W piątek 9 stycznia o 22:15 jest film z Johnnym Deppem zatytułowany "Żona astronauty" :-)
Tyle że Depp tytułowej roli w nim nie gra;)(w końcu). Więc powinnaś napisać raczej 'film z Charlize Theron oraz (przy okazji) z Deppem pt. "Żona astronauty"'. A tak poza tym film słaby, więc bynajmniej nie polecam. O późnej porze więc pewnie niejedna osoba przy nim przyśnie.
No to co z tego, że Johnny Depp nie gra w nim tytułowej roli, ale w nim gra. To forum Johnnego, a nie Charlize Theron, dlatego pisze, że on tam wystąpił, żeby ktoś, kto ma ochotę zobaczyć ten film go nie przegapił. Zresztą ja nie wierzę w czyjeś recenzje, ani z gazet , ani ocenę znajomych , wolę sama obejrzeć film. To co jednemu się nie podoba, drugiemu może wydawać się znakomite.
Napisałem to tak bardziej z przekory, więc spoko;).
Ale film i tak jest słaby i tak. Wierz mi na słowo.
A czemu wy tak negatywnie do tej Charlize nastawione jesteście. To bardzo dobra i utalentowana aktorka i jeszcze do tego bardzo ładna. Więc... w czym problem?
Widziałam go o raz pierwszy jakieś 3 lata temu...Też było już późno, zostawiłą, bo nic innego w TV nie leciało. I nie oglądałam go ze względu na którego kolwiek aktora, bo, że Johnny w nim gra zorientowałam się w połowie, a o tej babce wtedy w ogóle nie słyszałam :P I przyznam, że film mnie wciągnął. Jasne, mógł być duuuużo lepszy, ale wg mnie wart obejrzenia chociaż ten jeden raz.
Dokładnie, zgadzam się. Recenzje, opinie innych często są do dupy, mówiąc kolokwialnie. Nie oglądałam tego filmu, ale obejrzę. Mam nadzieję, że nie usnę.
też słyszałam i czytałam, że film, pomimo ciekawego opisu, jest denny i pozostawia wiele do życzenia, ale trzeba wyrobić własne zdanie na ten temat:)
A co do Charlieze to... aktorka jak aktorka... nie jestem do niej nastawiona negatywnie tylko obojętnie ;PP
Co do filmu, nie można mysleć sobie "jest słaby bo ktoś tak twierdzi, bo tak się mówi itd" dla jednego słaby, dla innego ciekawy i tyle,
nigdy nie polegam zbytnio na opinii krytyków czy kogo tam jeszcze .
film ma się podobać mnie a nie im ;PP
Nie pytaj mnie ot akie rzeczy , nie dziś, bo mam tak k*** zrąbany dzień i chce mi się płakać i mam gdzieś astronaute i jego żonkę ;(
ogólnie na filmie się jakoś specjalnie nie wynudziłam, w miarę było ok, ale żeby jakoś wzbił się ponad przeciętne filmy, które masowo serwuje telewizja to nie powiem ;PP
taki sobie tam po prostu...