Ja dostałam list po 3 miesiącach!!!!! dziewczyny naprawdę warto!!!! piekna fotka z Deppem!!!!!!! a podpis jest nie wydrukowany na 99,99%
widać że ktoś pisał!!i to chyba on!!!!!!Boże tak się cieszę że z radości podskoczę do sufitu...!! hehe... Fotka z autografem wisi nad moim łóżkiem na chonorowym miejscu autografuf:))))))
ALEX
Super! ja wyslalam pod koniec sierpnia i juz sie nie moge doczekac az dostane odpowiedż. serdecznie zazdroszcze xD
dziewczęta na jakim wy świecie żyjecie. tak sam "wielki" Depp mi odpisał jakie to excytujące. zastanówcie się o czym piszecie i napewno po polsku. akurat w jakimś momencie życia uswiadomił sobie ze wypadałoby odpisac na list głupiutkiej 13-stce. bez uraz. ( to tylko moja opinia i skojażenia)
ja naprawde potrzebuje zachodzić na fora gdzie bywają rozumniejsi ludzie....skoro z jakim przystajesz takim się stajesz x\
Dziewczyny, aktorzy tacy jak Johnny Depp i pewnie mniejszego formatu także, mają osoby, które zajmują się czytaniem i odpisywaniem na listy od fanek, więc się tak nie podniecajcie. Bo to nie on pisał. Chociaż autograf jest na pewno (?) prawdziwy.
Podobno czytal i odpisywal na niektore listy, jak byl mlody i gral jeszcze w "21 Jump Street". Juz wtedy przychodzilo do niego 10 000 listow miesiecznie. Jak myslicie, ile listow przychodzi do niego teraz? Ile dziewczyn z calego swiata wysyla list z blaganiem o autograf? Juz nie mowie o wlasnorecznym odpisywaniu na cale listy, ale nawet gdyby jego jedynym zadaniem bylo podpisywanie, no nie wiem... ok 100 000 listow miesiecznie to i tak juz dawno dostalby jakiejs wymyslnej choroby psyhicznej. Jak dla mnie, w tej agencji(?) zajmujacej sie wysylaniem jego zdjec, siedzi sztab ludzi, ktorych jedyna praca jest falszowanie jego autografow. Tez w pierwszej chwili mialam ochote wyslac list, ale doszlam do powyzszego wniosku i stwierdzilam, ze to zdjecie, ktore pewnie dostane nie lezalo nawet nigdy kolo Deppa.
Jaki jest sens tracic 9 zloty? Za 9 zloty, to ja ostatnio kupilam sobie "Odwaznego" w Realu xD
Jak dla mnie, w tej agencji(?) zajmujacej sie wysylaniem jego zdjec, siedzi sztab ludzi, ktorych jedyna praca jest falszowanie jego autografow.
No tak, tylko po co mieliby to robić? Przecież Depp im za to nie zapłaci.
Zapłaci, bo jemu by to wieczność zajęło. Podpisuję sie pod teorią sztabu ludzi obiema rękami i nogami. Ale fakt faktem, że zdjecie dostałam i jest ładna pamiątka. Autograf jest prawdziwy (w "niedrukowanym" znaczeniu tego słowa:) ) Na pewno jest czyjąś ręką napisany, ale wątpię żeby to Depp pisał. Żeby mieć taką pewnośc to by trzeba się rzucić na niego z kartką i dlugopisem w ręce.... ;]
Pozdro!
Są agencje, które robią nadruki, tzw. PP, ale czasem gwiazdy odpisują same (Bonnie Wright, Phelpsowie, Matthew Lewis itp). Co do Deppa, to nie wiem.
Pfff Na listy odpisują min. Emma Watson, Rupert Grint, Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Paul Wesley, Selena Gomez, David Bradley, a nawet David Radcliffe (autentycznie).
Echh :((
Ja jeszcze nie dostalam i nie wiem czy to przez znaczki czy przez poczte;/ :((
Chyba jeszcze raz bede musiala sprobowac:(
Gratuluje :)
jssteście żałosne!!! nawet 5 letnie dziecko ma wiecej rozumu od was. lubie deppa ale to nie znaczy że odrazu uwierze w to ze odpisał na list i to po polsku żenada istna zenada.
