Johny deep jest doskonały pod kazdym względem filmowym. Potrafi wszędzie zagrać. Czy to komedia czy to dramat...
"Ale to już było, i nie wróci więcej, lalalala...."
Sorry, ale nudzą mnie już te tematy. Jak chcesz napisać to samo co w 128474595 innych to odśwież stary temat.
Ale nie złość się tak, nie chodzi mi o to. Wypowiadać się można, a nawet trzeba- ja nikomu nie bronię. Tylko tematów o talencie Johnnego było już tyle, że wystarczyłoby odświeżyć któryś i napisać swoje zdanie.
W każdym razie nie chcę się tu z nikim kłócić.
heh pojechałeś po lady....U mnie Depp ma 8 ,ale mam zamiar zmienić tę troszeczkę wygórowaną ocenę na 7:)Pozdr.wszystkim cwelom z tego forum a i nikt tu nie jest gównem... z pewnością...więc daruj sobie koleś te popierdolone gadki szmatki o gównach nie gównach i pisz kulturalnie...
zgadzam sie z tym że ta gówniara przynudza tymi tekstami.
ale gównem to ona nie jest. jak na swój wiek to pisze całkiem ciekawe notki, ja tam w necie sie za dużo nie staram, żeby wypaść dobrze w pisaniu. z resztą widać to po tej odpowiedzi.
a ty pysiakowska nie udawaj na forum kogoś kim nie jesteś.
sory że pisze małymi literami i w ogóle.
Nie powiedziałabym, że Depp jest doskonały... Talentu z pewnością nie można mu odmówić, z resztą wyglądu i predyspozycji też. Nie jest jednak geniuszem kinematograficznym, że tak to ujmę. Ujęłabym to tak: Jest OK ;)
A temat w rzeczy samej odgrzewany...
Moim zdaniem Depp ma niesamowity talent i niejednokrotnie już to udowodnił. Szkoda że jeszcze nie ma na swoim koncie Oscara ale może w końcu się doczekamy:)
"ty lala wez wypierdalaj bo przynudzasz suko tymi tekstami typu :to juz bylo... srata tata" ;/ bede pisal co chce a wypowiadac nikt mi kurwa sie nie zabroni a juz napewno nie takie gowno jak ty!!!!!!!!!! "
Po pierwsze- nie unoś się, bo Ci serduszko stanie od nadmiaru emocji.
Po drugie- przestań mnie obrażać, bo ja Cię nie obraziłam.
Po trzecie- napisałam co myślę i mam do tego prawo.
Po czwarte- najpierw piszesz, żebym delikatnie mówiąc się stąd wyniosła, a potem zaraz, że nikt Ci nie zabroni się wypowiadać. Mi też nikt nie zabroni być tu i pisać co chcę.
Po piąte- kto tu przynudza. Owszem, był czas, że i ja na tym forum "przynudzałam" różnymi tematami, ale przynajmniej uczę się na błędach.
A "lala", "suko" czy "gówno" to możesz mówić do kogoś kogo znasz osobiście. Nie znasz mnie, więc nie oceniaj po jednej wypowiedzi. Nie wspominając już o czymś takim jak kultura osobista.
"zgadzam sie z tym że ta gówniara przynudza tymi tekstami.
ale gównem to ona nie jest. jak na swój wiek to pisze całkiem ciekawe notki, ja tam w necie sie za dużo nie staram, żeby wypaść dobrze w pisaniu. z resztą widać to po tej odpowiedzi.
a ty pysiakowska nie udawaj na forum kogoś kim nie jesteś.
sory że pisze małymi literami i w ogóle."
Ach, rozumiem. Gówniara, bo ma 15 lat, a 15 lat to taaaki głupi wiek, co nie? Nie pamięta wół jak cielęciem był,jak mówi pewne przysłowie.
I nie pisz mi, że udaję kogoś kim nie jestem. Raczej nie mam tego w zwyczaju.
Dziękuję. Nie zamierzałam się tu z nikim kłócić, ale...na tym forum to norma. W sumie mam gdzieś co założyciel tematu o mnie myśli.
No przepraszam, że nie potrafię wyrazić się jednym zdaniem jak ty. Ale jak już napisałam wcześniej mam to gdzieś co o mnie czy do mnie jeszcze napiszesz.
Na pewno nie chodziło mu o Twoją, nie jesteś przypadkiem za bardzo przewrażliwiona?
A co do poprzedniej Twojej wypowiedzi...
Tak, wiem że też miałem 15 lat... Nie zmienia to faktu, że jesteś dla mnie gówniarą. Ja też byłem gówniarzem dla innych gdy byłem w tym wieku. Sory za powtórzenie.
Ekhem, a tak wogle to mądrze czasem piszesz. Ale mam jedno zastrzeżenie. Denerwuje mnie to, że krytykujesz nowo powstałe tematy. No ok, coś w stylu 'kocham Deppa', 'jest moim ulu..' jeszcze mogę zrozumieć (choć i tak uważam, że lepiej jest odpowiedzieć "mogłeś odświeżyć stary temat - tak na przyszłość"). Ale dlaczego nie zostawiłaś w spokoju tematu z allegro na przykład? Dziewczyna chciała wkleić coś zabawnego, ciekawego (nie wiem o co jej chodziło) a ty ją zraziłaś. Mogłaś odpisać coś w stylu, że to nie jest ciekawe, a nie najeżdżać na nią od razu, że zakłada bezsensowne tematy (nie dla wszystkich ten takowym był).
Nie jestem przewrażliwiona, po prostu nieraz spotkałam się z tym, że ktoś najeżdża na moją wypowiedź w sumie bez powodu. Zapytać chyba mogę, bo nie lubię takich sytuacji. Tyle.
Co do tamtego tematu- ok, trochę przegięłam, to była moja pierwsza i trochę nieprzemyślana reakcja. Wyszło pewnie na to, że chciałam kłótni, a tak wcale nie było. Zresztą, teraz już nic nie da tłumaczenie. Człowiek się uczy na błędach, nie? ;)
No i następny temat zwany śmietnikiem!
A myślałam, że wyzywanie nie było tu zapoczątkowywane, ale "Lady Burton..." ma rację. Można się wypowiadać na różne tematy, ale zanim się coś napisze trzeba zobaczyć, czy takiego tematu nie było, czy jest przyzwoity, na temat i czy nikogo nie obraża. Ale niech takie tematy odejdą w zapomnienie, bo znowu się ktoś tutaj zbłaźni, a tego chyba nikt nie chce. Lubimy Depp'a? O.K.
No i kropka.