Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Bo tylko Ty zawsze wszystko zauważysz, jak nie zęby, to obojczyki, muhehehe.

"Vanessa Paradis: Naprawić ZĘBY? Po co?"

"Vanessa Paradis to gwiazda, która nie ma kompleksów! Była partnerka Johnny'ego Deppa ze swojej dużej przerwy między zębami uczyniła swój znak rozpoznawczy i nie zamierza tego zmieniać! Popularna celebrytka zapewniła, że taka wada uzębienia ma swoje dobre strony. Jesteście ciekawi jakie?"

"Vanessa Paradis po rozstaniu z Johnnym Deppem chętnie udziela wywiadów i opowiada nie tylko o swoim byłym związku z aktorem, ale również o swoim życiu.

Ostatnio piosenkarka zapytana, czy zamierza skorygować swoją dużą przerwę między zębami, bez wahania zapewniła, że nie widzi takiej potrzeby. Mało tego! Paradis zażartowała, że czerpie z niej różne korzyści!

- Nie mieszkam w Ameryce, nie mam więc presji, żeby wyglądać idealnie i poddawać się operacjom plastycznym. Mam naprawiać zęby? A po co? Mogę pryskać wodą pomiędzy nimi. Są użyteczne! - zdradziła Vanessa w rozmowie z magazynem HARPER'S BAZAAR.

Była partnerka Deppa w odróżnieniu od innych gwiazdek ma wciąż zdrowe podejście do swojego wyglądu. W pełni popieramy postawę piosenkarki! W końcu Vanessa Paradis bez charakterystycznej przerwy między zębami nie byłaby już sobą!"

użytkownik usunięty
JaFw

i CO?

nic

użytkownik usunięty
JaFw

Dość obrzydliwe się to wydaj ( zwodą) w opisie...

JaFw

Jeśli jest to cytat z gazety to widać że Vanessa jest znana tylko z tego że jest 'byłą partnerką Johnny'ego Deppa'

panna_sekretnego_okna

z super expressu:)
jedną pieśń miała znaną( żule w taxi), reszty nie kojarzę, więc wniosek nasuwa się sam... hehe

JaFw

żuli w taxi też znam ale dość niedawno się zorientowałam że to Vanessa śpiewa ;)

panna_sekretnego_okna

bo ona nie byla znana