Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli ktoś jeszcze nie obejrzał będzie miał okazję;)Pozdrawiam!

Joasia16

Czy uważasz, że użytkownicy tego forum są upośledzeni i nie widzą informacji o filmach z Johnnym po prawej stronie monitora?

Dzizes krajst!

Anastazja_2

Aurat o tym,że ten film bedzie na TVP1 informacji nie ma. Więc news jak najbardziej przydatny.;)

Joasia16

No w zasadzie to nie ma, przyznaje Ci racje, jest info, że leci ale w inny dzien i na innym kanale. Punkt dla Ciebie :D

lol ;)

Joasia16

Właśnie :D Dziś zobaczyłam w programie że leci i też chciałam tu napisać, ale widze, że już mnie uprzedziłaś...;] Ja tego filmu jeszcze nie widziałam dlatego strasznie się cieszę, normalnie w ostatnim czasie telewizja zafundowała nam taką dawkę filmów z Deppem że szok...:)

Joasia16

Wszystko pięknie, ale dlaczego znowu o takiej porze? No ale dobra, nie narzekam, dla Deppa mogę się poświęcić :)

blumenkohl

Na pewno obejrzę :)) Już nie mogę się doczekać!

blumenkohl

hej, to wczesna pora wczoraj czekałam na las vegas parano do 3.15 :) warto było. wiem ze dziś jest o 22 ale nie mogłam sie doczekać :)

Joasia16

ojeje tak póżno....a to taki przyjemny film
najlepsze jest to, że tak chcialam ten film obejrzec i nie majac okazji własnymi metodami go zdobyłam, a on sobie teraz akurat teraz kiedy mam ten film i moge go w każdej chwili obejrzeć w tv leci

pozdrawiam ;)

Joasia16

dzięki dzięki dzięki dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekałam na ten film baaaaaaaardzo długo! i sie doczekałam!!!!

I LOVE YOU SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YOU'RE SO SWEET!!!

lawa_3

:):):):):):)
super:):):):)!!!!!!!!!!
dzieki za info:):):)

hanson

ooo wielkie dzieki za info z checia obejrze jeszcze raz :DD

pozdrawiam :**

BK_201

ooo dzięki za info:) miałam sobie załatwiać ten film od Nenya'i na cd i jeszcze tego nie zrobiłam,a tu widzę,ze w tv będzie szlo i niezmiernie sie ciesze ,że na programie ,który posiadam (nie na kablówce)i o przyzwoitej porze- czyli nie w tygodniu,albo w weekend w środku dnia:]tylko wieczorkiem:) prawie jak przyjdę ze spotkania z facetem to sobie oglądnę:)

ps. faktycznie- jeszcze nie dodali info o tym filmie w tej rubryce "filmy w telewizji":/ więc dziękuję autorce,że ona to zrobiła.

madzia06

Alez nie ma za co:) Polecma się na przszłość ;)

Joasia16

Dziękuje Ci bardzo za informację jest BARDZO PRZYDATNA. Ja zawsze przegapiam filmy z Johnnym, nigdy ich nie zauważam w programie jak lecą tak późno... A tego filmu jeszcze nie widziałam, więc dzięki :**

Joasia16

Hehe, a mi siostra powiedziała jakoś tak zupełnie przypadkiem dziś, że film z Johnnym jutrojakiś leci.. a ja ją wyśmiałam, że niemal każdy z nim widziałam, wiec bez sensu :P
a to akurat Benny & Joon, którego nie umiałam skolować znikąd :>
super :)

Joasia16

Świetnie. Akurat tego filmu jeszcze nie widziałam.

yellow_spider

No ale o jakiej on godzinie???!!! Jak by nie mogli puścić wcześniej! No ale nagram go sobie!

Majus_5

Oglądałam wczoraj, a jutro znowu obejrzę :)
Dzięki.

Majus_5

Aj tam, nie jest tragicznie.
Najwyżej wypije się kilka kaw. ;P