Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Kiedyś to było ulubione forum na Film web, można tu było spokojnie poczytać o nowościach związanych z Johnnym i jego rozwijającą się karierą aktorską. Stronę odwiedzała regularnie niewielka grupa blogowiczów w konkretnym celu. Dlatego marze o tym żeby czas się cofną i jeśli z tego powodu nie miało piraci mieli by nigdy nie powstać to jestem w stanie to przeboleć. Niestety rzeczywistość jest inna i głupie siksy zadomowiły się tu widzę na stało. żal żal żal

Edward_D__Woood

Kogo masz na myśli nazywając głupimi siksami?

użytkownik usunięty
TODDka

pewnie wszystkie użytkowniczki z avatarem Jacka Sparrowa

Edward_D__Woood

Takich tematów zażaleniowych jest multum! Po co kolejny?

Edward_D__Woood

Autor tematu pokazuje swoją kulturę osobistą...sam jesteś żal żal żal, mamusia Ci nie mówiła, że brzydko tak mówić na innych? Nie znasz nas więc nie wymyślaj tutaj przezwisk za przeproszeniem do dupy nie podobnych. Ja tak samo mogę o Tobie parę "cudownych" słów powiedzieć ale nie powiem bo nie chcę się zniżać do Twojego poziomu. Mamy swój jeden temat i nie piszemy więcej, a wy piszecie z 50 tematów takich beznadziejnych, że aż głowa boli. To nie my zaśmiecamy forum. Jasne lepiej żeby były tematy typu: Oh! Jak ja go kocham! lub kolejny setny temat typu Jaka jest jego najlepsza rola, to jest żal.

femles_CS

Jest tysiące forum o Johnnym Deppie...skoro uważasz że tu zadomowiły sie ,,siksy'' to zawsze możesz sie zarejestrowac gdzie indziej...mozesz tez stworzyć własne forum z napisem ,,zakaz wstepu siksom!!''nikt cie tu nie trzyma.Dziękuje za uwage.

Edward_D__Woood

Irys ma w zupełności rację.

eM_Barrie

O lol...siksy <hahaha> zadomowiły...błahahaha...o nie...

Ulcia_6

A wogóle nie znasz nas a mówisz tak o nas...Ja takich ludzi naprawde nie rozumie :(( zal.pl

Ulcia_6

Nie ocenia się ludzi po pozorach...

femles_CS

Wiecie co, dajmy sobie spokój, bo 'siksy' to ci którzy go/ją popierają. Nie mają wyobraźni i nie umią sobie żartów robić. to jest dopiero zal...

Nieaktywny_2

Tu się czas nie cofa tylko ludzie w rozwoju. Ja już nie wiem o czym musiałby być temat żeby każdemu pasowało,
O najlepszych filmach- nie
O najgorszych filmach- nie
O najładniejszym i najgorszym zdjęciu- nie
Gry zabawy i pląsy - wykluczone
Kontynuacje kontynuacji kontynuacji nie wiadomo czego - nie
O tym kto kocha Deppa a kto chce mu skopać dupe - też nie
O dupie marynie - absolutnie nie!!

Więc ja się pytam o czym? -.-

Forum to forum: piszta co chceta

Yoko_ono

'Mamy swój jeden temat i nie piszemy więcej'

Jeden temat? To chyba źle na oczy już widzę.

desmatrix

"Jeden temat? To chyba źle na oczy już widzę."
Jakbyś chciał zauważyć to tylko jeden jest aktualny - ten Kasi Ale Jazda. No i jego kontynuacja ^^ Bo mamy 1000 wpisów.

Yoko_ono

Masz absolutna racje

Ulcia_6

Moja wypowiedz wyżej była do Yoko ono :)) hehe

użytkownik usunięty
Ulcia_6

...i wszystkie użytkowniczki z avatarem Johnnego

Co masz na myśli? Mnie się bardzo podobają avatary z Johnnym :)