Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://film.wp.pl/p/id,71602,m,pl,wiadomosc.html?id=71602&m=pl&rfbawp=1160853936 .463&ticket=9616762768764634VDn0hycDM5U29RiFsarqdVlys0M0TLohf0v%2BpWlTBS8MFtyIZe ZT2sUAwseZAbO6fQVgQhy8Tfsszd5q21WJlcsAQ6G3%2BRWvYK2WlsvxbEbMQlCNIU8xp9yw6RaOt3zc [film.wp.pl/p/id,71602,m...]

Czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić?? Nie wiedziałem, że plany w ogóle są. A tutaj już o fabule sie dyskutuje. Czyżby wp. znowu kłamało??

Szajba

Ten artykuł wydaje mi się mało prawdopodobny.

Naley

http://zyciegwiazd.onet.pl/1415176,4637,1,piraci_z_karaibow_bez_orlando_blooma,p lotki.html [zyciegwiazd.onet.pl/141...] Heh...

Szajba

Wydaje mi sie, ze to lekko bez sensu jest,skoro nie maja budzetu to po co kreca 4 czesc :/ wogole zaczynaja robic z tego jakis serial brazylijski... i nie stety wszystko zaczyna isc na kase a nie na poziom filmu :/

Szajba

jak dal mnie 3 czesci sa w sam raz, i wydaje mi sie, ze to jedna wielka bujda na resorach bo przecież Johnny zna sie na swojej robicie i zdaje sobie sprawę, ze 4 część to juz komercyjna przesada...Nie, nie 4 to za duzo.

Szajba

Zgadzam się ze wszystkimi, co mówią, że 3 części w zupełności wystarczą:) Jak dla mnie to mogliby nawet na pierwszej poprzestać, bo druga nie bardzo im wyszła:/ (czego nie można powiedzieć o "Klątwie...", bo ta była rewelacyjna;]) Ciekawe jaka będzie trójka...;]

AsiulkA_2

No no co to sie porobiło 4 część-juz z kolejnego zrodla sie o tym dowiaduje. moim zdaniem 4 powstanie dlatego bo niby dlaczego producenci mieliby zabijac tzw ,,kure znoszaca zlote jajka,, ale jezeli pisza ze ktos musi zginac bo nie ma dochodow to juz sie to robi troszku bez sensu ale i tak pojde na to do kina jak wypali :)

Yoko_ono

Moim zdaniem (jak już większośc tu powiedziało :)) 4 częśc Piratów będzie bez sensu, a pozatym film taki jak Piraci powinien byc dobrze zapamiętany bo jest naprawde świetny . Jeśli zrobią 4 częśc to już nie będzie to samo :( Powinni poprzestac na 3 części.
Pozdrawiam :*

Szajba

trudno mi w to uwierzyc a jesli juz tak ma byc to 4 bede wielka klapa!! bez Will`a piracie nie maja tega czegos...wszyscy musza zagrac...

Szajba

Może i by wystarczyły, ale ja mam zamiar znów ujrzeć tego szurniętego pirata (johnny'ego deppa) w roli głównej!!! :D

Szajba

znowu jakieś ploty.
z jednej strony, to całkiem niezła wiadomość (gdyby była prawdziwa), a z drugie, chyba 3 części to wystarczająco dużo...

Szajba

eee... Nie otwiera sie już. Jakiś error mam :/