Bardzo interesujący, tajemniczy, przystojny, liryczny i utalentowany. Moim zdaniem najlepsze role, w pełni ukazujące kunszt jego pracy to "co gryzie gilberta grape'a" "czekolada" oraz "dziewiąte wrota", a i to nie wszystko...
Czy szanowny kolega - Christopher Moltisanti - ma zamiar odświeżyć wszystkie tematy, które chwalą Deppa?
Tak tylko pytam...
Z ust a nawet z klawiatury mi to wyjęłaś tak ma taki zamiar jak widać :))))) Pewno chcę żeby znowu było najwięcej tematów
To ja wolę jak ktoś zakłada nowe tematy. Przynajmniej wtedy jest pewność, że powstanie jakaś interesująca kłótnia xD
Dlaczego moderatorzy kasują to, co na kasacje nie zasługuje, a to, co by mogło zostać usunięte trwa dalej? xD
Rzeczywiście, to już drugi bodajże temat z 2003 roku.. hmm, czy jest jakiś cel w tym chaosie??? :)
Tak spisek na pewno ktoś chce opanować to całe forum ..........:)))))
Już wiem to spisek Trolli z biedronki.
Myślisz że twój ulubiony jest lepszy? Mylisz ani lepszy ani gorszy po prostu inny i tyle. Robert De Niro świetnie gra i jest świetny ale to nie znaczy że ktoś inny jest gorszy, nieprawdaż. Czy kto ktokolwiek inny mógłby zagrać Taksówkarza szczerze wątpię. :))))
Po za tym jak można porównywać dwóch nie powtarzalnych aktorów
MediaMarkt jest lepszy. Można bez problemu zostać staranowanym. Wystarczy tylko zatrzymać się na pięć sekund - przetestowane przeze mnie ;)
Ale istnieje problem, który chciałam niezwłocznie zgłosić...
MediaMarkt : nie dla idiotów
Sądzę, że dałaby radę się przemknąć. A jak nie, to wskoczy komuś do torby i problem z głowy. Chyba, że ma wszczepionego czipa. Wtedy to może nie przejść... *myśli, bo się nauczyła*