O Matko- ludzie, nie macie sie już czego czepić! Święta idą, trzeba się zająć domem i zakupami a nie brwiami Johnnego Deppa. ;) ;P
A skąd wiesz, może należę do tajnej organizacji wykorzystującej brwi jako ostatni element do podboju świata, która jak na ironię znalazła już wszystkie najcenniejsze składniki, oprócz właśnie brwi Johnnego Deppa, które jak na złość są akurat nie w formie ;-) Może tak być? No jasne, że tak, więc nie próbuj nam tu wmawiać, że problem jest błahy, bo nie jest ;-) Ja się martwię i musisz mnie zrozumieć. Skarbie, bądź wyrozumiała dla mnie ;-)) Mówię, że brwi są nie teges, zdjęcie też i trza je zmienić, bo o to się tu rozchodzi właśnie ;-)
Gdybyś widział poprzednie zdjęcie, na którym Johnny wyszedł jakby nie miał szyi, to nie czepiałbyś się szczegółów ;). Brwi Johnnego niezbędne do podboju świata? Ciekawa teoria nie powiem ;)). Bajki powinieneś pisać, zarobisz na tym kupe kasy ;)
Zmienią na następne i znów będzie złe.... najlepiej w ogóle nie umieszczajcie tu zdjęcia bo jak jest to trzeba je za często zmieniać....
irys0 - to jest mój problem właśnie, bo bez tych brwi nie zdobędę świata, zastanów się co piszesz.
Tora Tora - wcześniej zdjęcie było dobre, ale jak to zawsze na filmwebie bywa, jakiś idiota zmienił z dobrego na fatalne, pomyłkowe, niewytłumaczalne. I tak jest na filmografii każdego aktora! Nie wiem kto tu rządzi ;-)
jak najbardziej zgadzam się z wypowiedzią Cyanide!!
kompletnie nie mam pojęcia po co taki temat zakładać %%%?
Ej totalnie! Fuu okropne ma te brwi. A już nie powiem o lewej kości policzkowej-MASAKRA! Trzeba jak najszybciej zmienić to zdjęcie!:/
lol
Ludzie! Jeżeli jesteście fanami (nie lubię tego słowa, ale cóż...:/) Deppa to chyba widzieliście go w na tyle dużej liczbie filmów, że wiecie jak wygląda! Co za różnica jakie tu jest zdjęcie. I zgadzam się z Cynadie (pewnie przekręciłam literski) - ten temat to jakaś IRONIA
O rany, pierwszy raz sie ze mna zgadzacie! KOCHAM WAS!
Pewnie, skoro temat jest ironia, celem jego zalozenia jest pewne WYSMIANIE i zobrazowanie braku sensu w innych postach o podobnej tematyce. CZYZ NIE? Powiedzcie ze sie zgadzacie, a sie rozplacze :(!
C-Y-A-N-I-D-E- takie angielskie slowko ;)