Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

mamuśki, a i tak bym go brała :D Johnny, rimemba, nie samą Vanessą żyje człowiek ;)

KK7

Widziałam zdjęcia Amber Heard - potocznie mówiąc całkiem niezła dupa!

tacyssup

Nie wiem, czy to pewne, że oni są razem - ponoć ona jest po drugiej stronie tęczy :D ale who knows, w holiłudzie wsjo jest możliwe :)

KK7

hmm ciekawa ta plotka o Amber... Coś słyszałam, że ona jest bi, więc jak piszesz- wszystko jest możliwe.

tacyssup

Być może jest bi :) Wszystko opieramy na domniemaniach :) ciężko odkryć, gdy nie jest się materacem:)

użytkownik usunięty
tacyssup

a u Ciebie jego ocena dosyć zmienną jest :D

Cały czas się waham między 6 i 7, nie wiem jak go obiektywnie ocenić:p

użytkownik usunięty
tacyssup

a było chyba wcześniej i 5 ;D

Czemu nie zauważyłam tego komentarza. Czyżby znów szwankowały powiadomienia?..
Nie, no wtedy to już była przesada z mojej strony, ale szybko zmieniłam tę ocenę;)

użytkownik usunięty
tacyssup

mi też szwankują :P

a teraz na jaką ? ;P

KK7

Dzięki Tobie przypomniałam sobie że Depp jest straszy od mojego taty. World is Crazy xD

panna_sekretnego_okna

o tak, świat jest zabawny :)

KK7

crazy nie znaczy zabawny tylko szalony.

revirdixat

Ha ha, wiem, co tzn. crazy, kolego :D nazi translator xD zluzuj poślady

KK7

Muhehehehe...
10/10!

KK7

'zluzuj poślady'
to zwyklas slyszec od swojego taty.

revirdixat

Współczuję patologii, w jakiej przyszło ci żyć, nie wierzę w resocjalizację... Pomódl się do bozi.

KK7

pomodl sie do taty wrazliwa nimfomanko.

revirdixat

widziales moze ostatnio paczucha?

Sparow5

kreci sie tu od czasu do czasu.

KK7

Kolejna groupie. ; D Deppcio ma szczęście, bo nigdy piękny nie był - lecz przystojny, a tego mu czas raczej nie odbierze. Tak więc fanki wierne będą aż do śmierci. : )

Troublesome

Mając na uwadze, co zostało z Mickey Rourke, to nie jest takie pewne ;)

KK7

Mickey to ewenement. Depp jest dużo bardziej.. ludzki, że tak ujmę. ; D Nie macie powodów do zmartwień. : )

użytkownik usunięty
Troublesome

on jest jak wino...ten Deppo.

Kiedyś tak, teraz już raczej jak tani jabol, patrząc po filmach. Siara za 5 zł:)

użytkownik usunięty
JaFw

nie no nie jest z nim tragicznie aż tak, może gdyby robił jakieś dziwne zabiegi urodowe jakie czyni Tome Cruise to byłoby lepiej, ale jak na swój wiek dobrze się trzyma i bez "upiększaczy".

Ale mi chodziło o filmy, trochę odwróciłam temat. Naprawdę chyba przestaję go lubić, nie myślałam, że to kiedyś nastąpi. Poczekam na kolejny, NORMALNY wyczyn, już nawet nie "Lone... ", bo tez facjata tęczowa, haha.

użytkownik usunięty
JaFw

w filmach musi wcielić się w postać, jeśli musi wyglądać jak wampir czy jak indianin to musi mieć odpowiedni makeup, że prawie czasem to nawet jego gęby nie widać :p Ale co do takiego wyglądu nie - filmowego, to jest ok.

mnie ciekawi to Shantaram...

Ja czekam na ten: "W pogoni za cieniem", bo to ma być kryminał, czy thriller, już nie pamiętam.

użytkownik usunięty
JaFw

http://www.kultura.banzaj.pl/W-pogoni-za-cieniem-kto-zagra-u-boku-Johnnyego-Depp a-47355.html

Wiem. Czytałam. Chcę Emmę Stone. Połowę młodsza, ale kij w to, jest ok.