Żeby nie było Deep to jeden z moich ulubionych aktorów,ale na jego koncie FW 90% tematow to jakas TOTALNA PARANOJA. Ciągle tylko jaki on słitaśny,zrobił to,tamto itd. Grubo ponad 2tys tematow z czego lwia czesc to maksymalne bzdury...
Smiesza mnie ci ktorzy Deepa znaja tylko z piratow i sie wypowiadaja jaki on cudowny i wspanialy z niego aktor. Obejrzyjcie cos bardziej konstruktywnego z Johnym bo zal mi sie go robi gdy wiekszosc zna jego 3 filmy o piratach.
To forum to coraz wieksza porazka,kiedys z postow mozna bylo wyciagnac ciekawe teorie i wrazenia z danego filmu. Teraz jak wiekszosc stron i filmweb zostal opanowany przez dzieci neo :(
Niestety muszę się z Tobą zgdzić :( aż przykro patrzeć na posty osób, które twierdzą, że Johnny to "nasłitaśnieszy kOoOochanny, cudownyyyy i w ogóle the best*!". Świat schodzi na psy. Nikogo nie obchodzi to, czy gra dobrze czy źle, jak grał kiedyś i jak gra teraz. Liczy się to, że jest 'meeEEeega!'.
Ja zainteresowałam się nim po obejrzeniu Piratów. Stwierdziłam, że obejrzę kilka innych filmów. Absolutnie urzekł mnie w Jeźdźcu bez głowy, grając totalnego mięczaka udającego wybitnego śledczego ;D
Dlatego proszę was: każdy wie, że Depp jest przystojny, ale nie musicie na każdym kroku o tym pisać dodając niezliczoną ilość przecinków, gwiazdek i pisząc pokemonem.
Dziękuję za ten post, miło jest się dowiedzieć, że jest jeszcze ktoś w tym kraju, kto myśli podobnie.
Dzieci neo? A ty nim czasem nie jesteś? Forum jest od tego żeby rozmawiać, więc to ile tematów jest zależy od popularności aktora i świadczy o tym, że aktor jest lubiany.
"to ile tematów jest zależy od popularności aktora i świadczy o tym, że aktor jest lubiany"
czyli jakbym na forum Dody dała 20000 wątków o tym , że ma ryj jak krowa i miałaby najwięcej tematów ze wszystkich osób na filmwebie to byłaby najbardziej lubianą "gwiazdą" w Polsce?
Oczywiście, że forum jest po to, żeby rozmawiać, ale pisanie "o boshhh jaki on slodki" raczej nie jest rozmową tylko zajebiście beznadziejnym monologiem...
O elias najwieksze dziecko neo na tym forum sie odezwal - jak milo :)
Uderz w stol a nozyce sie odezwa :)
Nie wiem jak tobie ale mi nazwa FILMWEB podpowiada,ze jest to o portal o filmach i aktorach.
Zgadza sie moj drogi eliasie forum jest do tego zeby rozmawiac,ale kazde forum ma jakies przeznaczenie.Gdy chce poczytac o jego zyciu osobistym wchodze na inny portal lub blogi.
Chcialbym na koncie aktora na portalu do teogo przeznaczonym przeczytac o jego kreacjach,aktorstwie,nad jakimi projektami teraz pracuje itd. Owszem znajde moze takie posty,ale to obecnie cholernie trudne jak jest tyle postow natrzepane o dupie maryli i to poprzez naplyw takich trolli i dzieci neo jak ty elias.
Hmm, nie chciałabym żebyś odebrał mojego posta jako jakiś atak na Ciebie (zwłaszcza, że zgadzam się z tym co napisałeś), ale skoro sam jesteś takim wielkim fanem to dlaczego piszesz jego nazwisko z błędem? "Depp", a nie "Deep". Może się czepiam, ale błędna pisownia nazwiska aktora, którego uważa się za ulubionego za bardzo kojarzy mi się z dziećmi neo.
Pozdrawiam :)
Zatem panowie, wymieniliście się swoimi poglądami na temat tzw. dzieci neo. Możemy uznać ten konkretny temat za skończony? ;)
Nie wiem, czy to pytanie już padło, ale jestem ciekawa waszych zdań, a nie mam zamiaru przeczesywać całego forum, żeby je przeczytać (głównie ze względu na 'fanki-kochanki'), a pytanie moje brzmi: w którym filmie wg was Depp popisał się najbardziej? Mam na myśli grę aktorską, rolę, jaką odgrywał, może po prostu wasz ulubiony film z jego udziałem. Czekam na odpowiedzi!
