Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Uważam Deppa za świetnego aktora, który ma ogromny talent aktorski i jest, powiedzmy sobie szczerze, wybitny.
Przeraża mnie jednak fakt, że większość osób "podziwia" go tylko i wyłącznie za wygląd, za to "jakie ma oczka", "jaki śliczny uśmiech" etc, etc. Zwala się tabun malutkich podnieconych dziewczynek, 'ogląda' film ('ogląda' = wpatruje się w Depp'a i odkleić oczu nie może), ocenia go na Filmwebie na 10 gwiazdek i uzaje, że to jej/jego (choć, nie oszukujmy się, najczęściej jej) ulubiony film. Szkoda tylko, że nie wie o co w nim chodzi, jaka jest fabuła i kim byli inni bohaterowie (poza bohaterem granym przez Deppa).
Tak to wygląda. Smutek mnie ogarnia, lub raczej może śmiech i żałość.
Do niedawna uważałam tę stronę za dobre źródło informacji nt. filmów i aktorów, ale najwyraźniej się myliłam. Nie można polegać na zdaniu i ocenie filmu, bo te opinie (w większości, bo można tu spotkać ludzi NORMALNYCH) są zazwyczaj uzasadnione jedynie faktem, że aktor pięknie się całował.
Nie sądzę, co więcej, jestem niemal pewna, że sam aktor nie jest tym pocieszony. Nie jest oceniany za jego własną pracę i talent, tylko za to, że jest przystojny. Czy nie wydaje się Wam to żenujące? ;x

koqu

juz bylo wiele podbnych tematow, a pozatym rozni ludzie ronze potrzeby, jak chca to niech tak robia, kto im zabroni, jest wybitym aktorem i jest przy tym przystojny i co w tym dziwne ze jakies laski ogladaj film tylko zeby sie na niego ponapalac, to ich sprawa i koniec, nikgo nie powinno to obochodzi za co one go cenia

Zuzaa_3

Przeszkadza mi to tylko i wylacznie dlatego, ze przez takie osoby takie strony jak Filmweb staja sie prymitywne i zupelnie nie mozna sie na nich wzorowac. Oceniaja jakis film b. wysoko tylko dlatego, ze aktor jest piekny ludzie oczekuja czegos na prawde dobrego, a okazuje sie ze film nie jest wart zachodu.