Hej wiecie coś o filmie, w którym gra Depp i polska premiera tego filmu na być 22 lutego 2008 roku ? Bo czytałam cos o tym w gazecie, ale na filmwebie żadnego takiego filmu nie widzę, no i nie pamietam jak sie nazywał... Ale tresc była mniej wiecej taka, że depp był gł. bohaterem czyli seryjnym mordercą no i zabijał tam kobiety a potem podrzucal ciała jakiejs kucharce. No i było tez napisane ze mnóstwo krwi jest w tym filmie... aaa... no i że to jest musical, wiec Depp pierwszy raz bedzie śpiewał :D :D :D Czy ktoś o tym filmie coś wie, jak sie nazywa? Odpiszcie :)
Depp jest w tym filmie fryzjerem (oczywiście to tylko przykrywka) bo tak naprawdę jest właśnie seryjnym mordercą i podcina gardła swoim "klientom".
ps: To nie jest pierwszy raz kiedy Johnny śpiewa, śpiewał już w "Gnijącej pannie młodej".
Pozdrawiam :)
Nie rozumiem dlaczego premiera tego filmu w Polsce jest pod koniec lutego, skoro światowa była jeszcze w 2007 roku.. :/
ja tylko chciałabym poprawić anię. Johnny Depp pierwszy raz śpiewał w Sweeney'm Toddzie (jak to odmienić??? :-P) bo w "Gnijącej Pannie Młodej" jego bohater (Viktor) nie miał partii śpiewanych!
:) a ja ostatnio oglądałam taki film z deppem: "Cry baby", i tam chyba śpiewał (?) a moze tylko udawał ze śpiewa ? :P