A pomyśl czy to co piszesz nie jest żałosne?? Obrażasz innych i do tego sprawiasz im jeszcze przykrość!! Jedno wiem na pewno TY JESTEŚ ŻAŁOSNA!!! Oczywiscie Johnny nie odpisuje na listy ale niby dlaczego miałby nie podpisać autografu??
P.S.
Podacie mi adres do Johnnego?? Tesh zamierzam wysłać list ale nie znam adresu:( Podacie??
nie bede kłucic sie z toba jesli poczułaś sie urazona moja wypowiedzia to przepraszem. ale dla mnie to istna dziecinada. pytasz dlaczego. a powiec mi jakbys była sławna osoba to odpisywala bys na listy ( czy tam ktos zatrudniony do tego jak wczesniej ktos powiedział) czy wziełabys wszystkie wyzuciła do kosza aby zajac sie swoim prywatnym zyciem. bo ja napewno bym zastosowala sie do tego drugiego. nawet jesli cos im wyslano to napewno jest to gotowa formulka dla wszystkich zagorzalych fanek depp'a. pozdrawiam....a tak wogle to ile masz lat tylko nie sciemniaj....?
Przestań się kompromitować, bo obrażasz wszystkich zbieraczy autografów. Zapraszam na mój blog: pottering. blog. onet. pl Jakoś mam autografy z dedykacjami od gwiazd według mnie dużych., bo z Harry'ego Pottera.
Ja list napisałam tydzień temu wraz z kopertą zwrotną. I wysłałam do Beverly Hills. :) Czytając wasze opinie, dochodzę do wnioksu, że list do mnie przyjdzie (jeśli w ogóle dostanę jakikolwiek odzew) za mnóstwo czasu. W ogólę nie wiem czy to miało jakiś sens, ale zobaczę. Czy to zdęcie, które dostałycie było duże?:)
lol ale ty jesteś głupia ;/ przykro mi bardzo :(
czas cię rozczarować. gwiazdy nie podpisują osobiście zdjęć.w pamięci komputera jest zapisany jego podpis i po prostu nakładają go na zdjęcia specjalną farbą tak,żeby było widać że ktoś to "napisał". Wiem,bo oglądałam film dokumentalny o życiu gwiazd "od kuchni". Zapewniam cię,że on nawet ręki nie przyłożył do tego,nawet nie wiedział że napisałaś.
Tym się zajmują jego ludzie,managerowie.
Dorośnij.
Ups...! A no tak...13 lat to jeszcze dziecko ;/
PS.Wiesz ile jest takich rozhisteryzowanych na jego punkcie dziewczyn? Gdyby miał odpisywać osobiście na te wszystkie "ochy i achy" , to biedny nawet by nie miał czasu na toaletę:(
Depp 4ever :*
A propo: ja go szanuję również jako aktora,nie tylko jako fajne ciacho ;]
ludzie-uważajcie co chcecie na ten temat, że to jest fałszowane czy też nie. ale ja pierwsze słyszę o czymś takim i bym chętnie spróbowała :d tylko bym musiała dotstać jakieś instrukcje:) piszcie :P na forum albo na priv ;]
lays17-17 , dziękuje za niezwykłe docenienie mojej osoby u uznaie. "Ale Ty głupia jesteś" - tak, masz rację. Moja głupota sięga Twojej.
Żałosna jesteś.
Martyna, użyj mózgu.
Post lays był do założycielki tematu. Chyba, że nie przeczytałaś całego, tylko jedno zdanie.
