Lubie Johnego Depa i Angeline Joli, a nienawidze Brada Pitta i
Vanessy Paradis
Kto warza (tak jak ja ;) że Depp powinień buć z Joli,a nie z Vanessą ,
A Joli z Deppem, a nie z Pitem?
piszcie,zobaczymy ile osoób nie lubi Pitta i Paradis
ja uważam, że jolie i pitt bardzo dobrze się dobrali. histerycy z zamiłowaniem do dziwnych rzeczy. natomiast Johnny i Vanessa są raczej spokojną parą(Johnny także robi dziwne rzeczy ale są spoko). media o nich nie huczą(o Vanessie już wogóle)i ogólnie bardzo ich lubię
taak, zagadzam się z ewką;] Angie i Bradley świetnie się dobrali, psują do siebie xD tak samo Depp i Vanessa, oboje spokojni, mieszkają gdzieś we Francji, nie szukają rozgłosu, mają dwójkę dzieci i tyle im do szczęścia wystraczy;P (przynajmniej ja to tak odbieram;P) Lubię ich jako parę;] pozdrawiam
tez tak sadze,jak ewka i Asiulka:)) sa udana i wspaniala para,sa the best:)
Vanessa Paradis ma śliczne piosenki,posluchaj sobie np. "Bliss" ," La Ballade de Lily Rose" (w nich pojawia sie głos Lily Rose: "mama?")-kochane.. , "Be my baby" czy "One" -nagrane i skomponowane wraz z Johnnym:) acha,a i pewnie znasz juz "Joe le taxi" :) uwazam,ze Vanessa ma ładny głos,bardzo cienki,specyficzny,ale miły dla ucha.. i ten akcent fchrancuski:P pozdrawiam,lubie Vanesse:)
Właściwie to co mnie obchodzi z kim Johnny jest ale podoba mi się że jest z Vanessą. Dobra piosenkarka,zwykła kobieta i matka a nie lalka barbie z Hollywood co żyje skandalami.I m.in dzięki niej Johnny zmienił się na lepsze. Fajnie śpiewa (jej piosenka "Pourant mnie zauroczyła)i wogóle ją lubie;]. A do Brada Pitt'a nic nie mam.
Ja tam lubię Vanessę i uważam, że to fajnie, ze są razem:D:D A Angeliny nie lubię;/ nie mam nic do lesbijek ale współczuję jej dzieciom jak sie dowiedzą, ze ich mamusia była kiedys z innom kobietom;/...i lubi sie samokaleczać...i całoiwłać się ze swoim bratem, a on był jej kochankiem...zażywa prochy...i wogłoe jest dziwna. Może Johnny też jest outsiderem, ale ludzie on jest normalny!! Nie robi jakis głupot!! A no własnei skad wy zancie piosenki Vanessy??!! Z checią bym posłuchał, ale ja zanam tylko ,,Joe le taxi" i raz na VH1 słyszałam jej piosenkę..a no i w necie wyszperałam ,,Comondor" czy jakos tak:PP..pomózcie bo z chęcią bym posłuchała:D:D
no ja w necie znalazlam.mam na kompie,to ci moge wysłać jak bardzo chcesz:) mam "Bliss", "Be ma baby", "La Ballade de Lily Rose" , "One","Joe le taxi" , "Nightclubbing".
ja parę jej piosenek wyszukałam na www.youtube.com xD np. "Be My Baby", "Commando", "Joe Le Taxi", "Pourtant" czy "Sunday Mondays" ...
Ja mam chyba wszystkie jej piosenki, chociaż kilka może gdzieś na mnie jeszcze czeka :)
Mam jeden oryginalny album ("Vanessa Paradis"), pozostałe albumy i piosenki mam z internetu... łącznie 96 piosenek :P
Ojej Madzia!! Dziex!!:* Szukałm jej piosenke na jej blogach i stronach ale jakos szczęścia nie miałam:(....mój e-mail to olcia29domar@buziaczek.pl...z góry dziex:*
ok,wyslalam ci kilka na meila,napisz co doszlo,bo mi powyskakiwalay bledy i juz nie wiem, ktore piosenki doszly, a ktore nie.Wzbogacilam sie jeszcze o "Commondo" ,"Pourtant" i "Sunday Mondays" :)
a no własnie to ,,Commondo" to ja gdzieś słyszałm i bardzo fajna piosenka :D:D...a słuchaj ty mi już to wysłałas??..wielkie dziex:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Mi to nie przeszkadza, z kim będzie Johnny, a z kim Brad. Najważniejsze, żeby byli szczęśliwi, prawda?
