Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

W piątek 9 stycznia o 22:15 jest film z Johnnym Deppem zatytułowany "Żona astronauty" :-)

użytkownik usunięty
Euhenia_2

Tyle że Depp tytułowej roli w nim nie gra;)(w końcu). Więc powinnaś napisać raczej 'film z Charlize Theron oraz (przy okazji) z Deppem pt. "Żona astronauty"'. A tak poza tym film słaby, więc bynajmniej nie polecam. O późnej porze więc pewnie niejedna osoba przy nim przyśnie.

No to co z tego, że Johnny Depp nie gra w nim tytułowej roli, ale w nim gra. To forum Johnnego, a nie Charlize Theron, dlatego pisze, że on tam wystąpił, żeby ktoś, kto ma ochotę zobaczyć ten film go nie przegapił. Zresztą ja nie wierzę w czyjeś recenzje, ani z gazet , ani ocenę znajomych , wolę sama obejrzeć film. To co jednemu się nie podoba, drugiemu może wydawać się znakomite.

użytkownik usunięty
Euhenia_3

Napisałem to tak bardziej z przekory, więc spoko;).
Ale film i tak jest słaby i tak. Wierz mi na słowo.

Euhenia_2

A w sobotę na TVN7 "Don Juan deMarco" :d

użytkownik usunięty
draniu

Film z Johnnym Deppem, a przy okazji z Charlize Theron... ;PP

film taki sobie

użytkownik usunięty

A czemu wy tak negatywnie do tej Charlize nastawione jesteście. To bardzo dobra i utalentowana aktorka i jeszcze do tego bardzo ładna. Więc... w czym problem?

Widziałam go o raz pierwszy jakieś 3 lata temu...Też było już późno, zostawiłą, bo nic innego w TV nie leciało. I nie oglądałam go ze względu na którego kolwiek aktora, bo, że Johnny w nim gra zorientowałam się w połowie, a o tej babce wtedy w ogóle nie słyszałam :P I przyznam, że film mnie wciągnął. Jasne, mógł być duuuużo lepszy, ale wg mnie wart obejrzenia chociaż ten jeden raz.

Beyond_Birthday

Ale po polsku napisałam... Darujcie :P

Beyond_Birthday

Dokładnie, zgadzam się. Recenzje, opinie innych często są do dupy, mówiąc kolokwialnie. Nie oglądałam tego filmu, ale obejrzę. Mam nadzieję, że nie usnę.

PannaMartyna

też słyszałam i czytałam, że film, pomimo ciekawego opisu, jest denny i pozostawia wiele do życzenia, ale trzeba wyrobić własne zdanie na ten temat:)

użytkownik usunięty
eM_Barrie

A co do Charlieze to... aktorka jak aktorka... nie jestem do niej nastawiona negatywnie tylko obojętnie ;PP

Co do filmu, nie można mysleć sobie "jest słaby bo ktoś tak twierdzi, bo tak się mówi itd" dla jednego słaby, dla innego ciekawy i tyle,
nigdy nie polegam zbytnio na opinii krytyków czy kogo tam jeszcze .
film ma się podobać mnie a nie im ;PP

The woman, a podobał Ci się? :)

użytkownik usunięty
PannaMartyna

Nie pytaj mnie ot akie rzeczy , nie dziś, bo mam tak k*** zrąbany dzień i chce mi się płakać i mam gdzieś astronaute i jego żonkę ;(

ogólnie na filmie się jakoś specjalnie nie wynudziłam, w miarę było ok, ale żeby jakoś wzbił się ponad przeciętne filmy, które masowo serwuje telewizja to nie powiem ;PP

taki sobie tam po prostu...

Euhenia_2

We wtorek (13.01) o godzinie 21:00 na Filmboxie będzie lecieć "Człowiek, który płakał"

Quiet_Wylogowany

mi się nawet film podobał choć nie mogę powiedzieć żeby mnie jakoś szczególnie zachwycił ;p