Moim zdaniem świetnie pokazał swoje umiejętności w 'Las Vegas Parano'.
Ten chód, głos i mimika no po prostu mistrzostwo !
kocham paćka.
weźcie, bo to już naprawdę żenujące. o czym chcesz rozmawiać na forum deppa? o filmach?
"o, podobali mi się piraci z karaibów"
"a mi nie, to gówniany film"
"ale z ciebie głupia osoba. jak ci się nie podoba, to spadaj :////"
"coś ci się nie podoba?"
etc. (dodać dużo kurw)
chyba lepiej, jak jest przyjemnie i nikt się nie rzuca, niż jak jest sytuacja powyższa. albo jeszcze te gówniane gry, których naprawdę nikt nie sprawdza. litości -......................-
Moze sie czepiam i nie chce abys uwazal to za atak,ale brak czytania ze zrozumieniem rowniez kojarzy mi sie z dziecmi neo.
Nie napisalem nigdzie i z pewnoscia nie napisze,ze Depp to moj ulubiony aktor.Jednak nalezy on do grona aktorow,ktorych lubie. Mysle,ze jest nawet w moim TOP 10.
Ale fakt jest faktem,napisalem z bledem nad czym ubolewam.To w przyplywie negatywnych emocji jakie musialem wyrazic :) Co wiecej powyzsze posty pisalem w pracy,wiec byl delikatny pospiech,a wiadomo pospiech zlym doradca ;)
Pzdr
Skoro 90% tematów tutaj to syf to następne 9% to tematy w których ludzie biadolą jaki tu jest burdel etc. Wszyscy wiemy jak tu jest i nie trzeba być Einsteinem żeby to zauważyć więc śliczne was proszę człowieki kochane: nie zakładajcie następnych tematów gdzie popiszecie się swoją bystrością umysłu i przy okazji zjedziecie większość ludzi których uważacie za gorszych od siebie bo na nikim to już nie robi wrażenia i niczego tym nie zmienicie.
P.S tak Gehenn.. ja ciebie też..xD ;)
Bystroscia umyslu Paciek to ty sie teraz wykazales.Na szczescie sa jeszcze ludzie na tym forum co w tych 10% sie mieszcza i piszą piekne odczucia z danego filmu.
Uwazanie ludzi gorszych od siebie? Mozna to roznie interpretowac - co myslisz o kolesiu,ktory na koncie Roberta De Niro napisal "Wczoraj robil mi lache" Byc moze ty uznajesz takie osoby za lepsze od siebie.Nie wiem i nie chce wiedziec.
A siedzenie z zalozonymi rekoma i twierdzenie,ze niczego sie nie zmieni to oczywiscie wg ciebie najlepsze podejscie.
Przyznam,ze szanse na to,ze administracja FW w koncu zacznie cos z tymi ludzmi robic jest nikla,ale zawsze jest ta szansa :)
Siedzę na forum Deppa dobre kilka lat i jakoś przez cały ten czas nic się tutaj nie zmieniło mimo że wielu próbowało łącznie ze mną. Nie można nikomu zabronić się wypowiadać, więc głupie tematy ludzi którzy chcą się popisać czy zaistnieć albo wyrazić swoje uwielbienie do Deppa będą ciągle powstawały. Jeśli chcesz pogadać konstruktywnie o filmach to musisz zaglądnąć na konta mniej znanych lub starszych filmów które nie były aż tak komercyjne jak np. wymienieni przez Ciebie "Piraci.." albo po prostu sam założyć jakiś konstruktywny temat jestem pewien, że wszędzie znajdą się ludzie którzy włączą się do dyskusji, a na cały ten syf po prostu nie należy zwracać uwagi.
Co do "robienia lachy" chyba nie bierzesz tego na serio? Na fw jest mnóstwo takich tematów i są to po prostu prowokacje żeby wkręcić innych ludzi albo powkurzać. Takiego kolesia nie uważam ani za gorszego ani lepszego od siebie bo nie oceniam ludzi po jednym poście który zamieścili. Poza tym niektórzy ludzie lubią ambitne kino drudzy nie i to jest tylko kwestia gustu i nie należy wszystkich którzy nie oglądają ani nie przepadają za głębszymi filmami wrzucać do jednego worka z napisem: pokemony i dzieci neo.
