mamuśki, a i tak bym go brała :D Johnny, rimemba, nie samą Vanessą żyje człowiek ;)
Nie wiem, czy to pewne, że oni są razem - ponoć ona jest po drugiej stronie tęczy :D ale who knows, w holiłudzie wsjo jest możliwe :)
hmm ciekawa ta plotka o Amber... Coś słyszałam, że ona jest bi, więc jak piszesz- wszystko jest możliwe.
Być może jest bi :) Wszystko opieramy na domniemaniach :) ciężko odkryć, gdy nie jest się materacem:)
Czemu nie zauważyłam tego komentarza. Czyżby znów szwankowały powiadomienia?..
Nie, no wtedy to już była przesada z mojej strony, ale szybko zmieniłam tę ocenę;)
Kolejna groupie. ; D Deppcio ma szczęście, bo nigdy piękny nie był - lecz przystojny, a tego mu czas raczej nie odbierze. Tak więc fanki wierne będą aż do śmierci. : )
Mickey to ewenement. Depp jest dużo bardziej.. ludzki, że tak ujmę. ; D Nie macie powodów do zmartwień. : )
nie no nie jest z nim tragicznie aż tak, może gdyby robił jakieś dziwne zabiegi urodowe jakie czyni Tome Cruise to byłoby lepiej, ale jak na swój wiek dobrze się trzyma i bez "upiększaczy".
Ale mi chodziło o filmy, trochę odwróciłam temat. Naprawdę chyba przestaję go lubić, nie myślałam, że to kiedyś nastąpi. Poczekam na kolejny, NORMALNY wyczyn, już nawet nie "Lone... ", bo tez facjata tęczowa, haha.
w filmach musi wcielić się w postać, jeśli musi wyglądać jak wampir czy jak indianin to musi mieć odpowiedni makeup, że prawie czasem to nawet jego gęby nie widać :p Ale co do takiego wyglądu nie - filmowego, to jest ok.
mnie ciekawi to Shantaram...
http://www.kultura.banzaj.pl/W-pogoni-za-cieniem-kto-zagra-u-boku-Johnnyego-Depp a-47355.html