Pozdrawiam i zapraszam do siebie.
Eee;/
Wg mnie Jolie jest rownie beznadziejna jak i Pitt, a Vanessa moze nie jest typowa pieknoscia, ale Johnny ja kocha, a to o czyms swiadczy:|
NIE NIE NIGDY!
depp i vanessa to cudowna para
brad i jolie mnie nie obchodzą ;-]
JESZCZE RAZ NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
tak przy okazji, domarka moge ci wysłać pisoenki jakie mam(a jest ich pare), tylko napisz jakie już dostałaś, żeby się nie powtarzało
A więc doszło tylko ,,Blis", ale i ta dziex:)...wiesz jak nie da sie all na raz to mozesz przeciez wysyłać po kolei:D:D...pozdrawiam i dziex:*::)
Uważam, ze Johnny i Vanessa są najbardziej dobraną parą wśród "wielkich sław". a jeśli chodzi o Brada Pitta i Angie to niech sobie będą razem skoro im tak dobrze. Prosiłabym też którąś z was o piosenki Vanessy ;]. Mój e-mail to kamino5@wp.pl
ŚWIĘTE Słowa! Johnny powinien być z kim kolwiek byle NIE z tą blondi ze szparą między zębami! A Angelina...hmmm.. mnie on pasuje do Keiry Knightley, choc ona za młoda, wiem.. no cóż...vanessa to jest jego najgorsza życiowa decyzja.
ten jej śpiew...PIANIE,piszczenie, skrzek. wstrętne!
problem w tym ze maja dzieci;/
Jestes fanka Johnny'ego a krytykujesz jego decyzje, moze Vanessa nie jest najpiekniejsza, ale On ja kocha i chyba to sie liczy, prawda?
rany ludzie, każdy ma swój gust! mi się np. vanessa podoba i jak wejdziecie na jej rofum to znajdziecie i innych takich jak ja. johnny jest z nią mega szczęśliwy i to się liczy najbardziej. a pisanie, że "to jego najgorsza decyzja", pewnie strzelił by ci za to w twarz;]
Uwielbiam Vanessę Paradis. Ona i Johnny bardzo do siebie pasują. Depp i Jolie nie psują do siebie. Brad Pitt i Angeilna Jolie świetnie razem wyglądają. Pitta wcześniej bardzo nie lubiłam, ale teraz dzięki jego związkowi z Angeliną trochę awansował.
Na początek - lubię wszystkie z w/w osób :) Moim zdaniem Angelina i Johnny nie pasują do siebie. Angelina tworzy z Bradem ładną parę, tak samo jak Vanessa i Johnny. I niech tak będzie. Jeśli żyje im się razem dobrze.
Hm... Ja bardzo lubię Angelinę, bo jest świetną aktorką. Trochę mnie tylko zdołowało, że nie odzywa się do swojego ojca, Johna Woighta, ale pewnie miała powody... Brada lubię mniej, ale fajnie, że jest z Angie, bo Jennifer w ogóle nie lubiłam...
Natomiast Johnny... Hm... Vanessa jest specyficzną osobą. Zraziło mnie do niej to, że pali dragi przy dzieciach i zaniedbuje je (nie chodzi o to, że dużo pracuje, ale że zdarzało się, ze Lily i Jack chodzili głodni, bo mamusia zapomniała o opiekunce). Johnny'ego podziwiam itp., ale gustu współczuję. Chociaż ogólnie wyglądają na normalną rodzinkę...
Domarka! napisz mi czy doszly mp3,ktore ci wyslalam:) pozdrawiam
p.s Może to i prawda,ale wiadomo,że rozne takie brukowe wiadomosci nalezy podzielic przez 3,ciekawe ile w tym jest prawdy co napisalas:] :)
Troche mnie to oburzylo,bo raczej w to nie wierze,Vanessa i dzieci w życiu Johnny'ego( acha,no i jeszcze matka Betty-Sue) to dla niego najwazniejsze osoby ,pozabijał by -gdyby ktoś ich skrzywdził,nawet robiąc Lily Rose i Jack'owi zdjęcia przez paparazzich- wiec nie chce mi sie wierzyc,zeby mogli z Vanessa zaniedbywać swoje skarby:)
Hej, Ja moge wyslac "One" Johnny'ego i Vanessy;]
A ma ktos moze "Joe Le Taxi"?
