Lubie Johnego Depa i Angeline Joli, a nienawidze Brada Pitta i
Vanessy Paradis
Kto warza (tak jak ja ;) że Depp powinień buć z Joli,a nie z Vanessą ,
A Joli z Deppem, a nie z Pitem?
piszcie,zobaczymy ile osoób nie lubi Pitta i Paradis
A my całej czwórce mamy układać życie, tak?
Hey ho, wołam o umiar.
Est modus in redus, powiedziała, zaszpanowała, po czym pozdrowiła tu obecnych.
Do autorki tematu:
Czy Tobie byłoby fajnie, gdyby ktoś publicznie powiedział, że Twój facet to dno i że zamiast z Nim, powinnaś spotykać się z sąsiadem spod "czwórki"..? :))))
Jak dla mnie Vanessa artystką jest mierną, posłuchałam trochę jej kawałków i skasowałam, bo muzyka żadna i mi zęby cierpną od tego skrzeko-pisku:/
Ba, ładna moim zdaniem też nie jest, jest wiele ładniejszych od niej - ALE TO JEST WYBÓR JOHNNY'EGO i w sumie to przecież lepiej, że siedzi z nią w domu i wychowuje potomstwo, zamiast szlajać się po klubach z jakąś kolejną Kate Moss i ćpać na okrągło jak kiedyś...
do Madzi 06: "One" nie skomponowała Vanessa z Johnnym, jest to cover utworu U2, który wykonała również Mary J.Blige niedawno (razem zresztą ze wspomnianymi U2).
Pozdrawiam!
Do Sandry:
Tak,wiem,dowiedziałam się po pewnym czasie od innej uczestniczki tego (czasami przerażającego) forum, że faktycznie dawniej byłam w błędzie,myśląc,że "One" skomponowała Vanessa z Johnny'm.
Musiało mi się pomylić widocznie z "Bliss", czy tam z " La Ballade de Lily Rose":) sorry za pomyłkę,przyznaje sie do błędu:)