Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Bardzo interesujący, tajemniczy, przystojny, liryczny i utalentowany. Moim zdaniem najlepsze role, w pełni ukazujące kunszt jego pracy to "co gryzie gilberta grape'a" "czekolada" oraz "dziewiąte wrota", a i to nie wszystko...

vianne_

mylisz sie

Christopher_Moltisanti

Czy szanowny kolega - Christopher Moltisanti - ma zamiar odświeżyć wszystkie tematy, które chwalą Deppa?
Tak tylko pytam...

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Z ust a nawet z klawiatury mi to wyjęłaś tak ma taki zamiar jak widać :))))) Pewno chcę żeby znowu było najwięcej tematów

MorganaBlackcat

To ja wolę jak ktoś zakłada nowe tematy. Przynajmniej wtedy jest pewność, że powstanie jakaś interesująca kłótnia xD

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Wczoraj było ale wykasowało się. Też wolę nowe tematy a nie zauważyła że ten jest stary .:)))))

MorganaBlackcat

Dlaczego moderatorzy kasują to, co na kasacje nie zasługuje, a to, co by mogło zostać usunięte trwa dalej? xD

użytkownik usunięty
Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Rzeczywiście, to już drugi bodajże temat z 2003 roku.. hmm, czy jest jakiś cel w tym chaosie??? :)

To jest spisek. Na pewno.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Tak spisek na pewno ktoś chce opanować to całe forum ..........:)))))
Już wiem to spisek Trolli z biedronki.

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

Mam pytanie: czy spisek musi być spisany żeby był prawdziwym spiskiem? :)

A tego to już ja nie wiem za mądre pytanie jak na to forum ,głupich pytań:)))))

Christopher_Moltisanti

Myślisz że twój ulubiony jest lepszy? Mylisz ani lepszy ani gorszy po prostu inny i tyle. Robert De Niro świetnie gra i jest świetny ale to nie znaczy że ktoś inny jest gorszy, nieprawdaż. Czy kto ktokolwiek inny mógłby zagrać Taksówkarza szczerze wątpię. :))))

Po za tym jak można porównywać dwóch nie powtarzalnych aktorów

użytkownik usunięty
vianne_

Zapomniałaś dodać że jest przystojny i przystojny...

użytkownik usunięty

Odczepcie się od niej, bo jest wyprzedaż w Biedronce ;P

MediaMarkt jest lepszy. Można bez problemu zostać staranowanym. Wystarczy tylko zatrzymać się na pięć sekund - przetestowane przeze mnie ;)

Trolle może wyprzedają to ja jednak się skuszę i pokaże na forum. )))))

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

Ale istnieje problem, który chciałam niezwłocznie zgłosić...

MediaMarkt : nie dla idiotów

Sądzę, że dałaby radę się przemknąć. A jak nie, to wskoczy komuś do torby i problem z głowy. Chyba, że ma wszczepionego czipa. Wtedy to może nie przejść... *myśli, bo się nauczyła*

użytkownik usunięty
Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Wszystkim ludziom powinni zakazać wchodzić do Media Marktu, łącznie z pracownikami i dyrektorami placówki...

szczerze?? teraz ciężko znalezc coś na kształt nie-idioty

każdy coś tam ma