Piszcie trochę łagodniej, to w końcu człowiek i należy jej się odrobina szacunku. Pomijając to, że jej typ urody nie jest przynajmniej przesłodzony i plastikowy.

Lady_From_Burton_World

Masz rację... Naprawdę doceniłam ją teraz za to, że nie jest następna barbie mającą na koncie tysiące operacji plastycznych. ;/

ALICJA_22

To ktoś musiał ci to uświadamiać, żebyś zauważyła?

Poza tym Vanessa to ładna kobieta, ale skoro wpatrujecie się całymi dniami w te kobietopodobne .jpg z photoshopa, to potem wychodzi że ona taka i owaka.
Przynajmniej nie robi z siebie pośmiewiska i nie ubiera się w swoim wieku jak osiemnastolatka z cyckami na wierzchu.

ALICJA_22

Mmmmm... Słodkie Dzieci ;) Wkońcu Depp'a... xD Jack wykapany tatuś

ALICJA_22

nie wiem jak Wam ale synek Johnny'ego jest strasznie podobny do Seana Prestona syna Britney... porownajcie:)