"Poza tym niektórzy ludzie lubią ambitne kino drudzy nie i to jest tylko kwestia gustu i nie należy wszystkich którzy nie oglądają ani nie przepadają za głębszymi filmami wrzucać do jednego worka z napisem: pokemony i dzieci neo."
To oczywiscie 100% racja. Nie twierdze,ze ci ktorzy lubia mniej ambitne kino to dzieci neo albo cos w ten desen. To jest wlasnie wspaniale,ze kazdy widzi w filmie co innego,ze jednemu sie podoba drugiemu nie.
Chodzi mi jedynie o tematy i wypowiedzi.
Jasna sprawa,ze nie biore robienia lachy na powaznie ;) ale jak trzeba byc zrytym aby napisac cos takiego?
Coz,przegladam forum FW juz pare dobrych lat,ale zarejestrowalem sie calkiem niedawno bo juz nie wytrzymywalem tego jakie bzdury ludzie wypisuja i ile jest tych trolli.
"Jasna sprawa,ze nie biore robienia lachy na powaznie ;) ale jak trzeba byc zrytym aby napisac cos takiego?"
No trochę trzeba :P Rozumiem że irytuje Cię cały ten syf. Mnie też to kiedyś wkurzało ale zrozumiałem że nie należy się tym denerwować bo nie warto. Jedyne co można robić to żartować z tego i to właśnie Ci radzę, albo po prostu nie zwracać na to uwagi bo ten burdel nigdy nie zniknie a moim zdaniem będzie on po prostu coraz większy :P
tą całą bande robiacą syf powinno się wywalić z fw bo tylko ludzi wkur..zają(z eliasem na czele..
Nareszcie ktoś się na tym forum po ludzku wypowiedział. Ja rpóbowałm wcześniej zakładać normalne tematy, dotyczące filmów i gry aktorskiej Deppa. Niestety zostało to bardzo źle przyjęte przez użytkowników, podejrzewam, że autorów właśnie tych "słitaśny johnny". Jednym słowem zostałam za to zmieszana z błotem.
Podpisuje się pod wypowiedzią założyciela tego tematu i przy tej okazji, zaapeluje po raz kolejny: POGADAJMYO KINIE!!!!!!! a nie o pierdołach. Przy tym aktorze na prawdę jest o czym. Ci którzy znają jego filmografie wiedzą o czym mówie. Poza Piaratami jest na prawdę sporo innych, bardzo wartościowych rzeczy w wykonaniu tego Pana.
Oj nawet Jesse James nie uratuje tego forum... ;] ale miło, że się ktoś stara.
Pamiętam to jak dziś... to była zima 2008 roku... Byłam wtedy młoda i piękna. Teraz zostało tylko "i". Sytuacja była napięta od miesiąca, ale tamtej nocy na forum Deppa zleciało się pół filmwebu. Byli poważni ludzie z Robertami DeNiro w avatarach i jeden był bardziej wredny od drugiego. To było piękne. Wszystko co piękne kiedyś się kończy, zostało parę trupów reszta skapitulowała nikt nie wygrał. Na drugi dzień przyszli nowi ludzie, którzy nawet nie wiedzieli, że coś się działo i od nowa polska ludowa. I to jest problem, z którym nie uporali się nawet amerykańscy naukowcy. Tu ciągle przychodzą nowi ludzie jest już ich srylion i nie obchodzi ich co będzie z filmwebem. Ludzi, którzy siedzą tu ponad 3 lata można policzyć na palcach jednej stopy i nic nie możemy zrobić.
To nie ma sensu, naprodukowałam się na tym forum tyle, że jakby to zebrać w książkę to trzeba by ją drukować na papierze toaletowym, żeby ją ktokolwiek miał siłę unieść. A i tak 99% z Was nie widziała ani jednego mojego postu ;P I o tym mówię. Ten jakże mądry temat również zginie i przepadnie.
Zgadzam się w zupełności!! Nie można oceniać aktora po jednym bądż dwóch filmach. (nie będę wspominać o wypowiedziach w stylu : wiedziałam Deppa w piratach on jest taki sweetaśny hehe) Lubie filmy z cyklu Piraci z Karaibów choć równocześnie uważam , że Depp zagrał w wielu bardziej skłaniajacych do myślenia filmach. I to właśnie w nich mozna dostrzec jakim wszechstronnym jest aktorem.