Jak ten aktor może mieć podobną średnią do Morgana Freemana , Jacka Nocholsona albo Roberta DeNiro ????? Zagrał w Piratach z Karaibów i paru co najwyżej średnich (ale bardzo popularnych filmach) i do tego ma ładną buźkę i dlatego ma średnią ocen 9.1 ?? Szklag mnie trafił jak zobaczyłem go na 3 miejscu popularnych aktorów .LUDZIE , OGARNIJCIE SIĘ
kolejny żałosny post o urodzie Johnny'ego,jakich juz była masa.To żałosne.
Fakt,uroda na pewno ma znaczenie w jego przypadku i nie ma co tu ukrywać,miło się na niego patrzy na ekranie,ale założyciel chyba myśli,że dalej sa tu same małolaty,piszczące do Sparrowa.Te czasy juz minęły.
Pozdrawiam.
Dokładnie. Czy niektórzy nie potafią zrozumieć, że Depp nie zagrał jednego Sparrowa? Miał tyle fenomenalnych ról, a masy i tak kojarzą gościa tylko z Piratów. A szkoda.
Co nie ulega wątpiwości,że Sparrow to rola fenomenalna.
Zrobił fuforę tym filmem i zaraz go katują,przez oceny nastolatek.
A nawet,jak jest przez nie lubiany za piratów,to co za afera,nie rozumiem?
Większa dziecinadą wykazują się założyciele takich tematów,bo widać,że bardzo ich boli jakiś internetowy ranking,który nic nie zmieni w temacie światowej filmografii.
Niech se uwielbiają zz Sparrowa,za urodę,czy za coś tam jeszcze innego....mnie to osobiście nie interesuje.
Również uważam, że Sparrow to świetna rola. No bo - czy każdy umie zagrać wiecznie zapijaczonego i nieco stukniętego pirata, tak jak on? Ale walki o ten ranking to przesada. Gdzie nie spojrzeć, każdy ma jakieś wąty. Że Burton znowu za wysoko, że Depp za wysoko, że Zielona Mila za wysoko... A o aktorki to się nie kłócą. Ciekawe :). Osobiście uważam twórców takich tematów za osoby małostkowe i powierzchowne. Bo kto normalny daje ocenę aktorowi za urodę? Żenada, zaprawdę powiadam wam, żenada.
Dokładnie,po ta sa własnie gwiazdki.
Depp jest na fali to jest,nie kumam,o co takie żale.
Za 10 lat będzie starszy i małolatom przejdzie,zostaną wierni fani.Tylko jak tu przeżyć tyle czasu?...hahahaha.
Masz racje,śmiech bierze."Zmierzch-dla dzieci,jak można dac 8","Stewart drewniana-wytyki po zmierzchu";"ten film za wysoko,ten za nisko,pieprzone bezguścia,";"jak ci się mógł ten film podobac?","dałas jej 10 i serce?przeciez to śmieszne"...i inne tego typy sucharki.
Czasem nie wiadomo,czy smiac sie,czy płakać.
Gdybyśmy wszyscy lubili to samo,świat byłby wspaniały,nie?
hehehe
Ale byłoby nudno. Faktycznie, za kilka lat Depp już nie będzie modny. Ale według mnie nadal będzie wysoko. Spójrz na Ala Pacino - już nie gra w wielu filmach,a trzyma się bardzo wysoko.
chciałes powiedziec że szlag Cie trafił z powodu jakiegos rankingu który i tak za jakiś czas może się zmienić ? zastosuj się do swojej rady i ogarnij się, by potem nie przeżywać tak mocno takich..no..bzdur...
ładną buźkę to może mieć sobie Elijah Wood np, a Depp jak Depp, z twarzy prawdziwy facet, któremu jak widać niektórzy i urody zazdroszczą xD.
Miłego dnia.
Chryste, Ty kojarzysz go TYLKO z Piratów? Jeśli tak, to polecam obejrzeć kilka innych filmów z jego udziałem. Może wtedy zmienisz zdanie.
kojarze go nie tylko z piratów (chociaż widziałem wszystkie części) , miałem okazję obejrzeć także Parnasusa , Alicję w krainie czarów , Żonę astronauty , Jeźdźca bez głowy , Charliego i fabrykę czekolady , Dziewiąte wrota , Sekretne okno , Desperado 2 , Blow oraz Wrogów publicznych (wg mnie najlepsze jego filmy to 2 ostatnie co wymieniłem) ; NIE MÓWIĘ ŹE JEST KIEPSKIM AKTOREM , ale w rankingu przewyższa tych , którzy mają jednak większe zasługi dla kina i grali w lepszych/ciekawszych filmach . To jest moja opinia więc nie zaczynajcie od razu hejtować :)
Po pierwsze - nie hejtuję. Wymienione przez Ciebie filmy pozwalają mieć o nim jakieś zdanie, ale za wysokie miejsce Deppa kłuje w oczy, jak widzę. Może przestań po prostu przejmować się tym rankingiem.
Johnny Depp jest bardzo przystojny ..... Ale pomińmy to. Skupmy się raczej na aspektach które czynią go świetnym aktorem, o pozytywach na które zasłużył sobie ciężką pracą. Cechuje go indywidualizm oraz oryginalność, ma świetny styl. A co do jego kunsztu aktorskiego to nie ulega wątpliwością że jest na najwyższym poziomie. Depp potrafi zagrać każdą rolę inaczej, jego gestykulacje mimikę, głos można by porównać do kameleona który to wtapia się w coraz to nowe otoczenie. Jest wyjątkowy, dla tego rolę ekscentryków czy też odmieńców wychodzą mu najlepiej ...... EDWARD NOŻYCORĘKI, LAS VEGAS PARANO, BENNY I JOHN, ED WOOD, ODWAŻNY, CZŁOWIEK, KTÓRY PŁAKAŁ, CO GRYZIE GILBERTA GRAPE'A i wiele innych ..... Poruszyłem celowo jego wcześniejsze wspaniałe kreacje aby Ci co obejrzeli jedynie kilka jego najnowszych produkcji nie zabierali się do pochopnej krytyki. Nie znasz - nie oceniaj. Taką zasadę stosuje się kiedy oceniamy człowieka po pozorach. Podobnie jest z aktorem i jego filmami. Jak ktoś może oceniać jakiekolwiek aktora na podstawie kilku ról z całej filmografii ??? Jak ktoś może wówczas czepiać się rankingu ? Nie rozumiem. Przyznam się szczerze że nie byłby ze mnie dobry krytyk bo albo mówię o kimś dobrze, albo wcale. Johnny Depp to jeden z tych aktorów o których warto mówić dobre ponieważ w pełni sobie na to zasłużył.