Jelsi tak to moglibyscie mi wyslac?;]
kempoos2@wp.pl Dziekuje z gory;]
poszło:) sprawdź sobie pocztę,wysłałam ci "Joe le taxi". Mnie się właśnie bardzo podoba to "One" w wykonaniu Vanessy i Johnny'ego. Fajnie im to wyszło.Acha i jeszcze baaardzo lubię "Bliss" i "La Ballade de Lily Rose" :) pozdrawiam:))
Ej Madzia mam prośbę... mogłabyś mi przesłać tą piosenkę "one" na emaila? Nigdy nie słyszałam jak Johnny śpiewa xD <buhahaha>
debil-92@tlen.pl
Z góry dzieki xD
Uwielbiam Brada , Angelinę nie koniecznie - to zależy jak będzie go dalej traktowała.
Co do Deppa i Vanessy jako związku , nie interesują mnie wcale.
Nic Cie nie interesuja.. "9 Wrotom" z Johnny'm dalas 6, a samemu Johnny'emu 1, nie wiedziec czemu znalazlas sie na tym forum..
Ok, wysłałam Siennie "One" i kilka utworków Vanessy- Kempoos:)
pozdrawiam:) tylko napiszcie czy all doszło, bo wysłałam Domarce... i nie dostałam odpowiedzi:] no ale...
Do Madzi06
Mogłabyś mi wysłać piosenkę "One" Vanessy i Johnny'ego? Mam tą piosenkę, ale tam śpiewa tylko Vanessa a chciałabym ją posłuchać w wykonaniu Vanessy i Johnny'ego.
Mój e-mail to from_hell20@o2.pl z góry dzięki
Widzę że z tego tematu zrobiła się poczta wysyłkowa;p Ale mam prośbę, czy ktoś z was ma piosenkę Vanessy Paradis "Natural High" jeśli tak to czy by mi mógł ją przesłać? Mój adres agata607@wp.pl Sama mogę się odwdzięczyć przesyłając inne piosenki Vanessy ;>
jan ie mam natural high.
oto lista piosenek jakie mam i jestem skłonna wysłac:P
-sunday-mondeys
-be my baby
-one
-true colors
-tandem
-just as long as you are there
-lonely rainbows
-la lune brille pour toi
-les cactus
-bliss
-joe le taxi
-manolo manolete
-marilyn et john
-maxou
-mosquito
-pourtant
-qua fait la vie
-st germain
-walk on the waild side
-when i say
-je vous salue madame
-mistral gagnant
-un papa, une maman
-dis lui toi que je t'aime
-foule sentimentale
w czwartek i piątek powinnam nie iść do szkoły wiec będę mieć czas an wysyłanie no i oczywiscie w weekend:)
Mi bys mogla wiekszosc wyslac;]
Oprocz:
"Bliss"
"Joe Le Taxi"
"Be My Babe"
, bo te mi Madzia wyslala;]
i oprocz "One";]
Dzieki z gory;]
Moj mail: kempoos2@wp.pl ;]
A kogo to obchodzi kto do kogo pasuje?!
Niech sobie żyją dobrze i żeby im tylko nie chciało się robić awantur z prasą i jakichś widowiskowych rozstań.
Jak się kochają i nic w gazetach o nich nie piszą, to ja sie bardzo cieszę.
Przynajmniej Depp i Paradis nie są w gazetach częstą opisywani. Ba! Przecież w ogóle sie o nich nie pisze! Jak dla mnie są jedynymi najnormalniejszymi aktorami, muzykami i parą w całym tym powalonym showbiznesie. Za to uwielbiam tych dwoje.
Myślę, że nie jestem jedyną, ktora tak myśli ;)
Pozdrawiam.
Och...sorry, prośba o przysłanie "Bliss" była skierowana do Martini215. A ja napisałam Matrini123, coś mi się popieprzyło;p
Oh...sorry prośba o przysłanie "Bliss" była skierowana do Martini215. A ja napisałam Martini123, coś mi sie popieprzyło;p
Tu znowu ja ;D Ma ktoś piosenkę "Pleas belive me" oczywiście Vanessy Paradis. Wiem że ten temat nie jest o piosenkach Vanessy ale ja muszę tą piosenkę mieć!;p nigdzie nie mogę jej znajść;/...pomóżcie...pleas