Martynka prosze nie bierz wszystkiego tak do siebie tu naprawde sa ludzie nastawieni do ciebie pozytywnie ;P ;P
ale faktem jest,że z tematu w którym biedna dziewczyna chwali się autografem zrobił się żenujących postów maraton pospolity. każdy się wysywa,nikt nie przyznaje nikomu racji,bo każdy zamiast napisac po ludzku zaczyna swoją wypowiedź od "ale to żałosne", "ale ty głupia jestes", "jaki żal" itd. ludzie pamiętajcie,że od sukcecu Piratów na forum jest wiele osób w wieku 13,14 lat,które niekoniecznie trzeba zaliczyc do głupiutkich nastek (wciąż wierzę,że można w każdym wieku odznaczac się inteligencją i jako takim gustem) ale trzeba patrzec na nie jeszcze jako dzieci (nie tylko z prawnego,ale i psychologicznego punktu widzenia).Przeciez skąd dziewczynka ma wiedziec wszystko o wszystkim.Zresztą może napisała ten post zaraz po dostaniu autografu,kiedy wiecie...emocje i tak dalej (jak wy się czujecie,kiedy dotsanie czy przeżywacie coś o czym marzyliście zawsze??).
Trochę tolerancji.Ja mam 17 lat,jestem jeszcze dzieckiem i wielu rzeczy nie wiem czy też nie w pełni rozumiem ale wy,zapewne dużo starsi ode mnie sądząc z waszych wypowiedzi okażcie trochę więcej tolerancji.
Gehenn, może i faktycznie to nie było do mnie ;P użyłam mózgu, ale źle ocniłam sytuację.
Lady Rosely, masz rację! ;)
Ludzie są głupi. Powinni najpierw poczytać o zbieraniu autografów, a potem się wypowiadać. Ja zbieram z HP. Nie wiem jak to jest z Deppem (na fanmail. biz będzie może na forum pisac, czy sam podpisuje zdjęcia), ale ja mam autografy z dedykacjami od np. braci Phelps.
Muszę Cię zmartwić, ale nie masz racji. Najpierw poczytaj o zbieraniu autografów, a potem się wypowiadaj, bo robisz z siebie idiotkę.
Czy któraś dziewczyna z was mogłaby wysłać mi link gdzie właśnie można ubiegać się o ten autograf Deppa?
Moja dziewczyna też go uwielbia i chciałem Jej zrobić taką niespodzianke.
Prosze
http://www.filmweb.pl/topic/1009352/Pomo%C5%BCcie%21.html#2355601
proszę bardzo wszystko tam napisałam :)
Warto się odważyć i pisać listy do idoli swoich :D Troche się czeka ale cierpliwość zostanie wynagrodzona :D
Ja jestem tego najlepszym przykładem ;)
Niecałe dwa miesiące temu pisałam list do Johnnego Deppa po angielsku oczywiscie. Żeby odpisał trzeba postąpić według pewnych zasad ale jak sie to zrobi to wystarczy czekać na odpowiedź. Teraz jestem szczęśliwą posiadaczką autografu :D
Strasznie się ciesze !!:D
Polecam pisanie listów do idoli naprawde :D
Autograf jest cuuuudowny :D
Lady, powiedz mi -
jak wygląda autograf?
długo czekałaś?
czy było coś, prócz autografu?
jakim sposobem wysłałaś prośbę o autograf?
czy pisałaś długi list?
o co chodzi z postępowaniem według pewnych zasad?
:D
Bo ja wysłałam list miesiąc temu. Kupiłam znaczek międzynarodowy.. włożyłam do koperty "głównej" znaczek zwrotny.. I czekam.. próbuję też mejlem się zgłosić.. odpowiedz mi proszę na tamte pytania. Z góry dziękuje:)
Wysyłasz własne zdjęcie do podpisu, MOŻE podpisze, czeka się ok 2 miesiące, ja raz czekałam 6, oni zwykle nie czytają listów, tylko dostają zdjęcia do podpisu, rzadko je czytają, więc co miałoby być jeszcze w kopercie?, na końcu listu się pisze prośbę, długość zależy od tego, co chcesz w nim zawrzeć, bo nie pisze się "I love you, I adore your work", tylko coś na wyższym poziomie, a z tym postępowaniem chodzi o to, że w kopercie ma być: list, kupon IRC, zdj do podpisania, a adres i nazwisko na kopercie mają się wyróżniać. Tyle.